Ce ati face in locul meu?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Mai Elad, din ultimul tau mesaj imi dau seama ca sotul tau nu e asa familist si iubitor cum l-ai descris tu. Deci acum tot el e victima si tot el ameninta cu divortul. Mizeaza probabil pe slabiciunea ta si asteapta sa-l imbunezi, iar dupa aceea totul va fi ca inainte. Lasa-l sa se duca sa bage actele, sint tare curioasa
Adica ti-a marturisit ca e indragostit de tipa si acum tot tu esti aia obsedata ca nu suporti sa-i vezi impreuna ??? Mai, dar chiar o intoarce dupa cum ii convine lui. Imi vine acum in minte o expresie, aia cu presul de la usa...

Sa stii ca chiar si in cazul in care sa zicem tu ai fi obsedata fara motiv de o anume femeie si nu ai suporta sa-l vezi cu ea, chiar numai pentru ca ti s-a pus tie un complex legat de persoana respectiva, un barbat sincer ti-ar face pe plac si ar evita-o. Nu ar ameninta cu divortul pentru asta . Ar zice de ex: ok, nu stiu de unde ti-ai facut obsesia asta, dar daca te deranjeaza atita, nu ma mai intilnesc cu ea si gata." Ar pune mai presus fericirea ta, poate te-ar face si obsedata, dar ti-ar respecta dorinta.

Mai spune-ne cum mai merg lucrurile.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Draga Ledticia,si eu m-am hotarit sa spun si parintilor lui si ei si lui barbasu, pentru ca e clar ca el se foloseste de un santaj murdar ca sa poata sa isi faca de cap...Adica el ma tolereaza pe mine, eu gresesc mereu, el niciodata!Eu sint de vina ca l-am urmarit, nu el ca ma minte...Eu nu trebuie sa spun pentru ca altfel lumea l-ar privi altfel...si nu ar mai putea efectua operatiunea "curtea"...Iar nesimtita aia sint convinsa ca simte, dar ii face placere sa aiba un barbat acasa si unul mort dupa ea la picioare si sa poata face pe inocenta, eu nu fac nimic rau ce daca merg cu el la servici...doar sintem prieteni, nu?
Ii alimenteaza obsesia si se foloseste de el pentru ca egoul ei e satisfacut, iar el se bucura de ramasitele de la masa altuia...
Asta e situatia, un adevar crud, dar tb sa rezolv cumva situatia si o sa atac

Mergi la inceput

Nu stiu ce e in mintea lui, dar stiu sigur ca joaca murdar si deja am acceptat mult prea multe...Chestia cu datul vinei pe mine,s-a intimplat mereu!Pentru tot ce a fcut eu sint vinovata, eu il mint, ma prefac, il urmaresc..si stiti de ce pentru ca am incercat sa il fac sa renunte la mindra...Adica orice lucru prin care am zis stop nu sint de acord sa faci asta, s-a lasat cu certuri si cu parerea lui ca eu sint de vina!ma simte ca pe un ghimpe care nu il lasa sa se bucure de iubirea vietii lui!Iar eu cred ca ameninta acum pentru ca se teme ca daca ma apuc sa spun cuiva, nu o sa mai poata continua goana dupa ea...Stie ca nu imi doresc sa divortam si profita!Daca faci aia ne despartim...daca ma mai urmaresti divortam...
De obicei incercam sa aplanez conflictele si sa ii spun bine daca te deranjeaza numai fac, dar acum sint hotarita sa fac ce cred eu ca e bine, daca vrea sa plece sa plece..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by elas

Draga Ledticia,si eu m-am hotarit sa spun si parintilor lui si ei si lui barbasu, pentru ca e clar ca el se foloseste de un santaj murdar ca sa poata sa isi faca de cap...Adica el ma tolereaza pe mine, eu gresesc mereu, el niciodata!Eu sint de vina ca l-am urmarit, nu el ca ma minte...Eu nu trebuie sa spun pentru ca altfel lumea l-ar privi altfel...si nu ar mai putea efectua operatiunea "curtea"...Iar nesimtita aia sint convinsa ca simte, dar ii face placere sa aiba un barbat acasa si unul mort dupa ea la picioare si sa poata face pe inocenta, eu nu fac nimic rau ce daca merg cu el la servici...doar sintem prieteni, nu?
Ii alimenteaza obsesia si se foloseste de el pentru ca egoul ei e satisfacut, iar el se bucura de ramasitele de la masa altuia...
Asta e situatia, un adevar crud, dar tb sa rezolv cumva situatia si o sa atac

Bravo, vad ca mesajele noastre au ajutat cu ceva.
mai scriai tu mai sus ca a lasat-o mai moale cind ai fost de acord cu hotarirea lui de divort. Exact asa cum am banuit.
Acum chiar sint convinsa ca trebuie schimbat raportul fortelor in casa voastra. fii tare pe pozitie. Insista ca daca nu termina cu tipa e mai bine sa divortati. Lasa-l chiar sa se duca sa bage actele (s-ar putea sa incerce sa te sperie). Nu va merge pina la capat, asta e sigur, dar vei cistiga mult respect cind nu vei mai fi pres de usa, plus ca scapi si de individa. Eu una as vorbi si cu aceea, nu e umilinta, dar as vorbi deschis cu ea. Daca nu e constienta de ce face, atunci o rogi sa te ajute sa scape sotul tau de obsesia de ea, daca e constienta atunci ii dai papucii ca numai prietena nu e.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Imi pare rau,da io nu cred in prietenii intre femei si barbati.
Am avut si eu la un moment dat,dar s-a indragostit de mine...si s-a dus naiba si prietenie si tot,ca io-l priveam ca pe-un frate(desi aveam unu acasa)De atunci nu mai cred in prietenii intre femei si barbati..asa ca s-o lase mai moale cu "prietenia"asta..E doar un pretext stupid..el sa stea in preajma ei,ea sa se simta mai mandra si eventual sa se foloseasca de el..ca doar e mai comod sa mergi cu masina si mai ieftin!
Ce mama naibii,pune picioru in prag si rupe matza in doua.Nu mai fi presu lui!Daca ar fi inteles de vb buna,ar fi inteles naibii in 2 ani..daca tu te-ai purta cu manusi cu el in continuare la fel ar face si el in continuare ca a vazut ca-i merge,iar daca aia i-ar da un semn..ar fi la picioarele ei imediat fara sa se uite in urma si fara sa-i pese ca are un copil si-o nevasta! daca nu a facut-o inca!
No..si imi pare rau..da el te minte!Oare n-o fi ceva intre ei doi?Tu de unde sti ca nu-i nik intre ei?Doar ca ti-a zis el?El te-a mintit,dupa cum ai vazut,deci e posibil sa te fi mintit si din alte puncte de vedere.
Acu sa nu razi,da mie mi-a trecut prin cap,ca daca as fi in locu tau,as face pe naiba in patru si as angaja un detectiv...stiu e aiurea,dar macar sa ma conving eu . ..pt ca la momentul asta dupa 2 ani de calvar,de minciuni io mi-as fi pierdut de mult increderea in el..

POZE

Mergi la inceput

Ledtizia, sa stii ca m-am gindit si eu la varianta cu detectivul particular!Costa insa al naibii de mult!
Nu pot avea certitudine de nu exista ceva intre ei, dar pina acum nu am prins nici un fir care sa justifice asta!pe el nu il mai cred demult...incredre 0!Sint convinsa ca ma minte!
Oricum am de gind sa numai las nimic de la mine!Daca vrea sa divorteze ok, dar eu numai am de gind sa ii permit sa se stearga cu mine pe picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

La razboi si in dragoste totul este permis.
Daca il mai vrei da-i peste maini tipei, vorbeste-i si spune-i ce vrei tu si mai ales sa intrerupa orice contact cu sotul tau dar daca atitudinea ei nu este cooperanta atunci spune-i ca daca nu se potoleste o sa vb cu sotul ei,parintii ei, colegii ei, vecinii ei, maama ei...
In aceasta propozitie toti sunteti liberi si ei doi si voi cei de acasa fara trairi fierbinti in masina si corect este sa luati decizii privitoare la viata voastra avand toate informatiile.
Daga mea tu traiesti o groaza fara de sfarsit...mai bine un sfarsit de groaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Asa este, Elas, costa mult treaba cu detectivul particular, n-are sens.
A propos de ce s-a mai scris de ieri, eu n-am pledat pentru divort neaparat in etapa asta, ci pentru intentarea de divort, sperand ca dushul acesta rece, primirea citatiei, il va readuce cu picioarele pe pamant pe dumnealui. La o prima infatisare totul se poate termina imediat, daca cei doi se impaca, totul este ok pentru toata lumea! Nu se supara nimeni...
Discutiile nu-l vor schimba... Numai un shoc il va determina sa-si revina, si logica imi spune ca o sa-si revina daca te iubeste.
Zau asa, te chinuiesti prea mult...

Lacri 38+, viitoarea mama a lui Samburica

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am uitat sa va povestesc ca am o prietena care a ajuns pana acolo incat sa-l pandeasca pe sot, sa-l urmareasca si... cand a pus mana pe tipa, mama ce scarmaneala i-a tras! A fugit aia, unde a vazut cu ochii! Pe mine m-a uns la suflet chestiunea, dar tot el trebuia "scarmanat" mai tare!

Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Asa cred si eu ca ma chinuiesc prea mult si fara rezultat!
L-am menajat prea mult pina acum, m-am gindit mai mult la el decit la mine si am incercat sa fie bine pentru toti, dar ultimele lui reactii, colaborate cu ce am vazut si cu ce traiesc de aproape 2 ani ma fac sa cred ca trebuie sa iau niste masuri...care sa schimbe situatia!Ramine de vazut in ce directie!Am tacut si am inchitit, dar gata!O sa vorbesc cu ea si cu barbatul ei cit de curind si o sa discut si cu socrii mei!Am pastrat prea mult senzatia de nonproblema cu chinul meu!Am fost femeia caprioara, care se sacrfica pentru ceilalti!Si am primit in schimb f multe lacrimi si prea multa durere!
Toti avem o soarta si daca Dzeu ne vrea impreuna, vom fi, daca nu atit a fost!
Eu vreau sa plec cu constiinta curata ca am incercat tot ce se poate!

Mergi la inceput