Cat de frustrate suntem???
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
tatal meu a fost crescut de maica-sa si invatat de la prima lui nevasta sa fie servir. chiar spunea ca ea (fosta) ii spala si picioarele cand venea acasa de la serviciu.
fiind cu mama, astepta si de la ea sa fie totul facut. suna cand pleca de la serviciu, ca sa fie mancarea pusa pe masa cand ajungea. mama stiu ca a suferit mult si si mai mult s-a enervat. mai facea el ceva acasa, dar mai mult dat cu aspiratorul, gradinarit, facea carnati de casa si chestii d'astea.
Ei la peste 60 de ani a inceput schimbarea. acum calca, spala vasele, face de mancare mai des ca mama (ii place sa experimenteze), intr-un cuvant, face de toate.
nu stiu cum a reusit mama, da' eu n-as fi avut atata rabdare (peste 20 ani).
eu n-am avut niciodata probleme cu vreun partener, cred ca depinde si cum esti tu la inceput. eu la inceput m-am lasat alintata, servita - ca doar sunt femeie si sa se vada el norocos ca m-a gasit ![]()
iar cu timpul, am inceput sa fac eu, ceea ce l-a facut taaaare fericit. acum fac multe cu placere, dar el stie ca nu-i ceva de la sine inteles si daca el nu face nimic, imediat imi retrag favorurile...
de calcat calca care apuca. mancare fac de obicei eu, dar cel putin o data pe saptamana el. la curatenie e el mai eficient, eu gasesc niste poze si ma uit, o carte pe care-am fost uitat-o etc. si ma luuuunnnngesc 
deci sunt foarte multumita si fericita!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Akuma spune:
sintem atat de frustrate ca ne credem in deplinatatea facultatilor mintale si dam sfaturi altora ca sa greseasca singuri..
........................
dulce, finuta, romantica ca si greata care-ti trece prin stomac...
She spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Michelle, mai exista si situatii ( cunosc unele dintre ele) in care femeia nu este dependenta (din nici un punct de vedere) de barbat si, mai mult decit atit, nici nu se supune lui, e rebela, face numai ce vrea ea...il invirte pe degete.
Si stii ce am observat?
Ca ceilalti au tendinta sa o lipeasca de zid: "e neserioasa, nu-i nevasta buna, e usuratica, isi bate joc de barba'su"... pentru ca e altfel.
Si atunci ce poate femeia aia sa faca? Ori ignora parerile celorlalti si ramine asa...oricum de desteapta ce e o doare-n cot, ori daca ii pasa de imagine incearca sa se dea si ea ca are viata grea, sa fie in asentimentul lumii, ca pentru unii...daca nu arati ca suferi... devii dusman de clasa.
Nici nu mai stii ce sa arati celorlalti ( si aici ma refer si la familie, la apropiati, prieteni) ca sa nu ajungi sa ti se spuna pe fata s-o mai tai cu lamentarile ( daca suferi cu adevarat) sau cu laudele (daca nu suferi deloc)...
Oare e mai bine sa taci, pur si simplu?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Si uite cum si virtual se poate ca cineva pur si simplu "sa-mi ia vorba din gura"
:)
eu am ris ceva la unele postari...
She spune:
quote:
Originally posted by forte
Dar voi unde gasiti barbatii astia?
Partenerul meu imi calca si mie din haine, imi pregateste micul dejun si sandvisul dimineata (si invers), iar ultima discutie cu prietena mea era despre procesul comunismului.
si sint al naibii de fericita.
ai grija ca esti la granita cu "neserioasa"
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Shequote:
Originally posted by forte
Dar voi unde gasiti barbatii astia?
Partenerul meu imi calca si mie din haine, imi pregateste micul dejun si sandvisul dimineata (si invers), iar ultima discutie cu prietena mea era despre procesul comunismului.
si sint al naibii de fericita.
ai grija ca esti la granita cu "neserioasa"
si tot asa...
Ba a trecut deja granitza!
