N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Si eu fug inca de plecarea din rampa...o iau pe deasupra pasajelor.....si mi-e greu cand trebuie sa fac o parcare laterala pe partea stanga....

quote:
Originally posted by aissa
...si de tot sa mai iau ore ca dau banii degeaba. Mai bine merg singura...

Ai dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mica-mica exact asa trebuie sa parchez eu, pe stanga, si de aia m-am cam ametit, dar am reusit...
Data viitoare ies pe la alta iesire ca sa evit rampa.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Fetelor eu sunt putin mai norocoasa.Am permis de 8 ani.In primii ani, eram varza pe sosea, mi-era o frica....Conduceam amsina tatalui meu care era o dacie1300.Dupa ce m-am casatorit acu 7 ani,a m trecut la masina sotului, care era un Opel Vectra.Aaaaaaaaaaa, pentru mine afost cumplita trecerea dupa o masina pe alta.Cu cat vroiam sa fac ceva bine, cu atat iesea mai rau.Si asa am inceput sa evit sa merg cu masina.De 4 ani sotul meu e instructor auto.Nu stiu poate unde si-a schimbat stilul de a explica, de a-mi spune unde gresesc,incet incet am inceput sa capat incredere in mine.Acum zice ca are super-soferita, si cand imi zice asa...ma simt cea mai tare....
Eu zic ca conteaza f mult si instructorul si eventual cine merge cu tine la primele drumuri cu permisul in buzunar.La mine a contat.

ANCA

"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by adi69

Salutare...
Am facut,in sfarsit am avut curaj sa ma inscriu,scoala de soferi,si m-a picat politaiul ca nu am asteptat pietonul sa urce pe trotuar,si-am trecut imediat prin spatele lui,pe zebra.
Adriana
papa-bun

S-o fi gandit ca pietonul poate o mai ia si inapoi,ca racul,poate vrea sa mai faca o tura cu spatele ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

Brrrr... azi dimineata am fost face to face cu o salvare, care mergea pe contrasens desi avea semnal sonor stins!!!!!!!
ANCA si EMA EMANUEL

Daca nu are semnal,nu are nici o prioritate peste tine si nu poate incalca regulile de circulatie invadand sensul contrar. Cu semnal ,atunci da,e in regim de urgenta. Daca intrau in tine,erau vinovati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

aissa - vii la mare?unde?

stii ca primul meu drum la volan a fost spre braila?cu zapada cat casa?!
il chemasem pe tata sa vina sa mergem impreuna ca aveam si copilul.dar trageam nadejde ca se va urca el la volan.dar...dimineata cand ne-am tezit...zapada multaaaa.
aveam asha emotii incat nu am realizat ca pe toate masinile era zapada de juma de metru dar pe amea nu era.tata o daduse jos ca sa nu ma sperii.
si ziua a inceput cam asha:mi-am sucit glezna, mi-a pikat portbagajul in cap si apoi tata a zis ca el sta in spate cu fata.
nici nu stiam de ce sa mai vait mai intai
dar incet incet am ajuns la braila.

pupici la toate soferitele
asha ca ...curaj.daca ajungi la eforie te astept cu un ceai rece sau cafea fierbinte!la alegere.
dar sa stii ca o sa o bei pe genunchi ca nu am masa

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

La Jupiter vin, pe 1 iulie plecam. Te tin minte si daca nu mai pot (sau ajung pana acolo ) fac popas in Eforie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ieri iar am vazut un accident, la Moghioros. Unul cu un jeep mercedes a inrat intr-unu care mergea si el. Mi-a trebuit ceva timp ca sa ma urc iar in masina. Nu de alta dar era circulatia blocata, asa ca am fost in parc cu Oana. Cateodata cred ca sunt inconstienta ca ma urc la volan. Ce-o fi fost sapt asta??

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Hai mai Cristina, cum sa fii iconstienta, tot tu. Eu cred ca ai o perioada..mai nu stiu cum de ti se tot intampla sa vezi accidente, poate din cauza ca te-a lovit ala si te streseaza ideea, eu zic ca nu e o solutie s anu te mai urci la volan ca ajungi asa ca noi astea de abia ne dam drumul.
Dar totusi de ce stai atat cu masina nereparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Ca ma intrat in sesiune. Dupa ce termin cu examenele ma duc cu ea. Cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot umbla in portbagaj...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput