Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Try felicitari pentru baietel, sa fie sanatos.
Sic fulgule, am avut dreptate

Eu nu am timp sa vad poze, imi pare atat de rau.

In alta ordine, sapt trecuta pe caldurile alea am tuns-o zero pe Amina o sa pun si poze dar probabil dupa concediu. Ne balacim in piscina cind e cald, dar acu iar s-a racit. De vorbit pe limba bb vorbeste toata ziua, iar la ea indiferent ca e tata sau mama sau bunica ne apeleaza cu "mama", asta e, doar pe Maria o striga "nana".

Felis am inteles ca Mihaita a facut progrese mari, bravo tie si lui.

O sa fac si eu celebra tarta de care tot vorbiti.
Sanatate multa si caldura+racoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by try

Roserb, alex face des pipi asa cum spui tu, din 2-3 sau mai multe bucati. Cand am citit ca spunea cineva ca face in 2 jeturi ma gandeam ca ies doua jeturi despicate de la putulica. Dar eu n-am pus asta niciodata pe seama unei probleme de fimoza etc., ci pe faptu lca el nu-i destul de relaxat sa faca dintr-o data. Deci motive emotionala decat fiziologice. Uneori el e curios cum curge de acolo si duce mana sa simta (ca e innebunit de orice lichid care curge si e in miscare). La baie, cand sta in picioare in cada si face pisu eu incerc sa-i pun paharul ca sa-l obisnuiesc cu ideea ca trebuie sa colectam pipi in ceva, nu sa-l lasam sa se duca unde s-o nimeri (in speranta ca va accepta macar sa faca pipi din picioare si sa-i tin eu olita). De fiecare data cand ii tin paharul face intrerupt. E oarecum intimidat de gestul asta de-a face pisu' altfel decat in pampers. Cand sta jos spre exemplu si se joaca si e in fundu' gol prin casa isi da dumu' la pipi continuu, nu e nimeni care sa se uite la el si nici altceva sa-i distraga atentia. Dar asta e la noi, la voi... nu stiu daca e aceeasi poveste, insa eu nu m-as grabi sa-l decalotez. Si ce daca nu se vede tot capul putulicii? Spune undeva ca trebuie sa se decaloteze tot capul cand tragi pielea pana la 2 ani? Nu. Are timp suficient si pt. asta. Oricum, daca nu-l doare/ustura, nu e rosu, nu are nici un fel de urma de infectie... nu te lega la cap degeaba.

In primul rand, Try, felicitari pentru baietel, o sa fie distractia in toi la voi peste cativa ani! Ma bucur ca totul e bine si ca ti-ai facut griji degeaba.

Despre decalotarea fortata, personal sunt total impotriva, atata timp cat nu intervin alte probleme, normal ca nu-s absurda sa ma inversunez daca nu e cazul. Din cauza asta si intrebam, nu vreau sa-l chinui daca nu e absolut necesar,ceea ce m-a bagat in ceata e ca amica mea care este doctor mi-a spus ca jetul ar trebui sa fie continuu. In fine, mai studiez problema si eventual merg sa-l vada un dr, pentru ca Mihnea mai are o probleme la degetele de la picioare, mijlociul a ramas cumva in spatele celorlalte si cred ca in curand il va deranja, sa vedem daca se poate corescta cumva la varsta asta, unii zic ca nu.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Try,felicitari ptr.BB din burtica!Sarcina usoara in continuare si sanatate
Sanatate la Bianca mica,Eveline!
Noi inca nu stim daca plecam la mare,vremea e cam urata in Bucuresti,si desi astia anunta un WE frumos,nu prea ii mai cred
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

N-a vrut sa manance absolut nika dimineata asa ca am mers la dr. E foarte inflamata si rosie in gat asa ca i-a dat Ospamox pt rosu-n gat, Nurofen pt durerea din gat si pt febra si niste picaturi de pus in nas....scumpa de ea, e primul ei rosu in gat sa speram ca si ultimul. Bine ca m-am dus ca venea we si cine stie cum se agrava si pe cine mai gaseam? Eu nu m-as fi gandit la asa ceva caci nu tusea, dar iata...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Andra, felicitari pentru al doilea , ma bucur ca totul este in ordine, ca e bine si ca e activ...

Cum zicea si Roxana... cred ca in cativa ani o sa fie foarte mare 'action' in casa la voi...

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by roserb
Fulguleatzo, draga, suntem deschise si pentru un menage a trois, te oferi sa stai tu cu copiii, ca pe mine ma lasa nervii in curand? Noi mergem la servici si gatim si tu stai ca o doamna acasa cu gradinita!

acuuuu, ma bag
desi mi-ati pasat mie traba cea mai grea...

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by danette

Cum zicea si Roxana... cred ca in cativa ani o sa fie foarte mare 'action' in casa la voi...

pai cred si oio ca o sa fie action mey...try cu 2 nurori..ce ati vrea sa iasa?
try, , sa fie sanatos mey ! bravo, ma bucur tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

try felicitari pt al doilea baietel, si eu cat a fost silviu in burtica am patit cam la fel , la prima echo (12 sapt) a zis dr baiat clar urmatoarea fata urmatoarele nu au mai putut sa vada caci nu statea inclusiv la 9 luni mi-a zis ca e 50 % baiat 50% fata iar eu special pt asta ma dusesem

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, ruxi a mea a facut o chestie urata e plina de bubite mici si maruntele, a fost sotul meu cu ea la cabinetul din colt de la mama(dr-ul nostru pediatru nu mai era in bucuresti) si tipa de aici i-a zis ca cica seamana cu o reactie rubeolica sau mai degraba cu alergie la ceva...si m-am gandit eu ca i-am dat capsuni si poate de la ele a facut dar a mai mancat si alta data(de fapt de mai multe ori) si nu a facut nimic...oare este posibil sa faca daca le-o fii stropit nenea de la care le-am cumparat cu ceva???...rubeola nu prea are cum sa faca fiindca are vaccinul facut, nici tipa nu ra convinsa ca e rubeola sau rujeola sa vedem cumevolueaza si sa o vada un dr mai klumea...ce mi-este cel mai groaza este ca eu ma asteptam sa faca varicela(stiti voi povestea) si ea face altceva...offf....parca o tine numai din boala in boala...ma rog...din astea usurele dar mie imi iau foc creierii...si daca-o fii sa fie rubeola mai trebuie sa stam si in casa...alta chestie nasoala...sper doar sa nu o apuce si varicela tot acum ca asta m-ar mai trebui sa le faca pe amandoua odata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

TRY - Felicitari!
Ce mamica fericita o sa fi cu doi baietei frumosi!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput