Ce ati face in locul meu?
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Lacri, daca apucai sa pleci nu mai suferea dupa cealalta. Ai cedat usor. Dragostea bat-o vina! Bine ca v-ati lamurit pina la urma.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Aprilie spune:
Imi mentin parerea ca acest "caz" nu e unul care sa duca inevitabil la divort!
Trebuie intii facut TOTUL ca sa se evite divortul : in primul rind ruperea oricaror relatii cu tipa si cu sotul ei.
Ochii care nu se vad , se uita!!
Daca insa continua s-o duca(aduca) de la birou, isi continua suferinta si te supune si pe tine la suplicii !
Spune-i ca ATITA ii ceri tu lui, ca sa-ti demonstreze ca tine la tine si la copil : sa n-o mai vada si categoric sa n-o mai care cu masina.
Daca accepta, ai cistigat un punct mare.
Categoric nu mai ai ce cauta la party-uri,vizite si alte ocazii in compania ei si a familiei ei!
Vei ramine f. surprinsa as constati ce repede ii va trece sotului tau abureala !
In mai putin de 6 luni are sa se trezeasca la "realitate".
Imi amintesc cind eram stagiara si eu am intilnit un astfel de caz; tipa de atunci, sotul ei si "indragostitul" lucrau in acelasi loc iar sotia tocmai avusese un baby si statea acasa.Treaba a durat vreun an si ceva (nu s-a intimplat nimic atunci, toata lumea era cu ochii pe ei) iar apoi....fissss, intr-o zi s-a terminat tot atit de brusc pe cit incepuse. Sotia lui a ramas imediat insarcinata cu al doilea copil iar apoi s-au mutat (dupa stagiatura) intr-un alt oras.
Cel mai grav e faptul ca sotul tau o vede tot timpul !
Iti garantez ca daca ea dispare din pepisaj, in 6 luni nici nu mai stie cum o cheama.
Ai incredere, iti spune Baba Aprilie care a vazut (si patit) multe...
Trebuie folosit tot "armamentul" din dotare in aceasta batalie...pt. ca pina la urma asta e.
Daca divortezi,vei suferi ca un ciine, vei traumatiza grav fetita si peste citiva ani vei regreta dar va fi prea tirziu.
Timp in care tipa va fi bine ,merci, va sta cu sotul ei in continuare (ca doar singura ai zis ca n-o sa divorteze ca sa-l ia pe al tau) si cu copilul lor,care nu va suferi deloc.
Nimeni nu va suferi decit tu si copilul tau ...si sotul tau.
Gindeste-te bine ce faci, nu te lasa dusa de un impuls tineresc de moment.Situatia se poate rezolva cu DIPLOMATIE !
Iar mai tirziu, cine stie, poate-ti va veni si tie rindul si el va trebui sa se descurce cu situauia
Ehehei, viata e luuuuunga, te mai asteapta atitea si atitea hopuri...asta e unul minor, crede-ma!Sau daca nu e minor e totusi unul REZOLVABIL, cu siguranta!
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelaim/lorelaim.jpg)
lorelaim spune:
Uite ca intervin īnca odata īn acest topic... m-a impresionat foarte mult povestea ta si i-am vorbit sotului meu despre situatia īn care va aflati: tu si sotul tau... Stii ce mi-a zis? Pur-si-simplu sa-l lasi īn pace, sa nu mai deschizi absolut nici o discutie pe tema ei - ca si cānd NU AR EXISTA! Evita complet weekend-urile, vacantele party-urile cu ei - pur-si-smplu spui NU fara nici o explicatei - doar pt ca asa vrei tu si asa ai decis tu sa nu mergi! Casatoria este un MARATON iar o aventura (chiar si numai imaginara) este un simplu sprint! Doar cei puternici rezista maratonului!
DIVORTUL este la fel de traumatizant ca si moartea/decesul unui membru al familiei! Asta nu o spun eu ci psihologii...
Eu mi-as perimte sa-ti sugerez sa te opresti un pic din "drum" sa iei o foaie de hārtie si sa scri toate avantajele si toate dezavantajele casatoriei tale cu acest om. Rational, lucid, calm - analizeaza ce ai pierde si ce ai cāstiga divortānd. Eu personal cred ca ai avea mult mai mult de pierdut de cāt de cāstigat īntr-o actiune de divort īn care nu poti demonstra ca el te-a īnselat...
Il iubesti? DA! Dar pe tine - te iubesti? Nu īndeajuns de mult :-(
UITA CA-L IUBESTI SI INCEPI SA TE IUBESTI PE TINE INSATI! Zici ca-si petrece tot timpul liber acasa! Foarte bine - atunci i-ati tu timp liber de la orice īndatorire casnica si du-te la masaj, la acupunctura, la yoga, la sauna, la un club de fitness, la cinema la o comedie, etc... de ce nu chiar la box tailandez sau karate - ca sa-ti eliberezi toata furia si tensiunea! Ia o pauza si lasa-l sa se ocupe de fetita - mai ales ca am īnteles ca cea mica-l iubeste foarte mult. Imi si imaginez oare ce ar zice un sot daca consoarta i-ar spune calm ca are de 3 ori pe sapt antrenament la box!
Nu-ti mai pierde timpul gāndindu-te ca poate el - din īntāmplare sau nu - se īntālneste cu X si-o duce cu masina la servici. Nu te mai tortura singura cu asta! Concentreaza-ti toata atentia asupra ta si a fetitei - traieste ca si cum n-ai avea nici o problema. Scoate-o definitiv si irevocabil - si la propriu si la figurat - pe X din viata ta!
TRAIESTE-TI VIATA (iubeste-te si respecta-te pe tine īnsati!) si nu ti-o distruge cu un divort inutil! Stii care sunt cele trei persoane cele mai importante din lumea aceasta: ME&MYSELF&I! Si stii de ce? Pt ca daca ME&MYSELF&I nu este sanatoasa (fizic si psihic) si fericita (fericirea trebuie sa vina din interior) atunci nu-si va putea sa se concentreze 100% sa-si creasca copilul sa-l vada mare si īmplinit!
MULTA BAFTA! Sa-ti ajute bunul Dumnezeu! Sa te lumineze sa poti sa vezi cāt esti tu de importanta īn lumea aceasta si ct esti tu de iubita si de dorita - īn primul-si-īn primul rānd de copilul tau!
Loma spune:
Elas,
Aprilie are dreptate, lasa idea cu divortul la urma si epuizeaza celelalte metode. Eu sunt convinsa ca si tipa respectiva are o contributie la asta, si sotul tau habar nu are ca e dus ca un catel, ii mai face si lui placere dar si ea profita de asta... nu iti strica casnicia pentru atata lucru... stii ceva, multi barbati fac la fel ca al tau, numai ca majoritatea nu au curajul sa le spuna nevestelor, ia gandeste-te putin daca el nu ti-ar fi spus banuiai tu ceva despre asta? nu ai fi avut nici o problema...macar a fost sincer... insa daca ajunge sa te minta zicand nu o mai vede pe tipa si el tocmai o plimbase cu masina, atunci se schimba un pic problema... eu revin iarasi cu ideea sa gasesti o modalitate si sa-i faci cunoscut si sotului ei, mai bine sa te stie pe tine o "geloasa" decat sa divortati... acum tu stii cel mai bine.. insa iti spun asta pentru ca zici ca e un om bun... si totusi va iubiti, te ajuta...
Ok iti scriu si pe PM
Loma
Karina spune:
quote:
Originally posted by Loma
Elas,
Aprilie are dreptate, lasa idea cu divortul la urma si epuizeaza celelalte metode. Eu sunt convinsa ca si tipa respectiva are o contributie la asta, si sotul tau habar nu are ca e dus ca un catel, ii mai face si lui placere dar si ea profita de asta... nu iti strica casnicia pentru atata lucru... stii ceva, multi barbati fac la fel ca al tau, numai ca majoritatea nu au curajul sa le spuna nevestelor, ia gandeste-te putin daca el nu ti-ar fi spus banuiai tu ceva despre asta? nu ai fi avut nici o problema...macar a fost sincer... insa daca ajunge sa te minta zicand nu o mai vede pe tipa si el tocmai o plimbase cu masina, atunci se schimba un pic problema... eu revin iarasi cu ideea sa gasesti o modalitate si sa-i faci cunoscut si sotului ei, mai bine sa te stie pe tine o "geloasa" decat sa divortati... acum tu stii cel mai bine.. insa iti spun asta pentru ca zici ca e un om bun... si totusi va iubiti, te ajuta...
