Eu am inselat! (2)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Scuza-ma, dar te contrazic.Am vazut oameni schimbati radical,o diferenta ca de la cer la pamant..efectiv am ramas socata cum o femeie poate schimba un barbat sau cum un om se poate schimba asa mult(si stiu mai multe cazuri,chiar f bine,deci stiu ce vorbesc).Deci se poate..trebe sa sti cum sa-l iei...Sunt cazuri si cazuri..Oricum,solutia in cazu in care nu pricepe nu e inselatu',ci pui punct si-ti refaci viata.Dar asta e parerea mea.
Numai bine.
POZE
eu cred ca o femeie poate schimba doar un barbat CARE VREA SA SE SCHIMBE. Daca el e fericit asa cum e nu o sa reusesti sa-i strici fericirea nici daca stai plansa o viata intreaga
Michelle

ruxij spune:
quote:
Originally posted by lena
[prietenia e un cuvant mare, frumos, nepatat, d-asta inseamna "prietenii la nevoie ii cunosti"...cea mai buna prietena a mea e frumoasa, desteapta si atragatoare...nu ne-am batut niciodata pe barbati si sunt 15 ani de cand ne stim si ieseam impreuna si alte alea...tradare si inselare a sentimentelor inseamna si cand o prietena te desconsidera in asemenea hal incat crede ca se poate da la sotul tau, dar asta e doar parerea mea si atat!!
Lena si t-rex Freya
Si a mea la fel. Adica, sa zicem, eu am "prietena cea mai buna" (de fapt n-am, ca io sunt aia care tot zic sa va feriti
Conform unor pareri de p'aci, pentru o asemenea poveste as iesi doar eu vinovata. Daca ma inseala sotu' nu e vina lui, ci a mea ca n-am stiut sa il pastrez, iar prietena oricum n-are vina saraca, ea e fata cinstita, ca doar nu mi-a jurat mie credinta la altar si poate sa faca ce doreste. Mi se pare cu fundu'n sus..dar asa's io. Altora li se pare OK si poate isi si doresc asa prietene.
Asta fu' cam off-topic, fara legatura cu Medi, da' se tot discuta de prietene care si ce daca se dau la barbata-tu, ete nah, ce mare chestie.
artar spune:
Mdaaa,
Forte ti-ai pune intrebari in legatura cu tine cum de ai putut avea asa o prietena si un asemenea partener in care sa ai incredere...hai ca va raspund eu ca-s proaspata patita de partea cealalta a baricadei...
Cind iti alegi partenerul ti-l alegi pt ca ai multe lucruri in comun cu el..Prietena..la fel..ca de aia iti e prietena...te intelege etc..Implicit partenerul cu prietena ta au f multe lucruri in comun..asta e o chestie matematica ...Fiind apropiati, impartasind f multe lucruri in comun, traversind diverse perioade cei doi se apropie, apare firesc si dorinta sexuala si prea multa ratiune nu exista..Cazurile pe care le cunosc eu si pe care l-am trait nu sunt cazuri in care cei doi au o simpla aventura ci in general relatia este una serioasa pt ca s-a cristalizat in timp...De aceea, sunt multe cazuri in care cei doi o data descoperiti ramin impreuna multi ani sau sunt la fel de multe cazuri in care cei doi se despart pt ca vad ca prietena respectiva are in comun cu fosta sotie si multe lucruri care nu i-au placut la ea si a ajuns de unde a plecat...
Pina nu o iei prost e f usor sa spui ca mie nu mi s-ar intimpla niciodata asta, ca eu as vedea, ca eu as fi vigilenta etc...
impreuna spune:
Eu cred ca dragostea poate determina pe cineva sa se schimbe, nu un om.
Flavia (sotie si mamica fericita)
forte spune:
quote:
Originally posted by artar
Mdaaa,
Forte ti-ai pune intrebari in legatura cu tine cum de ai putut avea asa o prietena si un asemenea partener in care sa ai incredere...hai ca va raspund eu ca-s proaspata patita de partea cealalta a baricadei...
