Ce ati face in locul meu?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Elas, ai facut 2 afirmatii cu care eu nu sunt de acord.
Eu cred ca poti iubi 2 persoane odata si poti rani persoana pe care o iubesti... si inca cum. Numai ca pe cealalta nu cred ca o iubeste, in opinia mea, e o himera, o pasiune. Pacat ca nu a fost ceva intre ei, ca asa ar fi ajuns demult la o concluzie. Eu nu as fi asa sigura ca nu te mai iubeste.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Coraly, sincer mi-as dori sa ai dreptate!
Insa nu pot sa inteleg de ce nu realizeaza cit de mult il iubesc si cite sacrificii am facut ptr noi!De ce ma considera dusmanul lui si de ce nu se opreste din goana asta dupa ea!
E orb si surd...la toate eforturile mele!
De asta spun ca nu cred ca ma mai iubeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Nu, asta inseamna pasiune oarba. Nu mai conteaza nimic in jurul lui. Dupa parerea mea, singurul mod de a-l trezi este un soc. Adica o despartire temporara sau ceva care sa-l faca sa realizeze ce e mai important pentru el in viata. Daca continuati in stilul asta caldut nu cred ca se va schimba nimic, el va ramane cu obsesia lui si tu cu nefericirea ta. Asa ca desi ti se pare extrem de greu si ai impresia ca poti sa-l pierzi definitiv, poate e mai bine sa-i spui ca tu nu poti trai langa un om care doreste pe altcineva, asa ca il lasi liber sa-si urmeze visul. Si tu ai dreptul la viata si fericire, nu?

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Asa e Coraly din ce in ce mai mult cred si eu ca rezolvarea sta intr-o separare!Sa se hotarasca ce vrea de la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by coraly

Elas, ai facut 2 afirmatii cu care eu nu sunt de acord.
Eu cred ca poti iubi 2 persoane odata si poti rani persoana pe care o iubesti... si inca cum. Numai ca pe cealalta nu cred ca o iubeste, in opinia mea, e o himera, o pasiune. Pacat ca nu a fost ceva intre ei, ca asa ar fi ajuns demult la o concluzie. Eu nu as fi asa sigura ca nu te mai iubeste.

Dixit! Nici nu stii ce dreptate ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by vandal

Mai vandal, oi fi sotul lui elas ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by Karina

quote:

Mai vandal, oi fi sotul lui elas ?

nu...dar sotia mea e si ea pe acest forum...dar nu este elas....prin sotia mea am cunoscut acest forum care m-a ajutat...putin...;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
nu...dar sotia mea e si ea pe acest forum...dar nu este elas....prin sotia mea am cunoscut acest forum care m-a ajutat...putin...;-)

Sincer, la primele postari am crezut ca esti un "trol".
Imi pare rau ca nu ti-ai rezolvat problemele. Eu una as vrea ca toata lumea sa se iubeasca cu cine vrea, sa fie fericita si sanatoasa.
Dar atunci probabil ca viata ar fi prea plicticoasa, nu ?!

Pina la urma totul e trecator, important e cum trecem noi pe linga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pe mine m-ar inrai situatia si as incepe sa il urasc!!! In nici un caz nu m-as ruga de el, sant atatia barbati care ar vrea sa fie cu mine, chiar asa nu as ajunge!!!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Elas, am citit pe indelete fiecare postare a ta si fiecare raspuns dat. Regret din suflet ca treci prin situatia asta complicata.
Titlul subiectului e "ce ati face in locul meu?" As putea scrie acum ca eu sunt cea mai tare si ca pot sparge si avioane, daca vreau. Ca as fi divortat , ca i-as fi turnat acid sulfuric pe fatza admiratei, ca lui i-as fi taiat beregata demult sau ca il lasam pe el fara OO.
Dumnezeu stie daca facea asta, sau daca nu continuam cu ochii inchisi fara sa misc un deget.
Ideea sta asa: Daca vei gasi vreodata puterea sa-l ierti, atunci va trebui sa si uiti. Tu ai pierdut increderea in el. Perioada asta te-a marcat si, daca vrei, poate fi comparata cu un pahar care s-a spart. Ii aduni cioburle, dar lipiturile le vei avea mereu in fatza ochilor.

Iar din punctul de vedere al unui copil crescut cu tensiuni, iti pot spune ca ai mei mai aveau putin si se certau pe sub plapuma doar ca sa nu aud eu. Aveam vreo 5, 6 ani cand eram atat de constienta ca intre ei existau probleme. Le simteam privirile taioase si le "masuram" fiecare tonalitate a vocii.
Un copil simte. Un copil stie!

Iti doresc intelepciune si curaj. Se spune ca iubirea trece peste orice obstacol. Conditia e sa fie din ambele parti.
Comunicati si luati impreuna o hotarare.

Numai bine!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput