Copilasi de nov-dec 04 (123)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by bits

LA MULTI ANI tuturor copilasilor!

multumim tuturor pentru urari!eu o astept pe Paxella sa o iau la mamicile de 2007.ce faci vii?

Dana ce figura dulce are Iris in pozica!abia se trezise?

octy6+,KENZO(1nov 2004)

vin, vin nu stiu daca te urmez si la ian-febr desi inca mai sunt sanse, dar sigur vin
cand o vrea doamne-doamne
fizic sunt bine asa ca impedimente nu ar fi, deci sperram la o burtica cat de curand

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miha, am vazut filmuletzul dar fara sonor...robert danseaza f frumos

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

s-a facut Paxello te astept cu bratele deschise!asa ca puneti-va pe treaba.

TRY,BOBITZA,MARIUSSMIC multumesc!

unde pleci Bobito?

octy6+,KENZO(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Bits felicitari bravo voua si iti doersc o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara si o surioara lui Ken

Mie mi-ar fi placut sa am un baietel dar daca Doamne Doamne as a vrut asta e....eu cred ca la fiecare i se da ce i se cuvine, asa ca sanatosi sa fie copilasii ca in rest nimic nu mai conteaza.

La Multi Ani!!! Onitza, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe multe bucurii.

Dana Iris e o frumoasa foc, oricum asta nu e o noutate, si e tare tare fotogenica.....e superba
Auzi,am si eu o intrebare...am vazut ca tare frumos doarme acolo in patut la ea....si patutul e fara partea detasabila..a cazut din pat vreodata???? ca si eu vreau sa o mut pe Alexia in alt pat si nu stiu exact cum sa fac....poate o sa-i iau unul jos de tot si un covoras mai grosut si asa poate sa cada, ha ha..bravo la Iris.....e fata mare, ce mai

24+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti implineasca Bunul Dumnezeu

fetelor ce vreme ciudata... oare asa se joaca cu noi toata vara?
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici, inca nu a cazut din pat niciodata desi cand ne-am hotarat s-o lasam sa doarma asa mereu eram stresata si ii puneam 2 perne mari pe jos...dar nu am gasit-o niciodata cazuta din patutz.

Am ajuns la varianta asta fiindca ea nu suporta ingradelile...si nu vroia sa doarma in patutul cu 2 laterale. Cum o puneam acolo cum incepea sa urle de trezea si vecinii si eu stau in casa...deci vecinii sunt la o distantza totusi..si urla pana intra in convulsii... de nervi.

Cand ne-am hotarat sa luam laterala jos initzial am lipit patul de o canapea care e in camera ei si pe care dormeam eu cand era micutza... apoi am observat ca dupa-amiaza doarme foarte bine acolo si daca nu-i mai lipeam patutzul de al meu... si-acum asa doarme... tendintza este sa se lipeasca cu spatele de laterala care a ramas... si acum nu mai doarme agitat si nu se mai foieste in timpul somnului.

Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Miha,am vazut un pui tuns(arata deja a barbat)si "dansaret".
Daniela,imi pare rau ca inca va chinuiti.Sper sa treceti cu bine de toare cele rele.
Vremea asta ma omoara si pe mine..sper sa-si revina,ca pe 1 Iulie avem bilete la mare.Si parca e pacat sa stam in hotel.
Am pus 2-3 poze din WE trecut de la munte(incepand cu poza 6),sper sa va placa:http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550429075
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Hai ca revin,cu ceva stiri despre Flory;din cate stiu eu,BBlusul a avut ceva problemute,nu stiu exact ce,nici ei nu-i spusesera exact.Initial a spus ceva ca a inghitit lichid,apoi ca nu poate respira singur...Cert este ca 2 zile a fost la terapie intensiva,si ea la fel se pare.Ieri l-au decuplat de la aparate sa respire singur.Si s-a descurcat.A mancat cate putin...cam atat stiu si eu de la alta mamica ce vb mai des cu ea la telefon.
Am scris asta in ideea sa-i tinem toate pumnii,sa speram ca va fi bine pana la urma.E un copilas asteptat de mult......Daca mai aflu ceva,o sa va spun.
Ea e la Maternitatea Bucur.
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

la noi e o vreme de toamna, ploua e frig si stam in casa.
Si noi ne-am luat bilete la mare, de pe 31 iulie, sper sa vin avara pana atunci .
Miha, i-ai tuns cretofolinii...mey mey mey e frumos si asa si dansator
Ce-ati facut ieri? Noi nu mare lucru, doar ne-am plimbat si...atat.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Flory multa sanatate tie si bebelusului tau. Asteptam sa ne dai vesti.
Danette Iris e o minune de copil.

Cele care v-ati luat bilete la mare cam in ce statiuni v-ati luat, in ce perioada si la ce pret? Noi nu reusim sa ne hotaram unde si cand sa mergem.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput