Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 3
bits spune:
Aimee in pandispanul ala nu se pune praf de copt ca sa creasca?
la noi vocabularul e destul de bogat numai ca aude trei limbi si binenteles ca si cuvintele sunt pe masura.nu ti-ar spune' luna'ci moon,cand ii place vreo mancare spune"oishii!"in loc de "e bun!"si tot asa.oricum sunt multumita caci am vazut copiilasi mai mari ca el care nu prea bajguiesc nik.
octy,KEN(1nov 2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by bits
Roseb m-am tavalit!faza saptamanii e asta!mai sa stii ca si Ken face pipi in 2 jeturi dar eu am banuit ca vrea sa vada cum iese pipele caci se uita la cuc.cum iti dai seama ca are fimoza?
Pai asa mi-a zis pediatra, nu se decaloteaza cum trebuie , in sensul ca nu se vede decat o parte din varf, adicatalea orificiul in intregime si ceva pe langa
.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
Aimee in pandispanul ala nu se pune praf de copt ca sa creasca?
Nu, apa clocotita face toata treaba
miria_cristina spune:
Noi, la caini latram!!! Hauu!Hauu!
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Dragutele mele mamicute, am venit de la ecograf.
Si se pare ca fetita noastra, de n-a vrut sa stea nici o clipa cuminte la ecograf, e de fapt baietel. Alex o sa aiba un fratior.
L-am vazut pe bebe la eco si era tare vioi si zburdalnic. Il tot alerga tanti cu ecograful ca nu statea locului o clipa.
Era atat de scump. Am fost mai impresionata decat la orice ecografie de pana acum. Poate si pt. ca realizez ca poate-i pt. ultima data cand mai vad o ecografie pe burtica mea cu bebelus inauntru.
Una din pozele facute pt. dr. era o poza in care se vedeau doua talpite clare de bebelus, asa cum numai in pozele din reviste vezi.Iar bebe numai cu manutele deasurpa capului si cu picioarele intinse ca la balet statea... Si el tot nu atingea cu piciorusele de marginea uterului. Nu-i de mirare ca l-am simtit asa de tarziu. Dar acum ma gandesc ca uterul meu e mai relaxat (nu sta asa rigid ca la prima sarcina) si plus ca am fundul uterului mai inalt decat pt. sapt. in care sunt. Deci e si uterul mai mare. Desi bebe pana acum facea probabil balet tot timpul, eu nu-l simteam probabil din cauza acestor 2 motive.
Oricum azi a fost intr-o verva de nedescris. Dupa ce-am iesit de la controlul de la ginecolog, apoi la ecograf si chiar si acum acasa el tot da din picioruse neobosit. Parca, parca acum cunosc starea asta de fapt, eeehhh? Alex asa a fost de energic.
Ma bucur ca bebe e sanatos si e ok si abia astept sa-l tinem in brate si sa-i vedem mutrita. Nu mai spun ce curioasa sunt sa-i vad lui alex mutrita cand l-o vedea pe bebe in carne si oase.
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
try spune:
Roserb, alex face des pipi asa cum spui tu, din 2-3 sau mai multe bucati. Cand am citit ca spunea cineva ca face in 2 jeturi ma gandeam ca ies doua jeturi despicate de la putulica. Dar eu n-am pus asta niciodata pe seama unei probleme de fimoza etc., ci pe faptu lca el nu-i destul de relaxat sa faca dintr-o data. Deci motive emotionala decat fiziologice. Uneori el e curios cum curge de acolo si duce mana sa simta (ca e innebunit de orice lichid care curge si e in miscare). La baie, cand sta in picioare in cada si face pisu eu incerc sa-i pun paharul ca sa-l obisnuiesc cu ideea ca trebuie sa colectam pipi in ceva, nu sa-l lasam sa se duca unde s-o nimeri (in speranta ca va accepta macar sa faca pipi din picioare si sa-i tin eu olita). De fiecare data cand ii tin paharul face intrerupt. E oarecum intimidat de gestul asta de-a face pisu' altfel decat in pampers. Cand sta jos spre exemplu si se joaca si e in fundu' gol prin casa isi da dumu' la pipi continuu, nu e nimeni care sa se uite la el si nici altceva sa-i distraga atentia. Dar asta e la noi, la voi... nu stiu daca e aceeasi poveste, insa eu nu m-as grabi sa-l decalotez. Si ce daca nu se vede tot capul putulicii? Spune undeva ca trebuie sa se decaloteze tot capul cand tragi pielea pana la 2 ani? Nu. Are timp suficient si pt. asta. Oricum, daca nu-l doare/ustura, nu e rosu, nu are nici un fel de urma de infectie... nu te lega la cap degeaba.
Felis, Mihaita e un scump. In primele 2 poze in care doarme in pat, apoi mi-a placut poza cand sta cu mana la ceafa si se uita la baietelul ala mai mare si poza cand el e in fundal si rade cu nasul numai cute-cutulitze, iar copilul celalalt e in prim-plan.
Si sa stii ca m-a uimit de adidasi mari are... A crescut tare inalt.
.......in 20+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Otiliav spune:
Try, felicitari pentru baietelul sanatos si vioi!
Imi dau seama ca sunteti fericitati si te-ai mai linistit si tu (cred ca ar trebui sa dai vestea buna la subiectul pe care l-ai deschis la Odisee
).
Aime ii dau mazare de anul trecut Anei, facuta cu morcovi fierti, ceapa, rosii si eventual carnita.
Daniela, noroc cu Felis ca l-am mai vazut si noi pe Matei ce mare a crescut. Hai spune-ne ce mai faceti, sper ca nu esti suparici.
Onitza, Adriana v-ati vazut?
Bits, Ken este un scump, o sa bage fetele in boala, sa te pregatesti psihic de telefoane care suna mereu
!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
bits spune:
TRY felicitari pentru baietel!sa fiti sanatosi amandoi si sa va vedeti cu bine!
octy,KEN(1nov 2004)
eveline spune:
Bia mea are un piculetz de febra (37 cu 6), stranuta si-i curg mucii (aposi si transparenti)....nu tuseste....am avut doar Panadol in casa si i-am dat, acum doarme. Oare s-o duc la doctor, ce parere aveti?
Ana si Bianca-iubita
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
try, felicitari pentru baietzel

ce ma bucur ca este totul ok
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata
monica