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Eu imi amintesc o faza : in primele luni dupa ce m-am maritat nu calcam nimic, da' nimic ! Si sotzul meu imi facea aluzii peste aluzii si tot nu întelegeam . Faza tare e ca la un momentdat omul se saturase, iar dimineata când se trezea, scoatea masa de calcat si opunea in ho cu haine pe ea ... ca sa-mi vina ideea sa le clac. Eu ma trezeam, ma miram ca de unde-o aparut masa aia si ma-ncurca, si o puneam la loc in debara. Acum calc numai când e chiar necesar ... in rest i-am luat camasi care nu se sifoneaza .Soacra-mea se uita ciudat la mine, dar nu-mi pasa. In schimb fratele sotului si cu prietena isi duc amândoi hainele la spalat si calcat la soacra-mea.
Hihihi, mortala ai fost!

Nici io nu prea calcam pentru ca nu eram o fiinta suficient de calma sa stau cu fieru-n mana si sa intind carpe... Abia decand am ramas gravida si am avut putin mai mult timp liber am inceput sa calc, fara insa sa exagerez.Dar soacrele poarta vina, intr-adevar. A mea imi tot povesteste cum il tinea in puf pe sotul meu.. cica l-a trimis o data, cand era mai mik, dupa o carpa de praf, si el a venit cu carpa tinand-o cu doua degete si uitandu-se la ea ca la un gandac ( la carpa
Din cauza sarcinii nu mi-am dat nici examenul final pentru auditori financiari... iata o frustrare...
Lacri 38+4
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
denizel spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Eu imi amintesc o faza : in primele luni dupa ce m-am maritat nu calcam nimic, da' nimic ! Si sotzul meu imi facea aluzii peste aluzii si tot nu întelegeam . Faza tare e ca la un momentdat omul se saturase, iar dimineata când se trezea, scoatea masa de calcat si opunea in ho cu haine pe ea ... ca sa-mi vina ideea sa le clac. Eu ma trezeam, ma miram ca de unde-o aparut masa aia si ma-ncurca, si o puneam la loc in debara. Acum calc numai când e chiar necesar ... in rest i-am luat camasi care nu se sifoneaza .Soacra-mea se uita ciudat la mine, dar nu-mi pasa. In schimb fratele sotului si cu prietena isi duc amândoi hainele la spalat si calcat la soacra-mea.
Sibylle, ia un
si inca unul
si inca unul
.De mult nu am mai citit ceva atat de haios. Mai, tu chiar puneai masa la loc in debara? Si cu camasile ce faceai? Le puneai pe spatarul scaunului, ca soacra Danielei?
pai io nu sunt frustrata, fiindca nu calc
. Cand vine biata mama pe la mine face o tura prin dulapuri si le mai calca ea, spunandu-i sotului meu: "dragul mamii, cand mi-ai cerut-o nu m-ai intrebat daca-i place sa calce" 
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Llaura spune:
Voi ma enervati pe mine.
Care nu ma pricep la nimic, gatesc acceptabil catre prost, nu fac prajituri, gogosi, clatite, placinte, nu cos, fac curat ca sa nu fie murdar, nu bibilesc, nu lustruiesc...dar calc. Daca nu am hainele impecabil calcate dimineata ziua mea e stricata fara sperantza. Normal, i le calc si pe ale lui. Am trei fiare de calcat si unul tefal pe care priza LUI mi l-a stricat desi eu l-am adus din US in Ca in bagajelul meu de mana.
Din ce vorbiti voi aici, asta ma trece locul I la serioase
;calcatul nu o frustrare reprezentativa, parerea mea.
michelle7 spune:
Care nu ma pricep la nimic, gatesc acceptabil catre prost, nu fac prajituri, gogosi, clatite, placinte, nu cos, fac curat ca sa nu fie murdar, nu bibilesc, nu lustruiesc...dar calc
imi pare rau sa aud ca (virgula) calci.dar nu trebuie sa te simti prost nimeni nu e perfect
. suntem alaturi de tine si oricand esti pregatita sa te lasi de viciul asta nu uita
este alaturi de tine ![]()
Michelle