Ok iti scriu si pe PM
Loma, sinceritatea lui e defapt manifestarea egoismului. "I-am spus, stie, daca ma prinde cu ea, nu poa' sa spuna ca nu am avertizat-o !"
Ca sufera ea, ce mai conteaza, lui sa-i fie bine si sa fie "acoperit". Yac !!!
Tot K
elas spune:
V-am citit cu mare atentie tot ce ati scris!
Eu in adincul sufletului meu nu vreau sa divortez, dar in urma fazei aceleia in care eu am vazut-o pe ea ca se urca in masina lui, el este f suparat si a spus ca gata, numai suporta sa fie urmarit, acuzat si altele pentru ca nu face nimic rau!I-am spus ca singura rezolvare a problemei, a fondului problemei este sa ne despartim de acesti prieteni, sa termine sa se vada cu ea pentru ca isi face rau si lui si mie...Ca ar fi bine sa dicutam cu ei si sa le expunem motivele si sa nu ne mai vedem!aici a luat foc, a zis in momentul in care vei face asta vom fi in divort, pentru ca eu accept asa ceva!Si nu am de gind sa renunt la nimeni pentru ca tu esti obsedata de ea...Faci ce vrei, eu numai am incredere in tine, pentru ca un om care il urmareste pe partenerul de viata nu are incredere in el si o relatie fara incredere e pierduta,,,Nu are rost sa ne amagim!Gata o sa cauat avocat si divortez pentru ca nu imi impui tu mie cu cine sa ma vad sau nu...
I-am spus ok daca familia ta e mai prejos decit aceea individa du-te si baga divort!Sint de acord!
Asta e stadiul in care ma aflu si sincer nu stiu cum sa continui...
Karina spune:
quote:
Originally posted by elas
Eu in adincul sufletului meu nu vreau sa divortez, dar in urma fazei aceleia in care eu am vazut-o pe ea ca se urca in masina lui, el este f suparat si a spus ca gata, numai suporta sa fie urmarit, acuzat si altele pentru ca nu face nimic rau!I-am spus ca singura rezolvare a problemei, a fondului problemei este sa ne despartim de acesti prieteni, sa termine sa se vada cu ea pentru ca isi face rau si lui si mie...Ca ar fi bine sa dicutam cu ei si sa le expunem motivele si sa nu ne mai vedem!aici a luat foc, a zis in momentul in care vei face asta vom fi in divort, pentru ca eu accept asa ceva!Si nu am de gind sa renunt la nimeni pentru ca tu esti obsedata de ea...Faci ce vrei, eu numai am incredere in tine, pentru ca un om care il urmareste pe partenerul de viata nu are incredere in el si o relatie fara incredere e pierduta,,,Nu are rost sa ne amagim!Gata o sa cauat avocat si divortez pentru ca nu imi impui tu mie cu cine sa ma vad sau nu...
I-am spus ok daca familia ta e mai prejos decit aceea individa du-te si baga divort!Sint de acord!
Motivul invocat de el e pueril. Daca asa ti-a spus inseamna ca asta si-a dorit, dar nu gasea un pretext ca sa poata da vina pe tine pe toata afacerea. Cauta un mod ca sa scape "onorabil".
Cred ca e cazul sa faci putin "tam-tam" si sa spui problema ta in familie, ca altfel daca nu spui adevarul, tu vei fi scoasa vinovata de restul familiei ca esti exagerata. Trebuie sa spui parintilor lui, ca sa stie de fapt de ce te deranjeaza ca merge cu femeia aia in masina. Cred ca asa ar fi corect. Eu cel putin asa as face.
