Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
paxela spune:
quote:
Originally posted by bits
LA MULTI ANI tuturor copilasilor!
multumim tuturor pentru urari!eu o astept pe Paxella sa o iau la mamicile de 2007.ce faci vii?
Dana ce figura dulce are Iris in pozica!abia se trezise?
octy6+,KENZO(1nov 2004)
vin, vin
cand o vrea doamne-doamne
fizic sunt bine asa ca impedimente nu ar fi, deci sperram la o burtica cat de curand
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)poze
poze2006
bits spune:
s-a facut Paxello te astept cu bratele deschise
!asa ca puneti-va pe treaba
.
TRY,BOBITZA,MARIUSSMIC multumesc!
unde pleci Bobito?
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
Cecilia C spune:
Bits felicitari

bravo voua si iti doersc o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara si o surioara lui Ken
Mie mi-ar fi placut sa am un baietel dar daca Doamne Doamne as a vrut asta e....eu cred ca la fiecare i se da ce i se cuvine, asa ca sanatosi sa fie copilasii ca in rest nimic nu mai conteaza.
La Multi Ani!!! Onitza, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe multe bucurii.
Dana Iris e o frumoasa foc, oricum asta nu e o noutate, si e tare tare fotogenica.....e superba
Auzi,am si eu o intrebare...am vazut ca tare frumos doarme acolo in patut la ea....si patutul e fara partea detasabila..a cazut din pat vreodata???? ca si eu vreau sa o mut pe Alexia in alt pat si nu stiu exact cum sa fac....poate o sa-i iau unul jos de tot si un covoras mai grosut si asa poate sa cada, ha ha..bravo la Iris.....e fata mare, ce mai 
24+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
monica-elizabet spune:
onitza
cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti implineasca Bunul Dumnezeu
fetelor ce vreme ciudata... oare asa se joaca cu noi toata vara?
va pup
pe toate si pe copilashi
monica
danette spune:
Cici, inca nu a cazut din pat niciodata desi cand ne-am hotarat s-o lasam sa doarma asa mereu eram stresata si ii puneam 2 perne mari pe jos...dar nu am gasit-o niciodata cazuta din patutz.
Am ajuns la varianta asta fiindca ea nu suporta ingradelile...si nu vroia sa doarma in patutul cu 2 laterale. Cum o puneam acolo cum incepea sa urle de trezea si vecinii si eu stau in casa
...deci vecinii sunt la o distantza totusi..si urla pana intra in convulsii... de nervi.
Cand ne-am hotarat sa luam laterala jos initzial am lipit patul de o canapea care e in camera ei si pe care dormeam eu cand era micutza... apoi am observat ca dupa-amiaza doarme foarte bine acolo si daca nu-i mai lipeam patutzul de al meu... si-acum asa doarme... tendintza este sa se lipeasca cu spatele de laterala care a ramas... si acum nu mai doarme agitat si nu se mai foieste in timpul somnului.
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
andreap spune:
Buna dimineata!
Miha,am vazut un pui tuns(arata deja a barbat
)si "dansaret".
Daniela,imi pare rau ca inca va chinuiti.Sper sa treceti cu bine de toare cele rele
.
Vremea asta ma omoara si pe mine..sper sa-si revina,ca pe 1 Iulie avem bilete la mare.Si parca e pacat sa stam in hotel.
Am pus 2-3 poze din WE trecut de la munte(incepand cu poza 6),sper sa va placa:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550429075
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Hai ca revin,cu ceva stiri despre Flory;din cate stiu eu,BBlusul a avut ceva problemute,nu stiu exact ce,nici ei nu-i spusesera exact.Initial a spus ceva ca a inghitit lichid,apoi ca nu poate respira singur...Cert este ca 2 zile a fost la terapie intensiva,si ea la fel se pare.Ieri l-au decuplat de la aparate sa respire singur.Si s-a descurcat.A mancat cate putin...cam atat stiu si eu de la alta mamica ce vb mai des cu ea la telefon.
Am scris asta in ideea sa-i tinem toate pumnii,sa speram ca va fi bine pana la urma.E un copilas asteptat de mult......Daca mai aflu ceva,o sa va spun.
Ea e la Maternitatea Bucur.
Pupici
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Buna dimineata!
la noi e o vreme de toamna, ploua
e frig
si stam in casa.
Si noi ne-am luat bilete la mare, de pe 31 iulie, sper sa vin avara pana atunci
.
Miha, i-ai tuns cretofolinii...mey mey mey e frumos si asa si dansator 
Ce-ati facut ieri? Noi nu mare lucru, doar ne-am plimbat si...atat.
aime
carmen spune:
Flory multa sanatate tie si bebelusului tau. Asteptam sa ne dai vesti.
Danette Iris e o minune de copil.
Cele care v-ati luat bilete la mare cam in ce statiuni v-ati luat, in ce perioada si la ce pret? Noi nu reusim sa ne hotaram unde si cand sa mergem.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.