Dilema mea
Raspunsuri - Pagina 3
forte spune:
quote:
Originally posted bquote:
Originally posted by danna2002
NU AM Poze cu EL..el are cu mine..cat se poate de sumar imbracata..:D
cat despre daca se merita...mmm eu zic ca DA se merita...si daca ma gandesc ca pana si maica mea care inainte de a cunoaste un tip care exista prin viatza mea avea ceva de comantat..NUma la asta nu a avut ..extrem de multe...ma rog firestile kestii cum ca nu invatza cat ar trebui..etc
mie mi a atras 1 oara atentzia cand avea un "maieutz" alb pe el..si o kestie pe deasupra si se tot kinuia sa scrie imbracat ca se jena de maica mea sa isi arate maieutzul facut cu atata economie de material, si a mai ridicat 1 data tricoul sa imi arate ca e doar fibra..:D <atunci m am simtzit usor jenata ca eu desi am 1.64 si 49 de kg am un pui de shunculitza pe burtica > EL nimic NIMIC..:d
SPRE DUREREA MEA s a luat de mine ca nu port sutien si ca mi s au lasat sanii..ca am fumat si ca am dintzii "gri"..ca DACA mai vreau sa se uite la mine sa nu simta miros de tzigara...
m a mai tras de urchi ca am avut nu stiu ce replica in fatza lu maica mea si mi a tot zis..sa nu mai zic nimic sa nu mai nu stiu ce sa nu mai nu stiu cum..
ma gandeam ca eu am crescut fara tata de la 9 ani..si el brusc incepe sa dicteze ..si sa impuna..SINCER NU imi displace...dar macar micile placeri ca fumatul 1 tzigara pe zi..sa nu mi o ia..STIU CA va urma cafeaua..acidulatele..si..:)) PB CA ABSITINENTZA DE LA SEX,,<<a NU asta NU IN CAZUL LUI NICIODATA>
What!!!! Alta aeriana.
Vezi-ti de viata ta.
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
dana,eu zic sa muti subiectul la in unul sau in doi!
Apoi ..imi aduc aminte ca ai scris undeva ca esti studenta...si mai bine te axezi pe un coleg de grupa serios asa cum ai zis ca esti si tu si las-o balta cu elevu' lu' mama care la 20 de ani nici n-are bacul dat,in schimb umbla brambura prin cluburi si isi lucreaza tricepsii si te ia la faze de genul "ce-ti place la mine?".Nu vrea sa-i scrii in oracol dupa ce-ti arata "lumea lui"?
Parerea mea e sa i-o tragi o data sa te racoresti ca prea pomenesti de corpul lui bine lucrat dar sa nu transformi toata vrajeala intr-o dilema de inimioara....mai bine gandeste-te la look-ul tau si la proiecte ca acusa incepe sesiunea
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
am avut o relatzie cu un coleg..cu ce m am ales?
cu frustrari..ca nu imi placea ...de nici un fel.
cu compexe ..
cu temeri in ceea ce priveste inceputul unei alte retzii
cu barfe cum ca sunt varza in pat..barfe care au umplut fac..
subliniez ca respectivul coleg face parte dintr o familie de vitza nobila.
mamica dulce spune:
quote:
mie mi a atras 1 oara atentzia cand avea un "maieutz" alb pe el..si o kestie pe deasupra si se tot kinuia sa scrie imbracat ca se jena de maica mea sa isi arate maieutzul facut cu atata economie de material, si a mai ridicat 1 data tricoul sa imi arate ca e doar fibra..:D <atunci m am simtzit usor jenata ca eu desi am 1.64 si 49 de kg am un pui de shunculitza pe burtica > EL nimic NIMIC..:d
SPRE DUREREA MEA s a luat de mine ca nu port sutien si ca mi s au lasat sanii..ca am fumat si ca am dintzii "gri"..ca DACA mai vreau sa se uite la mine sa nu simta miros de tzigara...
m a mai tras de urchi ca am avut nu stiu ce replica in fatza lu maica mea si mi a tot zis..sa nu mai zic nimic sa nu mai nu stiu ce sa nu mai nu stiu cum..
ma gandeam ca eu am crescut fara tata de la 9 ani..si el brusc incepe sa dicteze ..si sa impuna..SINCER NU imi displace...dar macar micile placeri ca fumatul 1 tzigara pe zi..sa nu mi o ia..STIU CA va urma cafeaua..acidulatele..si..:)) PB CA ABSITINENTZA DE LA SEX,,<<a NU asta NU IN CAZUL LUI NICIODATA>
si dupa asta
quote:
cat despre daca se merita...mmm eu zic ca DA se merita...si daca ma gandesc ca pana si maica mea care inainte de a cunoaste un tip care exista prin viatza mea avea ceva de comantat..NUma la asta nu a avut ..extrem de multe...ma rog firestile kestii cum ca nu invatza cat ar trebui..etc
Guestus spune:
"Un barbat trebuie sa aiba,in primul rand calitati morale,fizicul conteaza mai putin.
Ce e prea frumos,place si la altii si daca esti si geloasa din fire,gata cu zilele linistite."
trebuia sa semnezi...happily married cu un 1.60 si 100 kg.
lily spune:
quote:
Originally posted by danna2002
Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!
danna2002
Ar fi fost f dragut daca nu te-ai fi simtit jenata si daca nu incepea sa puna conditii. Nu cred ca merita vre-un efort !
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
danna2002 spune:
nu stiu daca sunt naiva cert e ca nu fac misto..:D erau 2 kestii diferite..habar nu am..buba e ca nu pricep nici eu cum de am ajuns sa ma gandesc la el..si etc...
faza cu maica mea e posibil sa aiba un alt taish..sa zica ea ca mine ca sa auda daca s a intamplat ceva ca apoi sa ii spuna lui...SA ISI VADA DE TREABA! ...acum m am gandit la asta.
mamica dulce spune:
quote:
am avut o relatzie cu un coleg..cu ce m am ales?
cu frustrari..ca nu imi placea ...de nici un fel.
cu compexe ..
cu temeri in ceea ce priveste inceputul unei alte retzii
cu barfe cum ca sunt varza in pat..barfe care au umplut fac..
subliniez ca respectivul coleg face parte dintr o familie de vitza nobila.
Dana,inseamna ca ai ales colegul gresit,cu vitza lui nobila cu tot.Nu sunt toti la fel!EU zic sa pastrezi totusi o limita ,sa nu sari dintr-o extrema in alta cu boifrenzii.Ca daca colegu' a fost mitocan nu inseamna ca trebuie sa fii cu unul cu 4 clase mai jos.
Si daca i s-a parut ca lasi de dorit la asternut..pai ce,inseamna ca n-a fost el in stare sa scoata "animalul" din tine si sa.i fie de bine.Atata paguba.
dar ,cine stie,poate iti faci mana pe elevu' lu mama daca zici ca le are si apoi rupi gura facultatii
nu mi-o lua in nume de rau

danna2002 spune:
quote:
Originally posted by forte
nu esti naiva, esti doar ingrozitor de naiva.
stiu ca si naivitatea asta are leac...sper sa il gasesc la timp..
Jocelyn spune:
danna, vezi sa nu-ti para rau de pozele pe care le are el cu tine ... nu se stie niciodata ce se poate intampla si sa nu te dai cu capul de pereti mai tarziu.
I plan on living forever. So far, so good ![]()