Bebei de Martie - Aprilie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
mari78 spune:
Dea, in Ro, vaccinul de 2 luni e la fel cu cel de 6 luni adica DTP+Polio+hepatita B+ haemofilius influenzae(asta pentru un hexa vaccin, ca tot vorbeam de infanrix, la cel penta e fara haemofilius influenzae). La 4 luni, dar tu deja il faci maine si tinem pumnii sa fie bine, se face fara hepatita B. Pupici Miei
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
ANDREEA GEORGIANA spune:
alinaalex,multumesc pt. urari!
Hi!Hi!Hi! Si mie mi s-a cantat la miezul noptii ,,Multi ani traiasca!,, si,pt. ca nunta a coincis cu Sf. Constantin si Elena,acum toti invitatii de la nunta noastra stiu ca pe 21 cuplul nostru implineste o varsta si pe 22 e randul meu.
La mine vine maseuza pe la ora 13,de 3 ori pe sapt.Si azi a fost.Este un interval in care Thea doarme sau se joaca cumintica,dar este satula,pt. ca pe la 12.30 termina de papat.Fac masaj in camera ei,deci o pot supraveghea.La fel ca Marc,doarme pana pe la 11.30-12.00,asta dupa ce se trezeste sa pape pe la 7.Dar,spre deosebire de Marc,noaptea doarme tun.Si eu am senzatia ca pierd ziua,din cauza faptului ca dorm cat doarme bebita,adica pana pe la 12.
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Luizax spune:
Noe- noi ne plimbam prin parcul sebastian ca e acia peste drum. Si cateodata in oraselul copiilor sau cismigiu (seara..cand il apuca pe Alex crizele ca vrea in cismigiu :)))).
alinaalex spune:
NOE, io te inteleg perfect cu alaptatul! Si eu sunt cam in extrema cealalta deja, adica prea mult laptik, numai ca diferentza la mine e ca bb papa bine, de unde si faptul ca a luat exploziv in greutate (asa s-a exprimat pediatra), 6 kg la 2 luni. De multe ori papa la 2 ore ! Fetelor, nu ma injurati, dar eu m-am saturat de alaptat pana peste cap, de-abia astept sa scap...si parca e tot mai mult lapte! Nu pot merge nicaieri mai mult de 3 ore ca mi se fac varza bluzele, chiar daca folosesc tampoane absorbante, ma dor toate ca bb e din ce in ce mai greu si eu tre sa-l tin mult in bratze ca s-a invatzat la tzitzi, papa prea mult pana il doare burtika...etc,etc...Stiu ca pt. el e sanatos sa fie alaptat exclusiv la san , da'si ce e mult e mult!!!
. N-as fi crezut ca va fi chiar asa, mai ales ca eu abia daca aveam ceva tzitzi si nici macar nu au crescut nu stiu ce....Dr. chiar m-a avertizat sa nu-i dau prea mult lui bb sa pape ca dupa aia il fac obez si iar nu e bine! Na poftim, mamica scobitoare cu bb gras...cine ar fi zis???![]()

bb Cristian (Mihaser) pt. cele 2 luni implinite azi!
ALINA si bb MARC ALEXANDRU(28.03.2006)
kim spune:
Fetelor, sunt o aiurita
, runda finala nu s-a terminat! Puteti sa o votati pe Alicia la concursul foto Mommy and Me, pagina 1, o data pe zi pana la sfarsitul lunii: http://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp Va multumesc!
Ma miram eu cum de se mai poate vota, doar concursul e toata luna mai, si fiecare runda dureaza o saptamana (3 runde plus runda finala). Bine ca m-am prins intr-un final. Eu stateam bine mersi si asteptam rezultatul
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ANDREEA GEORGIANA spune:
Kim,am votat si-acum... plec la epilat.Ce rima am scos!!!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
alinaalex spune:
Andreea, merci
... numai ca Marc nu are in fiecare zi program la fel! De obicei noi dupa ce ne trezim papam si musai iesim afara...nu stiu, oi face eu cumva. Ma bucur ca mai este cineva care doarme pana la amiaza ca mine!
Vezi ce de coincidentze? Si copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi!![]()
![]()
![]()

ALINA si bb MARC ALEXANDRU (28.03.2006)
kim spune:
Am veni si noi la o plimbare cu voi dar suntem tare departe... Deocamdata ne-am dat intalnire cu un baietel vecin cu noi aici. Asa ca fetele cu baietei fiti pe faza! 
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Irina71 spune:
Luizax, deci de acuma o sa iau si eu din ala fara fier, ce sa fac ....
Noe pai noua ni l-a recomandat pediatra din spital pe Nan1, si vad ca bebe papa (dupa tzitzi, bineinteles), deci presupun ca-i place ![]()
Kim, votai si uitai sa-mi bag adresa de mail, se pune ? 
Am crezut ca nu vad bine ... faci abdomene ?? Pai eu asteptam sa treaca 6 luni de la cezariana, dar daca tu faci, ma apuc si io 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
Multe poze cu mine
adar spune:
Mariana - puiule, io stau la Sibiu, pe langa regele Cioaba ... acu intelegi de unde mi se trage treaba cu aranjatu casatoriilor???![]()
Andreea_G - stai linistita, Maia nu a dormit si nu a papat mai nimic ieri, dar i-am dat ceai Baby Dirnk care e imbunatatit cu sirop de glucoza si e dulcel, si pe-ala l-a baut cu drag ... cu mare drag ... incearca-l si tu. Vei fi multumita! Pup fetele frumoasele 
Irina si Kim - eu zic sa o lasati balta cu abdomenele. Asta daca vreti sa ne scrieti de acasa. Daca vreti de la spital, continuati... hai serios, e cam devreme fetelor pt asa ceva, dupa cezariana. Stiu, toate vrem sa ne recapatam silueta, nici eu nu mai intru in haine, dar asta nu e o solutie. Aveti putina rabdare, macar inca 3 luni, e prea periculos. Va rog eu ... muuuult de tot ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
minunea mea