Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 4
Bobita spune:
Try felicitari pentru baietel, sa fie sanatos.
Sic fulgule, am avut dreptate
Eu nu am timp sa vad poze
, imi pare atat de rau.
In alta ordine, sapt trecuta pe caldurile alea am tuns-o zero pe Amina o sa pun si poze dar probabil dupa concediu. Ne balacim in piscina cind e cald, dar acu iar s-a racit
. De vorbit pe limba bb vorbeste toata ziua, iar la ea indiferent ca e tata sau mama sau bunica ne apeleaza cu "mama"
, asta e, doar pe Maria o striga "nana".
Felis am inteles ca Mihaita a facut progrese mari, bravo tie si lui.
O sa fac si eu celebra tarta de care tot vorbiti.![]()
Sanatate multa si caldura+racoare.
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Roserb, alex face des pipi asa cum spui tu, din 2-3 sau mai multe bucati. Cand am citit ca spunea cineva ca face in 2 jeturi ma gandeam ca ies doua jeturi despicate de la putulica. Dar eu n-am pus asta niciodata pe seama unei probleme de fimoza etc., ci pe faptu lca el nu-i destul de relaxat sa faca dintr-o data. Deci motive emotionala decat fiziologice. Uneori el e curios cum curge de acolo si duce mana sa simta (ca e innebunit de orice lichid care curge si e in miscare). La baie, cand sta in picioare in cada si face pisu eu incerc sa-i pun paharul ca sa-l obisnuiesc cu ideea ca trebuie sa colectam pipi in ceva, nu sa-l lasam sa se duca unde s-o nimeri (in speranta ca va accepta macar sa faca pipi din picioare si sa-i tin eu olita). De fiecare data cand ii tin paharul face intrerupt. E oarecum intimidat de gestul asta de-a face pisu' altfel decat in pampers. Cand sta jos spre exemplu si se joaca si e in fundu' gol prin casa isi da dumu' la pipi continuu, nu e nimeni care sa se uite la el si nici altceva sa-i distraga atentia. Dar asta e la noi, la voi... nu stiu daca e aceeasi poveste, insa eu nu m-as grabi sa-l decalotez. Si ce daca nu se vede tot capul putulicii? Spune undeva ca trebuie sa se decaloteze tot capul cand tragi pielea pana la 2 ani? Nu. Are timp suficient si pt. asta. Oricum, daca nu-l doare/ustura, nu e rosu, nu are nici un fel de urma de infectie... nu te lega la cap degeaba.
In primul rand, Try, felicitari pentru baietel, o sa fie distractia in toi la voi peste cativa ani
Despre decalotarea fortata, personal sunt total impotriva, atata timp cat nu intervin alte probleme, normal ca nu-s absurda sa ma inversunez daca nu e cazul. Din cauza asta si intrebam, nu vreau sa-l chinui daca nu e absolut necesar,ceea ce m-a bagat in ceata e ca amica mea care este doctor mi-a spus ca jetul ar trebui sa fie continuu. In fine, mai studiez problema si eventual merg sa-l vada un dr, pentru ca Mihnea mai are o probleme la degetele de la picioare, mijlociul a ramas cumva in spatele celorlalte si cred ca in curand il va deranja, sa vedem daca se poate corescta cumva la varsta asta, unii zic ca nu.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Buna dimineata!
Try,felicitari ptr.BB din burtica!Sarcina usoara in continuare si sanatate
Sanatate la Bianca mica,Eveline!
Noi inca nu stim daca plecam la mare,vremea e cam urata in Bucuresti,si desi astia anunta un WE frumos,nu prea ii mai cred![]()
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
N-a vrut sa manance absolut nika dimineata asa ca am mers la dr. E foarte inflamata si rosie in gat asa ca i-a dat Ospamox pt rosu-n gat, Nurofen pt durerea din gat si pt febra si niste picaturi de pus in nas....scumpa de ea, e primul ei rosu in gat sa speram ca si ultimul. Bine ca m-am dus ca venea we si cine stie cum se agrava si pe cine mai gaseam? Eu nu m-as fi gandit la asa ceva caci nu tusea, dar iata...
Ana si Bianca-iubita
danette spune:
Andra, felicitari pentru al doilea
, ma bucur ca totul este in ordine, ca e bine si ca e activ...
Cum zicea si Roxana... cred ca in cativa ani o sa fie foarte mare 'action' in casa la voi...![]()
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserb
Fulguleatzo, draga, suntem deschise si pentru un menage a trois, te oferi sa stai tu cu copiii, ca pe mine ma lasa nervii in curand? Noi mergem la servici si gatim si tu stai ca o doamna acasa cu gradinita!

acuuuu, ma bag

desi mi-ati pasat mie traba cea mai grea...

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by danette
Cum zicea si Roxana... cred ca in cativa ani o sa fie foarte mare 'action' in casa la voi...
pai cred si oio ca o sa fie action mey...try cu 2 nurori..ce ati vrea sa iasa?
try, , sa fie sanatos mey ! bravo, ma bucur tare!
paxela spune:
try felicitari pt al doilea baietel, si eu cat a fost silviu in burtica am patit cam la fel , la prima echo (12 sapt) a zis dr baiat clar urmatoarea fata urmatoarele nu au mai putut sa vada caci nu statea
inclusiv la 9 luni mi-a zis ca e 50 % baiat 50% fata
iar eu special pt asta ma dusesem
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
monica-elizabet spune:
fetelor, ruxi a mea a facut o chestie urata e plina de bubite mici si maruntele, a fost sotul meu cu ea la cabinetul din colt de la mama(dr-ul nostru pediatru nu mai era in bucuresti
) si tipa de aici i-a zis ca cica seamana cu o reactie rubeolica sau mai degraba cu alergie la ceva...si m-am gandit eu ca i-am dat capsuni si poate de la ele a facut dar a mai mancat si alta data(de fapt de mai multe ori) si nu a facut nimic...oare este posibil sa faca daca le-o fii stropit nenea de la care le-am cumparat cu ceva???
...rubeola nu prea are cum sa faca fiindca are vaccinul facut, nici tipa nu ra convinsa ca e rubeola sau rujeola sa vedem cumevolueaza si sa o vada un dr mai klumea...ce mi-este cel mai groaza este ca eu ma asteptam sa faca varicela(stiti voi povestea) si ea face altceva...offf....parca o tine numai din boala in boala...ma rog...din astea usurele dar mie imi iau foc creierii
...si daca-o fii sa fie rubeola mai trebuie sa stam si in casa...alta chestie nasoala...sper doar sa nu o apuce si varicela tot acum ca asta m-ar mai trebui sa le faca pe amandoua odata
monica
miria_cristina spune:
TRY - Felicitari!
Ce mamica fericita o sa fi cu doi baietei frumosi!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."