Cat de frustrate suntem???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

Presupun ca subiectul asta o sa se transforme in ceva de genul...Buna, numele meu e X si nu mai sunt dependenta de barbatul meu de o luna 5 zile si 4 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Super raspunsul lui razhore .Problema e cred eu , de cand incepe dependenta de un barbat ?cand constientizezi ca esti dependenta ?Da daca nu te doare capul de dependenta ta , esti mai mult sau mai putin dependenta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

--------------------------------------------------------------------------------

Presupun ca subiectul asta o sa se transforme in ceva de genul...Buna, numele meu e X si nu mai sunt dependenta de barbatul meu de o luna 5 zile si 4 ore

Ooooo, ce minune ar fi........ Dar nu se va intampla asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

ai dreptate michelle...

de fiecare data cand intru pe acest sub-forum ma ingrozesc...nu pentru ca barbatii face ceea ce se povesteste aici ca fac...la ei ma astept la orice...ca asa.s ei...ci pentru ca femeile indura asa ceva...

...de cele mai multe ori imi vine sa urlu "treziti.va"

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by devylla

De admirat fundul chelneritei sigur il admira....

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Pai si noi daca chelnerul sau barmanul are fund frumos sau ochi superbi, nu ne uitam?!
Nu stiu voi, dar eu ma uit... (Bine, cu atat raman.)

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io's dependenta numa' de DC. Mai independenta de barbat decat mine nu se ecsista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu cred ca ai dreptate, Michelle, si nu ma uit numai la populatia de pe forum ci la majoritatea prietenelor mele. Cu una dintre ele (ne sustinem reciproc in recastigarea independentei) am hotarat chiar sa nu mai discutam despre sotii nostri pt ca numai despre asta vorbeam! A fost f greu la inceput sa ne gasim subiecte de conversatie si sa devenim interesate de altceva!! Am observat ca nu mai aveam plnuri, proiecte... Ne-am sprijinit una pe cealalta si am reusit, in sensul ca daca acum 3 ani plangeam amandoua ca sotii nostri nu visau decat urcari pe munte, anul trecut ne-am suparat foarte tare ca ei s-au hotarat sa nu mai urce si sa ramana in Sinaia cu noi, cand noi aveam alta agenda numai pt noi doua! A fost o mare reusita pt mine!
Si sa stii, Razhore, ca eu chiar ma inscriu la replica: Hi, sunt J si nu mai sunt dependenta de sotul meu de 3 luni si cateva zile. Si sunt in culmea fericirii!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

A, si inca ceva:
Cate zile mai am, niciodata, dar NICIODATA nu o sa mai LUPT PENTRU CASNICIA MEA!!!!!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by razhore

http://pg.photos.yahoo.com/ph/razhore/my_photos

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

si ce ti-e ciuda, ti-e ciuda???

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

FEMALE POEM

I want a man who's handsome, smart and strong
One who loves to listen long
One who thinks before he speaks
One who'll call, not wait for weeks.
I want him to be gainfully employed,
And when I spend his cash, he not be annoyed.

Pulls out my chair and opens my door,
Massages my back and begs to do more.
Oh! For a man who makes love to my mind
And knows what to answer to "how big is my behind?

I want this man to love me to no end,
And always be my very best friend.

MALE POEM

I want a deaf-mute nymphomaniac with huge boobs who owns a liquor store and a bass boat.
I know this doesn't rhyme and I don't give a shit.

Mergi la inceput