N-am curaj sa conduc (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am inceput ziua aiurea de tot , am vazut un accident de circulatie, un baiat tanar lovit de masina care a zacut pe sosea vreo 20 de minute cu politistul langa el. Politistul doar dirija circulatia sa nu-l calce celelalte masini pe picioare pe aciidentat. Salvarea "cica" venea intr-un final la cererile noastre politistul a fost de acord sa -l ia o masina si a plecat cu masina de politie in fata sa-i faca loc. Pur si simplu tanara conducatoare autio era terminata, nici macar usile la masina nu le inchisese roiau tot felul de oamnei pe langa masina ei. Acidentul a fost destul de puternic pantoful tanarului a sarit peste drum pana la etajul 1 al unui bloc in constructie. Am incercat sa ajut cat am putut dar nu am reusit nici macar sa aflu nr de tel de la o msalavare particulara. La 112 am sunat si ei au spus ca vin. Cand intr-un final au plecat salvarea inca nu sosise. Nu inteleg conducatorul auto era terminat dar politistul care se afla langa nu stie ce trebuie facut in astfel de cazuri. Omul ala pur si simplu murea acolo. Nu trebuie dus de urgenta la spital. Eu daca as fi fost in locul lui prima masina pe care as fi vazut-o as fi oprit-o si l-as fi urcat pe accidentat in ea si fuga la spital. Pe restul cu martori cu tot i-as fi lasat acolo. Omul acela era lovit rau. Imi este extrem de rau. Mi se zbate stomacul si asta nu-i nimic pe langa ce simt cei implicati in accident, nemaivorbind de tanarul in costum.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Tare neplacut Cristina. Eu am trecut prin doua accidente si inca ma mir ca am pus mana pe masina. De fapt am mai scris ca atunci cand conduci este mult mai bine decat atunci cand stai in drapta.
La ultimul accident, acum un an, am avut 2 raniti. Sincer pentru sofer nu imi pare rau pentru ca putea sa ne omoare iar masina mare, care sa reziste unui sant de 1 m adancime, nu este un privilegiu al multora. Celalat era anesteziat de alcool. Nu au vrut sa oprim o masina, de fapt au oprit multe, ca sa ii duca la spital si au preferat sa stea cu rani deschise in praf ca se ne faca pe noi in toate felurile. Politia a venit dupa 45 de minute la solicitarile unei tipe care vezuse accidentul ca la telefon nu erau de gasit iar salvarea a venit dupa o ora 1/2 cand erau deja la spital. Politistul, unul priceput cu multe accidente la activ (pe drumul ala sunt accidente zilnic) i-a aruncat in prima masina si la spital i-a potolit si le-a spus clar ca de la fata locului este numai vina lor asa ca ar face bine sa taca!
Nu te speria desi stiu ca este urat numai sa vezi...Eu daca as lovi pe cineva as face infarct! Politia nu stie ce sa faca desi ar trebui. Foarte des uita de alcolemii care se iau obligatoriu la ambii soferi, uita de probe, doamne fereste se complica starea ranitului... de fapt tin minte doar la ce ora se termina programul! Important este ca ai incercat sa ajuti pe noi ne-au ajutat multi oameni atunci si ne-au si protejat de clanul de gipsy care navalise peste noi!
Ce ai facut cu ?

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Masina mea face o luna de cand are "funduletul lovit" cum zice Oana. Nu ma pot ocupa o luna sau 2 de problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ma mai bag si eu in vorba pe aici, desi n-am nimic de zis. Poate si pentru ca eu sunt mai on topic decat cele mai multe dintre voi: n-am curaj sa conduc.

Martea viitoare e programat si sylverul meu la indreptat o aripa. Se pare ca dupa asta nu mai am nici un motiv sa nu conduc. Decat frica. Slava domunului nu sunt presata de timp in nici un fel. Daca trebuie sa plec undeva, am sotul la indemana. Dar cred ca ar trebui sa imi dau si eu drumul. Ufff, mi-e frica!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Noi nu mai suntem on topic de mult! Cat despre frica unele am mai invins din ea de cand tot scriem. Si eu am avut sotul la dispozitie insa pot sa spun ca este fantastic sa incepi sa te misti singura. Ai sa vezi ca iti va placea o data si o data trebuie doar sa prinzi un pic de curaj. In prima zi am luat-o prin aglomeratie si tare rau mi-a parut...eram lac de emotii. A doua zi am inceput sa bat toate stradutele dintr blocuri (cu frana de mana trasa!!!!!). Cam asa se incepe, cu pasi mici. Succes!

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Sa inteleg ca v-am speriat cu ce am scris??? Sau merge bine condusul si ne mai bagati in seama.... sorry nu am vrut sa va sperii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

YES! Am condus, am fost la Carrefour, cu copilu' si sotu' in spate, m-am poticnit la iesire la plecarea din rampa (de acasa ma temeam de ea ), prin urmare m-am cam blocat si am oprit de vreo 2 ori motorul, am mai plecat de pe loc cu a 3-a , mi-a luat juma de ora (si 3 kg) sa parchez dar am ajuns acasa!
Se poate fetelor, e greu pana ne dam drumul, dar se poate.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Bravo tie Aissa, antreneaza-te inainte sa pleci la mare !
Tu cate ore ai mai facut cu instructorul inainte sa incepi din nou sa conduci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

2 sedinte de cate 1,5 ore. Maine ar fi trebuit sa fie a 3-a dar am realizat ca n-am "bona" (lucreaza al meu sot) asa ca voi renunta la cea de maine...si de tot sa mai iau ore ca dau banii degeaba. Mai bine merg singura...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Brrrr... azi dimineata am fost face to face cu o salvare, care mergea pe contrasens desi avea semnal sonor stins!!!!!!! M-am catarat prompt pe un trotuar de ma aplaudam singura pentru reflexe. Nu este prima data dar chiar sunt inconstienti, pentru simplul fapt ca au prioritate mai ca nu se catara pe tine!
Aissa, astea sunt detalii...ai ajuns la Carrefour si inapoi? Masina este intreaga? Si atunci ce mai conteaza te perfectionezi in timp.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput