Ora (H)ot...GELOZIA!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

hmmm, geloasa? mda... sau poate putintel mai iscoditoare, asa, acolo, cat sa-mi procesez eu informatiile de care am nevoie. (v-ati prins ca fata de sotul meu n-am s-o recunosc niciodata.) si acum hai sa va spun si de ce (nu de alta, da' poate serveste olecuta ca sursa de inspiratie si pe la alte case, hehehe!!).

stiam eu ca al meu sot, turist prin Europa fiind, cunoscuse mai acum vreo cateva veri,o o unguroaica focoasa, in Budapesta. acuma ce sa zic, el tot ii da in sus si-n jos c-ar fi de fapt rusoaica... stabilita in Budapesta (nati-o franta, dupa poze poti sa juri ca-i unguroaica, dar ce ti-e si cu masculii astia...) in fine, amor nebun (camera lor era deasupra receptiei de hotel, trepidatii, ce mai, adevarat cutremur), pe NeVe,(tipa casatorita, pictorita, spirit libertin; al meu inca nu, ca nu-mi facusem eu aparitia inca).

se vede treaba ca i-au ramas amintiri taaaare placute dupa sejurul respectiv, de vreme ce-si mai trimit inca e-mailuri (de politete, hac!) din cand in cand. asa ca eu, suuuper curioasa sa cunosc miscarile "rivalei", ce-mi da prin ? ia sa fac cumva sa le interceptez corespondenta sa vad si io ce-si scriu ? bun, usor de zis, greu de facut...

intai si-ntai am reusit sa deschid adresa lui de e-mail (ce sa fac daca la capitolu' inspiratie a stat mai prost si a fost usor de dibuit ?) iar de-acolo am facut rost de adresa tipei...

pasul urmator: i-am trimis respectivei un e-mail "de politete" ca din partea lui, dar dintr-o noua casuta deschisa de mine de asta data, in care o anuntam ca din motive de spatiu o rog sa-mi scrie la noua adresa. bineinteles ca am avut grija sa furnizez si cateva amanunte, astfel incat tipa sa nu aiba nici un dubiu cu privire la identitate. in acelasi timp, am mai deschis o casuta cu numele ei (varia o singura litera, care a trecut neobservata) si am avut grija sa selectez exact semnatura si numele ei.

tipa a fost prima care a picat in plasa si a scris bineinteles la noua adresa, furnizandu-mi si o fotografie de-a ei (ura!! ura!!). de-aici a fost simplu mai departe, am trimis poza respectiva stimabilului, din casuta "ei", iar cum al meu are obiceiu' sa dea reply si nu-si salvase mesajele ei precedente ... ghiciti si voi ce-a urmat!! asa ca de vreo cateva luni ma amuz teribil pe seama lor, iar cand vad ca lincezesc si nu-si mai scriu, mai bag eu acolo un mic imbold sa mai atmosfera ca ma plictisesc .

acuma si voi... sa nu ma spuneti, daaaa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

puahahahahahaha Angeloooooooooo tu esti gol!!!!!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mosuleee nu ma uita cu bebelashuuuuwww.fortunecity.se/gladahuset/bjornesmagasinsg/93/images/baby4.gif" border="0">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindu spune:

Angela,

Mi-a placutttttttttttt! Bine ca n-ai descoperit cine stie ce!

Si un banc pe tema geloziei:

Cica doi prieteni, dinte care unul care vroia sa se insoare stau de vorba...Cel cu "problema" ii spune celuilalt: Mai, nu stiu ce sa fac...Vreau sa ma insor si am doua "catindate" Una uritaaa rau, dar foarte gospodina, alta frumoasa de pica...dar cam rea de***** Ce sa fac? Pe care s-o aleg?

Prietenul sta putin, se gindeste si spune: De mai, ce sa spun..depinde ce preferi..o prajitura de proasta calitate pe care s-o maninci singur...sau un tort nemaipomenit de bun pe care sa-l imparti cu altii...

Brindusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Angela esti BESTIALA!

A&J

Sa va fie casa, casa,
Sa va fie masa, masa:
tot cu mesele īntinse
si cu fetele aprinse;
tot cu casele grijite
cu buni oaspeti locuite;
si la anul sa traiti
sa va gasim īnfloriti
ca perii, ca merii
īn mijlocul verii.

SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zoran_yu spune:

Me, man. (asta ca sa nu se spuna ca pe aici nu sunt decat femei).

Gelozia: un sentiment ca si oricare altul ( iubirea, ura, dispretul, etc.). E normal sa il ai, "sa te incerce" din cand in cand. Important este sa nu te domine, sa nu-ti influenteze gandurile si deciziile. Un barbat rational priveste in cel mai rau caz cu amuzament amar ( si usor dispret) incercarile disperate ale "jumatatii"" de a-si ascunde o relatie. Dar judecata trebuie sa fie de genul ""Asta e, mi se intampla si mie..."" ;) ...si mergi mai departe...sau nu.

"Women's intuition is the result of millions of years of not thinking."
Rupert Hughes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Zoran_yu

"Women's intuition is the result of millions of years of not thinking."
Rupert Hughes

Sä fim senini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberiup spune:

Se zice ca cine iubeste este si gelos..

Totul este sa nu depasim limita absurdului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

(posted by Zoran_yu)Dar judecata trebuie sa fie de genul ""Asta e, mi se intampla si mie..."" ;) ...cred ca ti s-a intamplat cam des...caci altfel.....nu-ti inteleg judecata...:)))

Ortansa-deX mamica crede ca:
E ceva in neregula daca ai intotdeauna dreptate.(Murphy)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zoran_yu spune:

LOL , nu , m-a ferit Dumnezeu in viata de femei urate, proaste sau mincinoase :) :) intotdeauna ne-am despartit ca doi oameni maturi si rationali...si am ramas prieteni buni! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by marius

• Gelozia este sau nu este suportabila?
  • De ce sunt gelos(-oasa)?
  • Am dreptul sa fiu gelos (-oasa)?
  • De ce eu am dreptul si el(ea) nu?
  • Gelozia este o manifestarea a iubirii sau a nesigurantei?
  • Cum ma pot controla?
  • Gelozia intre psihoza si realitate.
  • Inchipuirea imbolnaveste.
  • Provocarea partenerului(-rei) intre riscul geloziei sau alungarea monotoniei?

Doamnelor, domnisoarelor caci domni se pare nu avem....aveti cuvantul...

1.Eu cred ca nu. Sunt genul de femeie care nu gusta astfel de "picanterii" intr-o casnicie. Doamne, multzam' ca shi sotzul meu gandeshte ttot asha!
2.Pentru ca esti nesigur(a) pe sentimentele celei (celui) iubit, ceea ce iarashi nu-mi miroase a bine - ca doar am nasucul de Pisica!
3.Cine crezi tu ca ar fi indreptatzit(a) sa-tzi dea acest...drept???
4.Cine shi de ce a ajuns la concluzia asta ca unul dintre parteneri ar avea acest drept iar celalalt nu???
5.Dupa parerea mea, asha cum am afirmat shi la pct.2., este o manifestare a neincrederii nici decum a iubirii! Cum sa iubeshti pe cineva cand ii pui sentimentele shi morala - pana la urma - la indoiala cand o relatzie are la temelie, printre altele, shi increderea reciproca???
6.Ai incercat vreodata sa te lashi de fumat, sau, eu shtiu, de mancat dulciuri, chestii din astea??? Este un test de vointza care are un deznodamant la fel de sanatos ca shi renuntzarea la viciile enumerate mai sus insa este vorba de sanatatea CUPLULUI in mod direct dupa care urmeaza, implicit, cea a trupului, dat fiind faptul ca renuntzi la un stress inutil!
7.Parol
8.Parol
9.Repet, nu gust astfel de picanterii, deci mi se pare un mod de 'divertisment' cel putzin bizar shi extrem de nesanatos!

Shtiu ca raspunsul meu la intrebarile tale vine mult prea tarziu, dar mai bine asha decat de loc!

*Sanatate maxima tuturor shi pupici dulcici *

Mergi la inceput