Dilema mea

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

danna, vezi sa nu-ti para rau de pozele pe care le are el cu tine ... nu se stie niciodata ce se poate intampla si sa nu te dai cu capul de pereti mai tarziu.

I plan on living forever. So far, so good

m am gandit si la asta......habar nu am ..pana la urma ...daca mi am pierdut capul..o secunda o sa platesc..in sinea mea sper insa sa nu ii vina vo idee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce
Dana,inseamna ca ai ales colegul gresit,cu vitza lui nobila cu tot.Nu sunt toti la fel!EU zic sa pastrezi totusi o limita ,sa nu sari dintr-o extrema in alta cu boifrenzii.Ca daca colegu' a fost mitocan nu inseamna ca trebuie sa fii cu unul cu 4 clase mai jos.
Si daca i s-a parut ca lasi de dorit la asternut..pai ce,inseamna ca n-a fost el in stare sa scoata "animalul" din tine si sa.i fie de bine.Atata paguba.
dar ,cine stie,poate iti faci mana pe elevu' lu mama daca zici ca le are si apoi rupi gura facultatii
nu mi-o lua in nume de rau

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Frumos raspuns. Ma regasesc in cele scrise (partial) si imi pare bine cind citesc parerile oamenilor care sint puternici si isi fac timp sa raspunda.

Exista poate momente cind am procedat cu ceva naivitate,cind lipsa de experienta isi spunea cuvintul , lipsa unor prieteni adevarati care sa te ajute sa vezi si reversul medaliei etc Si nu e usor sa povestesti ceva atit de personal, de intim- probabil de aceea poate parea o 'gluma'...

Insa cred ca inocenta , puritatea sufleteasca trebuie sa ne-o pastram indiferent pe cine am intilnit cindva si care au fost consecintele.

Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ai grija ca daca arata bine e greu de tinut iar daca mai e si constient de asta, e clar ca este un Casanova si asta e preocuparea lui principala!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by danna2002

quote:
Originally posted by Jocelyn

danna, vezi sa nu-ti para rau de pozele pe care le are el cu tine ... nu se stie niciodata ce se poate intampla si sa nu te dai cu capul de pereti mai tarziu.

m am gandit si la asta......habar nu am ..pana la urma ...daca mi am pierdut capul..o secunda o sa platesc..in sinea mea sper insa sa nu ii vina vo idee.

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

daca le are pe calculator poate i le poti sterge cumva
nu se stie daca ii va veni candva vreun gand idiot sau cum se va derula aceasta relatie.
nu vreau sa te sperii, ci doar sa te pun in garda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

hai ca deja ma impusc...

concuzionand, danuta draga...
- daca.ti sburda hormonii atat de tare...fa.o...dar ia.ti masuri de siguranta...adicatalea nu numai prezervativ (care oricum e OBLIGATORIU!)...adica fa.o pentru hormoni...da nu.ti pune prea multe sperante in ac.relatie...

- dc mai ai putin rationament lasa.l in durerea lui...treci peste...

pe bune...imi aduc aminte de discutii din liceu cand tipi se culcau cu alte tipe doar pentru ca se zvonea ca e buna/rea la pat...ca face alte alea...etc...discutia asta degenereaza deja intr.o discutie din liceu...intre oameni care doar tatoneaza...sexul...ca de dragoste nu poate fi vorba...

deci dc vrei sex...fa.l...daca vrei ceva mai mult...adica o relatie...gandeste.te bine inainte...ca din descrieri nu pare tocmai omul cu care sa construiesti o relatie...

la varsta ta si io aveam dileme d.astea...dar totusi tin minte ca faceam distinctia intre un baiat care arata asa de bine ca.l voiam sexual si numai sexual...si i.o trageam si gata...si unul cu care voiam sa construiesc o relatie...pe bune...adica tu nu fcai diferenta asta???

si pe urma chestia cum ca s.a zvonit ca nu esti buna la pat...fii desteapta si zvoneste si tu ca de fapt el o avea mica...si nici nu stia sa o fol...ca nu exista femeie frigida...doar barbati care nu stiu sa si.o foloseasca...mi se pare pueril ce zici tu ca se zvoneste...si ca pe romaneste "pui botul!!!"

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

woaw aceleasi intrebari mi-le puneam si eu ... la ....16 ani. La 22 deja imi stabilisem unii parametri!

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Hai sa ma bag si eu, de obicei nu dau sfaturi dar...

Dana draga, in afara de ce ti-au spus fetele (ca e un total neserios, ce tip e ala care are 20 ani si de-abia da BAC-ul - sau are mai putini si atunci e corupere de minori) vreau sa subliniez ca mai e si elevul mamei tale!
Gandeste-te daca te culci cu el si el spune la toata scoala, cum o sa se simta mama ta?
Lasand toate astea la o parte, eu nu cred ca unul ca el o sa-ti demonstreze ca esti buna sau nu la pat, si nici nu o sa te faca sa te simti in al noulea cer, asta poate sa o faca numai cineva care te iubeste si pe care il iubesti si tu! Intimiteatea adevarata o sa o intalnesti numai atunci!
Si nu, nu m-am maritat cu unul de 100 Kg -:)

Eu una nici nu l-as baga in seama, cu toti muschii lui bine munciti!
Faptul ca vrea sa se impuna: cred ca procedeaza asa numai pentru ca vrea sa demonstreze ca, desi mai mic decat tine la varsta, e un adevarat barbat!
Fugi cat poti!

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Acuma ca sa inteleg si io: te uiti dupa un baietzel de 20 de ani care abia acuma da BACul (credeam ca se da pe la 18 da' probabil io's ramolita) care isi permite sa-ti faca deja observatii si "indrumari" si e faimos pentru o "activitate sporita" in cluburi si discoteci? Iar tu deja i-ai trimis poze cu tine?????? (Faptul ca este elevul mamei tale l-am sarit din jena).

Ma intriga si tonul tau deja duios pentru piciulica

Chiar iti pui intrebarea asta sau tu te joci pe forum?

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

[quote]Originally posted by Guestus

"NU AM Poze cu EL..el are cu mine..cat se poate de sumar imbracata..:D"

Nu ma uit la diavol. Te rog sa nu trimiti asa ceva.

[/quote
tu nu esti pe cai tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Vreau sa cred ca pozele alea sunt intr-adevar cu tine sumar imbracata si macar din doua piese pentru ca nu vreau sa-ti zduncin increderea in oameni dar toti baietii pe care-i stie in liceu le-au vazut deja. Din moment ce te-a vazut sumar imbracata pricep ca au existat anumite tatonari intre voi si momente de intimitate.

Nu te mai uita la el ca la un soare. E doar un baietas umflat in pectorali si care a descoperit ca pica fetele ca mustele din cauza asta.

Sfat practic: asteapta sa-i incheie mama ta media(crede-ma nu vrei sa dea cu subsemnata la scoala) fa-ti damblaua( da fara camere video, foto etc.), da-l afara si fumeaza o tigara. In general nu ti-as recomanda tigara da una dupa ce te racoresti, ultima...merge.

Reputatia ta in facultate: ai tacut cand el te-a facut varza? cat de greu e sa lansezi un zvon despre dimensiuni reduse si igiena proasta? Si sa fim seriosi unul care nu s-ar interesa de tine ca zice "lumea" ca esti lemn in pat mai bine duca-se.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput