Eu am inselat! (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giani spune:

In trebi d-astea, ca dragostea transforma un om, mai credeam si io pe la 16 ani. Ce-i drept, la inceput, cind nu stii daca-i sex, daca-i amor in toata regula, parca cu totii sintem altfel. Io de doujdeani ma agit sa-mi transform parteneru' din coleric in.... ha ha, limfatic, da' sa dea naiba daca am reusit. Ba da, am reusit sa ma transform io, nu-l mai bag in seama, ba mai mult cind incepe sa se agite ma pufneste un ris, proportional cu gradul lui de agitare, in final il umfla si pe el risu'.
Asa, si sa imi dau si eu cu parerea la subiect, acum si casnicia asta, e cu noroc ori cu ghinion, ne casatorim cu care se intimpla sa fim intr-o relatie la vremea respectiva, nu cred ca luam la testat douzeci de parteneri, dupa care decidem ca al 9-lea a indeplinit cele mai multe conditii, drept urmare el e alesul.
Medi pur si simplu a avut ghinion cu asa un partener, bolnav si dezinteresat. Iar ideea ca sa puna punct si sa o ia de la capat, e aiurea cind sint copii mici la mijloc.
Relatiile adulterine nu-s de ieri de azi, juicy cind sint subiect de birfa pentru cei neimplicati.
Am trecut prin asta, ca inselata, nu eram casatoriti inca, cind barbata-miu avea o affair cu o amica de-a mea, amica prea mult spus, prietena a unei prietene, acum vreo 15 ani, de aia oricum nu imi placea, cu ea n-am avut nici o explicatie, pe mine m-a enervat cel mai tare el, ca a putut sa faca asa ceva. Asa ca ne-am despartit definitiv, ha ha. Atunci a cazut cerul pe mine, acu' parca privesc trebile altfel, noi ne stim din liceu, adica le-am invatat pe toate impreuna, ce mai, dau o explicatie fiecarui lucru in parte. S-apoi am mai descoperit ca lui tare ii place sa flirteze, ii plac doamnele, s-am mai descoperit, ca de fapt e atit de atasat de familie, si ca de fapt nu poate avea real affairs, s-am mai descoperit ca de cind am emigrat nici macar nu mai are voie sa flirteze, ca p-aci cu harrasementul e de groaza. Si uite asa cu fericirea conjugala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by Akuma

medi, nu mai cere verdictul unor femei carora experienta le da nesiguranta de sine, chair nu-ti dai seama din mesajele lor..

Nu esti vinovata, asta a meritat si merita in continuare...

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Hai ca ai trecut in alta extrema. Acum ea e curata ca lacrima si sotul un nenorocit? Esti tu sigura ca ea nu are nici o vina? (eu nu am zis ca ea poarta toata vina dar totusi...)

forte

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by michelle7

quote:
Originally posted by Leditia

Scuza-ma, dar te contrazic.Am vazut oameni schimbati radical,o diferenta ca de la cer la pamant..efectiv am ramas socata cum o femeie poate schimba un barbat sau cum un om se poate schimba asa mult(si stiu mai multe cazuri,chiar f bine,deci stiu ce vorbesc).Deci se poate..trebe sa sti cum sa-l iei...Sunt cazuri si cazuri..Oricum,solutia in cazu in care nu pricepe nu e inselatu',ci pui punct si-ti refaci viata.Dar asta e parerea mea.
Numai bine.

POZE

eu cred ca o femeie poate schimba doar un barbat CARE VREA SA SE SCHIMBE. Daca el e fericit asa cum e nu o sa reusesti sa-i strici fericirea nici daca stai plansa o viata intreaga

Michelle

Nu daca stai plansa schimbi un barbat..am spus intr-un post anterior..ieri cred..ca prin comunicare si vorba frumoasa se pot schimba multe.Nu prin impus,nu pt ca asa vrea muschiu meu,nu prin tipete,plans ori mai stiu eu.Si da cunosc oameni pe care nu-i mai recunosteam..s-or fi schimbat din dragoste..nush,dar stiu sigur ca nu prin metode mai sus spuse s-au schimbat..ci subtil..vb proverbului-"barbatul este capul familiei,iar femeia gatu"(iar capul se suceste dupa cum vrea gatu..no?)
Niciodata n-am considerat ca prin ultimatumuri,tipete sau alte metode de genu poti schimba un om..sau hai sa-i spunem sa-l modelezi un pic..Acum am spus in alt post,ca sunt cazuri si cazuri..cunosc si exceptii ..(doar un caz cunosc din fericire)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da nu va mai maritati fetelor. Sint multi barbati in lumea asta si e mai usor sa-i "atacati" daca nu sinteti legate de vreunul anume.

quote:

medi, nu mai cere verdictul unor femei carora experienta le da nesiguranta de sine, chair nu-ti dai seama din mesajele lor..

