N-am curaj sa conduc (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Leditia spune:
aissa eu nu lucrez cu frana de mana nici intr-o rampa abrupta..doar din abreiaj si acceleratie..de fapt,toata smecheria e sa stapanesti ambreiaju bine..
Aia cu SOC-ul o stiu,da mai sunt multe de facut pana la plecare de pe loc :)) nu ma apuc sa le insir aci..ca acu le stiu,da' cand o fi politaiu langa mine..vai de capu meu,ca-s timidoasa rau..
Cand treci la mare nu treci prin orasul meu,treci pe langa,dar se poate ajunge si daca treci prin el.Drumul e cam naspa,e bagat in reparatii pe o parte,depinde pe unde o iei..sa circuli regulamentar ca-s politisti,daca vrei iti zic si unde :))(inclusiv pe autostrada)..no..si in rest sa ai grija ca-s multi tampiti pe sosele,numai ce-am vazut un accident pe pod (pe ala se trece pt a ajunge la mare-adik o varianta de drum si e in dreptul orasului meu)si se busise un logan cu un cielo..si cielo nu avea mai nik,iar loganu era facut praf..cel din logan a murit..ceea ce m-a ingrozit ca la capitolul siguranta e ridicat in slavi loganul si vad ca din pacate numa cum zic ei nu-i..(spun asta ca sapt asta am vazut 2 accidente in care era implicat cate un logan si era facut praf,iar soferii lor au murit)
Off,sper sa nu te sperii,ca io de fapt vreau doar sa-ti spun sa fi precauta si o sa fie bine.(io de cand am vazut accidentele alea mi-e mai teama..ca in rest nu mi-e frica sa conduc..mi-e frica doar sa nu intre un tampit in mine..)
Te-am pupat si cine stie,poate ne vedem la mare.
POZE
corap spune:
gata! am iesit pentru prima data pe strazi cu kupilu-n masina (are aproape 7 luni).
ma doare si-acum capul! da nu stiam ca exista topic special pentru soferite fricoshitze.
io pana acum i-am lasat pe altii sa conduca, da acu nu pot sa bat bucurestiu pe jos cu carutu, asa ca am luat tauru de coarne si mi-a iesit.
sunt foarte bucuroasa , nici nu ma mai deranjeaza ca la dentist nu mi-a prins anestezia .
c si bb andrei-ardei
aissa spune:
Corap felicitari! Cea mai buna anestezie e adrenalina!
Leditia...sa mai zic? Logan am!
Cristina si Ale (30.09.2004)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by aissa
Corap felicitari! Cea mai buna anestezie e adrenalina!
Leditia...sa mai zic? Logan am!
ah..am vrut sa editez sa nu mai citesti,sa nu te sperii,apoi cand am dat edit am vazut ca ai raspuns..si am editat un pic,ca mi-am dat seama ca ai citit,deci nu mai avea rost sa sterg mesajul..sper sa nu te fi speriat..te pupic
POZE
aissa spune:
Stai linistita! De multa vreme m-am convins ca fiecare are soarta trasata asa ca tot ce fac in viata e sa-mi urmez drumul...deci cum imi e scris...Acu nu toata loganurile or avea accident...
corap spune:
hai, mai, ca n-are nimic loganu cu accidentu'.
io am avut un tico (supranumit tricou ) si nu s-antamplat nik - si loganu-i beton pe langa tico.
sofereala placuta
c & bb andrei-ardei
CristinaT spune:
aissa asta era zona mea azi....
cand am venit la universitate era nebunie ... era plin de stelisti.
corap, e tare de tot asta cu trico-ul, gaseste una si pentru matiz ...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Leditia spune:
quote:
Originally posted by corap
hai, mai, ca n-are nimic loganu cu accidentu'.
io am avut un tico (supranumit tricou ) si nu s-antamplat nik - si loganu-i beton pe langa tico.
sofereala placuta
c & bb andrei-ardei
Nu e vb ca are/n-are nik loganu..era vb ca au fost implicate in accidente si m-a ingrozit faptul ca soferii de logan au murit,iar masinile erau busite f f rau fata de celelalte...Ideea era sa fi atent,caci circula o groaza de tampiti pe strazi..no..si asta cu accidentele a fost o paralela ..si deh,masinile alea au fost implicate..nu puteam spune de altele(adik alte nume)..nu?
Io am matiz,deci nu-i bai,ca nu-i o masina care sa fie super la domeniul siguranta si sunt constienta de asta,doar ca mie mi-ar place sa se circule mai civilizat,ca sa nu-mi mai fie frica mereu ca intra un tampit in mine si mor nevinovata.Asta e singura mea frica care m-ar lega de subiect,de ex.
pupici.
POZE
corap spune:
iar am iesit azi - am fost la doctor cu andrei, ca a vomat azi-dimineata. si dr. are cabinet tocmai in romana - m-am descurcat, noroc c-am gasit loc de parcare mare acolo. trebuie neaparat sa iau ceva lectii de parcare, ca vad ca teama de iesit pe strasse mi-a mai trecut.
nu va mai ganditi la accidente si alte prostii. Leditia, stiu la ce te refereai. cred ca in general persoanelor carora le e frica sa conduca le e frica mai ales din perspectiva "intra vreun nebun in mine"
plimbari placute
c & ardeiu bolnavior
Andra28 spune:
Fetelor,
si eu ies astazi singura prin Bucuresti, dar nu ma incumet deocamdata sa merg prin centru. Ma duc la METRO din Berceni, ca e aproape de mine si cunosc drumul. Sper sa ma descurc.
Saptamana asta tocmai m-am intors din concediu. Am condus in concediu destul de mult, dar pe mine Bucurestiul ma sperie.
Pupici si sa-mi tineti pumnii,
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)