Vorba cuiva de mai devreme, cea mai buna aparare e atacul. Asta face el si trebuie sa-i raspunzi cu aceeasi moneda.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Karina
![](sofer.gif)
![](copilas.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Aprilie
Daca divortezi,vei suferi ca un ciine, vei traumatiza grav fetita si peste citiva ani vei regreta dar va fi prea tirziu.
Mai Aprilie, eu am inteles ca nu e bine ca oamenii sa se desparta asa usor si ca trebuie sa lupte ptr relatie etc dar pina la a scrie ce ai scris tu mai sus e cale lunga. Asa incurajati femeile sa stea sa tot suporte toate magariile...
![](bang.gif)
Nu vreau sa spun acuma ca Elas ar trebui sa divorteze, dar dupa cite vad eu ea e deja o persoana nu foarte puternica, careia ii e frica sa nu-si piarda casnicia si asta-l face pe sotul ei sa faca cam ce vrea el.
Eu cred ca daca un barbat are putina frica ca sotia nu va fi cu el INDIFERENT de ce face si cum se comporta, atunci va fi si atent sa nu calce in strachini. Pe cind unul care stie ca poate face orice si sotia lui iubitoare si buna tot linga el va fi, va profita din pacate de asta. Asa sintem noi oamenii, ne intindem cit ni se permite.
Eu cred ca la Elas problema e tocmai prea multa ingaduinta din partea ei si in cazul asta ea trebuie incurajata sa fie mai tare pe pozitie si nu speriata de divort si alte alea. Ea nu vrea sa divorteze si asta zic eu ca se vede de la o posta, dar eu consider ca barbatul acela merita sa fie scuturat zdravan.
Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005
elas spune:
Cip, ai pus punctul pe I!A simtit ca sint slaba si ca orice ar face eu o sa fiu linga el si profita!Cred ca e momentul sa ii arat ca nu e asa!Mai mult dupa ce a spus ca totul s-a terminat. ca s-a saturat de tot, i-am spus uite simbata ne intilnim cu parintii tai ca oricum mergem la ei si le spunem tot ce se intimpla...cu lux de amanunte si ii informam si pe ei!Replica a fost sa nu indraznesti!O sa discutam la monetul potrivit!Eu am intrebat daca tot te-ai hotarit atunci asta e momentul!Si a lasat-o moale,ca mergem la o aniversare si ca nu e momentul...Dar eu cred ca tot teatrul asta cu divortul il face ca sa il las eu in pace sa faca ce vrea...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elas
El nu are incredere in tine?Vai de capu' meu..io-s uimita de povestea asta pe bune..
El te manipuleaza si e un munte de egoism..Si culmea naibii e ca nici nu vede ca el e cel care greseste.Si atata timp cat faci ceva si crezi cu incapatanare ca TU NU GRESESTI,poate veni oricine sa-ti spuna ca gresesti si tu tot cu a ta ramai!
Io as fi plecat de mult.Sa fim seriosi..ce-i aia copilul va fi traumatizat rau,va ramane fara tata..etc?Cum adik?Ca doar nu moare..tata ii e toata viata,indiferent de relatia cu mama.Si oare un copil nu-i mai traumatizat de certuri,tensiuni,scandaluri,neintelegeri?Si oare ce exemplu ii da el copilului?Oare copilu ala nu ar fi mai fericit daca si mama ar fi fericita si linistita?
Adik el o alege pe aia,in favoare familiei,te ameninta mereu..
Dar faza proasta e ca vrea sa te scoata pe tine vinovata din toata chestia asta si nu-i corect deloc.Asa ca io m-as duce la "duamna"acasa si i-as zice si lui si ei tot..si as face si consiliu de familie si as spune si parintilor.No..pana la urma ce ai de pierdut?Ca daca nu spui,oricum va fi rau,daca spui el zice ca divorteaza..ei na!
Cum naibii pot unii sa fie asa copii nush zau...
Iar alta chestie..cu aia nu stie..ei na!Hai sa fim seriosi..o femeie vede,simte..chestiile astea..
Elas,nu te lasa calcata in picioare si umilita in asa hal.Nu tu esti vinovata ca el are gargauni in cap si se poarta ca la 15 ani!
POZE