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Si te-ai casatorit cu el DUPA ce te-a inselat? Hai ca esti tare! Eu chiar n-as fi putut. Bine ca i-ati dat de capat.
Medi n-a avut "ghinion" cu partenerul bolnav, stia ce ia.

quote:
Originally posted by giani

In trebi d-astea, ca dragostea transforma un om, mai credeam si io pe la 16 ani. Ce-i drept, la inceput, cind nu stii daca-i sex, daca-i amor in toata regula, parca cu totii sintem altfel. Io de doujdeani ma agit sa-mi transform parteneru' din coleric in.... ha ha, limfatic, da' sa dea naiba daca am reusit. Ba da, am reusit sa ma transform io, nu-l mai bag in seama, ba mai mult cind incepe sa se agite ma pufneste un ris, proportional cu gradul lui de agitare, in final il umfla si pe el risu'.
Asa, si sa imi dau si eu cu parerea la subiect, acum si casnicia asta, e cu noroc ori cu ghinion, ne casatorim cu care se intimpla sa fim intr-o relatie la vremea respectiva, nu cred ca luam la testat douzeci de parteneri, dupa care decidem ca al 9-lea a indeplinit cele mai multe conditii, drept urmare el e alesul.
Medi pur si simplu a avut ghinion cu asa un partener, bolnav si dezinteresat. Iar ideea ca sa puna punct si sa o ia de la capat, e aiurea cind sint copii mici la mijloc.
Relatiile adulterine nu-s de ieri de azi, juicy cind sint subiect de birfa pentru cei neimplicati.
Am trecut prin asta, ca inselata, nu eram casatoriti inca, cind barbata-miu avea o affair cu o amica de-a mea, amica prea mult spus, prietena a unei prietene, acum vreo 15 ani, de aia oricum nu imi placea, cu ea n-am avut nici o explicatie, pe mine m-a enervat cel mai tare el, ca a putut sa faca asa ceva. Asa ca ne-am despartit definitiv, ha ha. Atunci a cazut cerul pe mine, acu' parca privesc trebile altfel, noi ne stim din liceu, adica le-am invatat pe toate impreuna, ce mai, dau o explicatie fiecarui lucru in parte. S-apoi am mai descoperit ca lui tare ii place sa flirteze, ii plac doamnele, s-am mai descoperit, ca de fapt e atit de atasat de familie, si ca de fapt nu poate avea real affairs, s-am mai descoperit ca de cind am emigrat nici macar nu mai are voie sa flirteze, ca p-aci cu harrasementul e de groaza. Si uite asa cu fericirea conjugala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

quote:

........................

Hai ca ai trecut in alta extrema. Acum ea e curata ca lacrima si sotul un nenorocit? Esti tu sigura ca ea nu are nici o vina? (eu nu am zis ca ea poarta toata vina dar totusi...)

forte

nu am trecut in alta extrema, incerc sa inteleg inainte sa dau verdicte si sa fac pe puritana..
hai, sa luam exemplu un criminal, incerci sa vezi ce l-a determinat sa faca crima, nu-l verdictezi ca pe un om rau din prima clipa, right??

........................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Pai cum nu dai verdicte daca spui ca ea nu e vinovata si ca el merita cu varf si indesat?

Nu e vorba de puritanism, ci de putin echilibru. Nu se poate sa fie unul 100% vinovat si celalalt curat ca lacrima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Criminalului ii acorzi, cel mult, circumstante atenuante, dar nu exista criminal nevinovat.

Mergi la inceput

Le scrie bine casandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

quote:
Originally posted by casandra

Criminalului ii acorzi, cel mult, circumstante atenuante, dar nu exista criminal nevinovat.

nu? atunci cumm iti explici ca cei in legitima aparare ajung uneori la inchisoare???

........................

Mergi la inceput