Cind iti alegi partenerul ti-l alegi pt ca ai multe lucruri in comun cu el..Prietena..la fel..ca de aia iti e prietena...te intelege etc..Implicit partenerul cu prietena ta au f multe lucruri in comun..asta e o chestie matematica ...Fiind apropiati, impartasind f multe lucruri in comun, traversind diverse perioade cei doi se apropie, apare firesc si dorinta sexuala si prea multa ratiune nu exista..Cazurile pe care le cunosc eu si pe care l-am trait nu sunt cazuri in care cei doi au o simpla aventura ci in general relatia este una serioasa pt ca s-a cristalizat in timp...De aceea, sunt multe cazuri in care cei doi o data descoperiti ramin impreuna multi ani sau sunt la fel de multe cazuri in care cei doi se despart pt ca vad ca prietena respectiva are in comun cu fosta sotie si multe lucruri care nu i-au placut la ea si a ajuns de unde a plecat...
Pina nu o iei prost e f usor sa spui ca mie nu mi s-ar intimpla niciodata asta, ca eu as vedea, ca eu as fi vigilenta etc...
Sa stii ca nu sint de principiul prietenii prietenilor mei sint si prietenii mei. Am prietene pe care partenerul meu nu le inghite. Am prietene pe care partenerul meu le apreciaza foarte tare, dar nu mi-am pus niciodata problema ca le-ar privi in "acel fel". Stiu de ce-mi sint prietene, stiu de ce-mi este partener.
Acum eu nu stiu de ceilalti. daca sotul ti-a plecat cu prietena, nu inseamna ca si la mine e obligatoiriu sa se intimple la fel. Casca ochii mai bine data viitoare.
artar spune:
Multumesc pentru sfat! Asa cum am spus sunt unii pe aici care dau din gura fiind pe linga subiect...Pt cultura ta generala si a altora de aici care poate invata cite ceva fostul meu sot nu a inghitit-o niciodata pe prietena mea...Dar cum spunea cineva sunt unele persoane care se prefac atit de bine ca spui ca e ceva malefic cu ele...
Chestia cu cascatul ochilor mai bine data viitoare mi se pare o rautate gratuita venita din partea unei persoane care nu ma cunoaste, habar nu are ce e suferinta intr-un asemenea caz, careia nu i-am adus nici un afront personal,care sta mai prost cu nervii decit mine desi eu am mult mai multe motive decit ea sa sar de c.. in sus la un asemenea subiect si care isi da cu parerea pt ca asa cum am mai spus e pe cai mari..tare as vrea sa-ti vad fata si ce ai posta pe DC daca ai fi in locul meu...
Cineva a spus aici ca sunt pacate mai mari decit inselatul...Asa este..unele dintre ele ar fi vanitatea si infatuarea...dar Dumnezeu lucreaza in multe feluri si ai sa-ti aduci aminte poate de aroganta de care ai dat dovada acum cind ai sa o mai iei si prost in viata...
forte spune:
Genul asta de raspuns cu miinile in sold m-a lasat intotdeauna rece. Daca tu te simti mai bine acum, daca tu crezi ca "mi-ai zis-o", te las sa crezi asta, sa ai si tu o bucurie in vremurile grele pe care le traversezi.
numai bine.
artar spune:
Si inca ceva..Eu am incercat sa explic un mecanism pt ca vin din interiorul unei asemenea drame si sunt in masura sa vorbesc despre asta si sa explic ce se poate intimpla..tu nu ai trait asa ceva..doar spui ca esti desteapta si ai cascat bine ochii...Si medi face acelasi lucru tocmai ca unii sau altii sa inteleaga si sa invete...si chiar daca ea e dincolo de baricada mea..Desi ca si grad de suferinta suntem in aceeasi oala...
artar spune:
Odata am spus si eu ca tine..ca sunt desteapta si mie nu mi se va intimpla niciodata asta...am avut 12 ani de casnicie in spate si puteam sa jur ca vom darima muntii...asa cum juri tu acuma...
Iti doresc sa dai dovada de mai multa toleranta si intelegere fata de oamenii care nu au avut parte de norocul tau in viata sau nu sunt atit de dotati intelectual ca tine...Noi ceilalti, mai prosti vom incerca sa ne descurcam cum putem ca doar nu te afecteaza pe tine personal prin ce trec eu sau medi sau altii de pe aici care si-au vazut viata distrusa si sunt judecati de cei fara nici o pata..
O seara placuta tuturor, mie mi-a ajuns..deocamdata...
Akuma spune:
medi, nu mai cere verdictul unor femei carora experienta le da nesiguranta de sine, chair nu-ti dai seama din mesajele lor..
Nu esti vinovata, asta a meritat si merita in continuare...
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.