Copilasi de nov-dec 04 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
roserb spune:
La multi ani, Onitzei si celorlalti copilasi
!
Dana, Iris e de reclama pur si simplu.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
paxela spune:
dannete ai o papusica de fetita, o floricica vie
Alexa si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
eveline spune:
quote:
Originally posted by paxela
dannete ai o papusica de fetita, o floricica vie
Alexa siSilviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
subscriu.....ca eu nu mai gasesc cuvinte de lauda...e superba
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
LA MULTI ANI tuturor copilasilor!
LA MULTI ANI ONITZAAAA!sa fii sanatoasa si iubita de cei dragi!
multumim tuturor pentru urari!eu o astept pe Paxella sa o iau la mamicile de 2007
.ce faci vii?
eu i-am cumparat un escavator lui Ken in timp ce facea nani in carucior.cand s-a trezit si l-a zarit prin plasa sa te tii frate ce circ a putut sa faca ca sa-i scot masina din cutie.l-am iertat ca doar e ziua lui si am facut precum el
.
Dana ce figura dulce are Iris in pozica!abia se trezise?
octy
6+,KENZO(1nov 2004)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI tuturor copilasilor!
LA MULTI ANI Onitza!!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!!
Aime,si noi vrem sa merem la inaugurarea parcului!
Poate ne intalnim pe acolo! 
Dana,stiu ca tu ai descarcat filmulete pe net.Cum ai reusit sa le vezi pe PC?Ai un program anume?Pliiizzz....
Am si eu niste poze cu Robert inainte de tuns
si cu Robert dupa tuns 
Va pup
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
danette spune:
Miha, filmele le vad cu QuickTime, potzi sa-i faci download de pe net. Cauta free-codecs sau pur si simplu QuickTime.
Fetele
, multumim de remarci, ma bucur ca va distrat mutrica nevinovata a Iriselului... da, Bits, tocmai se trezise!
Dana & Iris 1,6 ani
pozele noastre
Mai 2006
filmuletze
Daniela_Gina spune:
Am intrat si eu sa va pup si sa va urez "La multi ani" pentru toti puiutii, sa fie SANATOSI, ca frumosi sunt oricum, si multa rabdare si putere mamicilor!!!!!
Noi suntem relativ bine, inca tragem ponoasele dupa enterocolita de la inceputul lui aprilie (deja sunt 2 luni) pentru ca Matei a ramas cu o intoleranta nasoala dupa, asa ca suntem in plin tratament cu Biotics, am terminat cu ercefurilul, si suntm la cel mai strict regim alimentar pe care il diversificam pas cu pas. Intre timp ne-am spart buza de jos (s-a catarat pe mobila, de unde bineinteles ca a alunecat in timp ce eu fugeam catre el, si s-a lovit la buza. I-au intrat dintii de jos atat de adanc in buza, ca m-am speriat si am plecat direct la dr. Normal, ne-a trimis la chirurgie unde i-au pus trei fire cu care urma sa stea cel putin trei zile. Cand am ajuns acasa, insa, matei nu mai avea nici un fir... le mancase pe toate trei... Asa ca am renuntat sa-l mai coasem, ramanand sa se vindece pur si simplu, cu multa grija in ceea ce priveste igiena, si cu Tantum verde. N-a trecut bine faza cu buza (inca se mai vede putin), si a racit. De ieri e mucios si i se infunda nasul, ceva de groaza! Ii dau panadol si vibrocil...
Ce sa va mai spun? Am pus niste poze de cand am fost la Mangalia, de Paste.
Cam atat...
Va pupam inca odata si sper sa reusesc sa intru mai des, macar sa va citesc, daca de scris n-o sa am timp! Felicitari tuturor gravidutelor!!!! Tare dor imi e de perioada aia...
PS Eu am impresia ca nu mai reusesc sa ma organizez deloc si ca nu mai fac fata!!!! Voi, cele care sunteti singure, fara nici un ajutor (mama, bona, soacra s.a.m.d.), cum faceti?
Daniela si
Matei cu miros de flori de tei (23 noiembrie 2004)
Album de baza
Cele mai recente: La mare - aprilie 2006, Matei si pisica
Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado
Bobita spune:
LA MULTI ANI copilasilor, sa aveti numai bucuri! Deasemeni La multi ani Onitza
Bits, felicitari si o surioara sanatoasa lui Ken.
Gina imi pare rau ca nu s-a refacut inca, Amina e bine dupa enterocolita ce a avut-o, nu a ramas cu probleme, i-am dat chiar si rosii, vad ca e bine.
Aime condoleante.
Va pupicim, maine e ultima zi in care ne auzim, apoi 2-3 luni nu stiu daca o sa mai pot intra de undeva.
mariussimiuc spune:
Am reusit sa descarc imaginile video de pe telefon si sa le si vizualizez.
Doar ca imaginea nu este foarte clara.Nu stiu de ce.Cre ca trebuie sa mai butonez ceva,dar deja ma doare capul de cat am cautat programelul asta.
www.dropshots.com/day.php?userid=122476&cdate=20060601&ctime=064144" target="_blank">MOSTRA ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
try spune:
Aime, imi pare rau pt. ce s-a intamplat... dar asta-i viata, nu putem ocoli si astfel de lucruri. E greu, dar inevitabil. Eu am invatat sa am un soi de resemnare in fata intamplarilor de genul asta.
Bitzone, felicitari si sa fie bebe sanatos.
Asa e, dupa ce ai primul copi lis vezi cat de important e sa fie sanatos, sexul bebelusului pare o pretentie nejustificata. Asa am fost si eu, mi-am dorit fetita inca de la alex si nu pot spune ca nu mi-am dorit si acum, insa mai mult is mai mult decat orice mi-am dorit si imi doresc sa am copii sanatosi.
Dana, sa stii ca nu nr. de pampersi schimbati pe zi ma sperie sau pretul lor (aici sunt foarte accesibili). Din contra cred ca e mai usor psihic si fizic sa-i schimbi de pampersi chiar cand sunt 2. Dar cand copilul nu mai poarta pampersi trebuie sa-l intrebi de 10 ori daca vrea sa faca pipi (mai ales daca e la inceput), trebuie sa te duci cu el la baie/olita de fiecare data cand face pipi/kk. Dar cu pampersul e mai simplu ca poate face si 2-3 pipi in acelasi pampers si tu nu mai ai bataia de cap. Nici eu nu ma strofoc prea tare cu olita, dar stiu ca usor-usor trebuie sa mergem pe drumul asta si mai mult decat atat incerc sa vad cand e el suficient de pregatit sa renunte la pampers. Afara-l tin in chilotei sa mai respire si pielea lui si altceva decat pampers. Acum nu-mi pasa ca se uda cand suntme in gradina. Chiar si cand merg la plimbare prin cartier cu el si facem pisu' pe drum, vin cu el asa cateva minute pana acasa fara ptobleme, dar iarna, nu-ti permiti asta...
.......in 21+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi