Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
Catrinel_17 spune:
Kim, am votat. bafta!
Ciuf, si daca nu-i dai tu biberonul, tot il refiza? citeodata cica bebeii refuza bibe de la mamici, ca le asociaza cu tzitzi... pupici
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mariana_1976 spune:
Catrinel, sa nu plingi tu ca n-ai gradina...Mie mi se pare o munca care nu se mai termina(desi aici avem zapada 4-5 luni pe an!)...In al doliea rind nici nu ma pricep si trebuie sa colaborez cu vecinile,cumnatele,etc care imi recomanda mereu noi plante,asa..de incercare.
Cum de nu ai intrat astazi?Sau esti pe chat?(vad ca mie nu-mi merge din nu stiu ce motiv!)Ce face Oana?
Alina/Oradea,aici nu scrie nicaieri ca nu ar fi indicat sa-l lasam pe bebe sa doarma in bouncer...SotzuŽ i-a pus pe baietei de multe ori,mai ales pe Matei care nu dormea nicaieri altundeva intr-o perioda...Cit despre alaptat,te inteleg si aprob 100%.Eu nu am rezistat sa alaptez decit in maternitate si nu regret nici un moment.Sa stii ca aici nimeni nu ti-ar spune ca bebe creste prea mare si sa nu-i mai dai asa de mult.Probabil are perioadecind creste mai mult..
Noelina,berici???
Dezalcolizate sau...?![]()
DA!!!!!As schimba bucuroasa clima de aici cu cea de la voi!(vad ca si sotul ma aproba!!
)Facem schimb?(nu de sotzi,de...vreme!)Despre subiectul tau de la "parintii intreaba",sa stii ca si eu am dat de aceeasi pers.cind am deschis mai demult un subiect si...l-am abandonat!
(desi nu mi-s scopioanca,am niste cornite de impuns...)
Irina71,sa stii ca si aici tocmai s-a schimbat cutia de la NAN,dar este vorba DOAR de aspectul exterior,contine acelasi chestii si numai forma cuitiei este mai..."modernizata".![]()
Kim,iar v-am votat!"

Mari78,
observ ca si aici se fac ACELEASI vaccinuri ca in Ro,(dar la 3 luni)cu exceptia celui de hepatita b...
Andreea/Canada,ce masura de hainute e la voi pentru 6 luni?Aici 68-70.![]()
Ce mareee si scumpica a crescut Mia!!
Adar,nici nu mi-a trecut prin brainishor ca "regele C." era de la Sibiu!
Hai,nu te lua de fete ca fac deja abdomene desi au avut cezariana.Sa nu ma iei la bataita,dar si eu tot operata am fost si am inceput chiar mai devreme ca ele!Daca-i zici doctorului tau ca in Suedia se recomanda de la 6 sapt.in sus,(cu conditia ca la control a fost totul okay),ce-o sa mai zica??![]()
![]()
Na, ca bat niste vecini la usa.Ma dus sa deschid...
va
pe toate
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Mda...vecinii ne-au adus 2 filme sa le vizionam impreuna la home cinema!URAAAA!!!(numai sa doarma Markus cel putin 2 ore,altfel... )![]()
LA MULTI ANI BEBEILOR CARE ASTAZI IMPLINESC:
3 luni: Rudy, Adrian Mark
2 luni:Cristian

Fug sa pun ceva pe masa la musafiri!
Revin maine si pina atunci...va trimit multe multe

Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ile77 spune:
Ciuf, ca si suedezii si norvegienii sint la fel de simpli in gusturi.Nu prea ii intereseaza chestii de astea.Eu o las pe soacra-mea sa se ocupe de botez ca se pricepe si ii si face placere.
Mariana, crede-ma ca ieri am facut ochii cit cepele cind am vazut ca a mincat 180ml.Wow, nicodata nu a mincat atit.
Vad ca cu noul lapte nu maninca sub 100ml.
Chiar imi pare rau ca nu l-am schimbat mai devreme.
Dar asta e ,din greseli invatam.
Tina iote Aici si Aici si piciulika mea.Ce zici o bagi la pretendente?![]()
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
aida_o spune:
pup fetele 
suntem si noi prin zona, dar timp de scris... ioc! nu mai stiu cine se plingea ca nu are timp sa manince. si io la fel. si mai iau si antibiotice. sunt o lesinata. in ritmul asta, sigur revin rapid la greutatea dinainte de sarcina
am fost ieri la consultatia de 3 saptamini, si avem 4082grame. cica am pus 600 de grame in ultimele 2 saptamini, doctora era foarte multumita. pai na, la cit stau sa-mi storc sinii pentru pitica asta, ar face bine sa puna pe ea cit trebuie :)
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)
Qamar spune:
LA MULE LUNI, RUDY! ADRIAN MARK! SI CRISTIAN!
MARIANA, alcoolizata sau nu, cred ca ar fi fost numa' buna pe asa calduri..din pacate a venit ploaia si am ramas la resedinta cu limbile scoase de-un cot...nush cum se face, da eu tare mi-as dori o clima mai temperata
enjoy filmele de la vecini!
eu incerc sa fac rost de Memoriile unei gheise, ca citesc cartea si tareee imi place (da, am timp de citit
printre picaturi)
AIDA, felicitari pentru kilograme! (ale Alexandrei, of course
)
si ai multa multa grija de tine!! 
puah,tot nu imi merge chatu
imi da nush ce Syntax error...
Noe si Anne Bianca (14.03.2006)
www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!
mariana_1976 spune:
Markus (bineinteles) nu doarme...
Asa ca mai bag si io citeŽun mesaj acolo...![]()
Ile,vad ca mai sunt 2 romance pe forum din aceeasi localitate ca si tine...(Molde)
Eu i-am dat lui Markus de vreo citeva ori un lapte special si mai scump care era cica impotriva durerilor de burtik...Tot asa manca...Oare nu sunt in stare suedezii sa faca ceva bun asa ca norvegienii si sa-i placa lui bebe??
N-am vazut Collett aici in magazin...(daŽeu sunt cam distrata de feluŽmeu si e posibil sa fi trecut pe linga raftuŽcu pricina si sa nu observ nimic..)
Ce bine ca Vivian maninca asa frumos!!Vai ce ochisori albastii are!M-a dat gata!!Nu-mi vine sa cred ce maricica pare de aproape!!Am si eu o jumaŽde viking mic aici pentru ea,daca se pune la socoteala!![]()
Aida,tocmai ma gindeam ce faceti voi acolo ca nu mai apareai online...Bravo pentru cele 600 de g ale Alexandrei!
Daca o tine asa ne ajunge f.curind!!![]()
Tu ai cumva video projector?Markus al meu e IN EXTAZ cind vede luminile de la projector!Gingureste la el,nu mai mariie nemultumit,nu-i mai trebuie "companie"...E cel mai bun remediu ca sa nu mai plinga!!(btw,noi am desfiintat complet tembelizoruŽ si ne uitam la programele TV/satelite cu digibox + projector)
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
mariana_1976 spune:
Noelina,,
in seara asta se vizioneaza THE GREY ZONE...Jurnalul unei gheise e misto,merita!
pupici
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ile77 spune:
Mariana, se pune la socoteala ,hehe, cum sa nu se puna.
Collett are inclus si omega3 si am observat ca atunci cind il amestec cu apa are alta consistenta decit Nan.
Sigur se gaseste si in Suedia, ca doar sintem aici vecini.
Unde ai vazut celelate 2 fete din molde?
Ile
si Vivian
(07.03.2006)