The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 29
mina spune:
quote:
Originally posted by pufymic
In rest: cu olita stationam(adica nu sta nici o secunda pe ea....), in schimb vorbeste ffff bine, face propozitii lungi deja si cuvintele le spune tot mai corect, e strengar mare, face prostii toata ziua, suntem tot in faza de NU(la orice intrebare raspunde NU sau....cinci lunide ex dc il intrebi "cand vine tata din delegatie" el zice invariabil: "5 luni"
).
Am retinut ca unii pitici nu mai vor sa faca baie....noi suntem la polul opus...abia-l scoatem din apa!Asa ca am gasit solutia: cand am terminat cu baia ii dam drumul asa pe ascuns la apa si-i spunem ca ne fura nenea apa...si functioneaza...
Eu sunt ok acum...bb mic misca toata ziua....eu ma ingras(am deja 13 kg in plus la numai 27 de sapt!!!)....
Pupici!
Ioana(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Hehe asta tot e bine macar stii ca te contrazice copilu cinstit...dar ce te faci cu al meu care zice DA (modulat, dupa caz, ca DEA, MDA, DHEA..etc) de=ti vine sa il faultezi ca te ia in pleazna?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
georgiana.david spune:
Va multumesc din suflet pentru urarile adresate Ioanei si promit sa-i arat mesajele voastre cand se intoarce de la munte.
Foarte faine pozele de la nunta iar domnisorica de onoare este super, super!
herra spune:
Salutare, salutare!
iata ca totusi dorul a invins lenea - cucoana mare...
dati-mi voie sa pup piticii si burticile - mai sunt burtici noi (inafara de Mihaela - de care am aflat!)?
felicitari pentru progrese; Vlad inca vorbeste doar pe limba lui, iar olita e inca departe de a fi folosita in scopul pentru care e facuta.
in rest, ne-am umplut de dinti si masele, nici nu mai stiu cati are - am sa-i numar ca sa actualizez listuta;
l-am lasat si eu pentru prima oara doar cu bunica si bona o saptamana - nu mai fusesem despartiti - si a fost ok; doar la intoarcere a realizat ca am lipsit cam mult si si-a scos parleala;
ne plimbam doar noi doi cu masina - sta singur in spate in scaunelul lui, si sunt foarte multumita.
kk moale e in continuare pentru noi o problema pe ordinea de zi; si cateva bubite pe gat, imediat cum au inceput caldurile.
sanatate la toata lumea!
Cristina si Vlad 
Naty spune:
Salutare!
Am vazut poze cu cea mai frumoasa domnisoare de onoare - Meme. Si mami arata tare bine si avea o rochita frumoasa de tot.
Am ras imaginandu-mi cum statea Elena atarnata de nasica in timpul slujbei, dar a fost un ras cam stramb ca parca ma vad la toaman mireasa cu cu Dodolina in brate agatata de parul meu.
Fetele, Mihaela e
?
Mina pai noteaza-ne si pe noi in carnetelul ala.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor!
N-am mai scris, dar v-am tot citit. Si m-am uitat la poze cu vizigot, bazuc, Meme, Dienutza si altii.
Vesti nu mai avem... ba da, si-a schimbat ritualul de nani seara. Adica nu mai vrea lapticul in patul mare, vrea la el in patut; sa doarma cu noul Bobo care e de fapt urs, nu catel ca cel de la care se treage apelativul...
Altfel, ne confruntam cu diverse situatii mai mult sau mai putin bizare. Aruncatul cu mingea in capul nostru, cu nisip, totul face pe dos fata de cum ar trebui si facea pana acum... si-ar mai fi.
Mai nou ii place tare mult sa se uite ma meci... sa dea cu piciorul in "balu"(balon): "pooooooooooo" 
Eu sunt cu bagajele lu' ta-su, ca ne "paraseste" o saptamana...
Raluca, cred ca Mihaela e cea mai in masura sa ne confirme... ![]()
Va pup si o zi buna la toate!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
danyce spune:
Wow, ce de copilasi scumpi si smecheri am vazut!Sa-mi dati voie va rog sa pun pe poziatia 1 in top pozica in care Alesio pupa burtica mamicii.E superba
!!!Minunat e si vizigotu', micul "afacerist" vorbaret, cu mobilul la ureche.Dienuta e o printesa dulce si Meme e o papusica adorabila.Va pup pe toti piticii si pe mamicile lor inn grup organizat
ca numai timp de scris detaliat nu am.Mi s-a trezit si d-ra intre timp.
Fetelor, dragelor, mai are cineva copil tip "terminator"??Adica din asta de ia si distruge tot ce prinde la indemana???Ca Alma mea asa e si eu ma lupt cu morile de vant ca ea numai pe mine ma intelege si respecta doar teoria+practica mea (eu o iau cu frumosul si ma exprim cam asa:"Alma e o fetita mare si cuminte, iar fetitele mari si cuminti nu fac asa ceva, nu sparg, nu arunca obiecte,etc.Asa-i ca-mi dai cana/farfuria/rujul/ce ai in mana? Daca spargi cana/farfuria te ranesti si te doare" si se executa), iar nimeni altcineva nu pricepe cum sta treaba pe la noi (nici macar sotul) si toti se grabesc sa-i spuna "nu, nu e voie",fara explicatii suplimentare, inca pe un ton mai rastit ca...deh, copilul trebuie sa cunoasca autoritatea, bla, bla...trebuie sa stie ce este sau nu voie sa faca, trebuie sa-i asculte pe adulti.OK, de acord ca un copil trebuie sa stie asta, dar nu cred ca fiecaruia i se potriveste aceeasi metoda de abordare
.Daca in cazul nostru numai explicatiile calme duc la rezultate pozitive, de ce sa ma iau eu dupa cum fac altii??? In plus, exact ca Alma eram si eu si mama mea tot la fel ma determina sa o ascult pt ca stia ca uram interdictiile de orice fel (neinsotite de explicatii) si chiar imi placea sa-i sfidez pe cei care imi interziceau unele activitati (in prezenta lor le repetam la nesfarsit
). Acum astept si sfaturi de la voi.Eu am testat terenul de mai bine de jumatate de an si asta a fost concluzia mea, poate aveti insa si voi idei de educatie mai bune decat ale mele.Oi fi eu singura bolunda?![]()

Va pup si va urez o dupa-amiaza/seara minunata.Iau terorista din dormitor si fug la posta ca de dimineata tot ma duc
, dar mi-am cam dat peste cap programul.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
susulina spune:
Salutare fetelor!De cateva zile citesc din urma (de pe la pag 6),sa vad ce au mai facut puiutii vostri.La noi n-a mers netu' vreo saptamana, dupa o furtuna,apoi sotul meu si-a bagat nasul prin biosul calculatorului si nu stiu cum a reusit de a ars placa de baza, in sfarsit...acum am citit tot ce ati scris.
Vad progrese mari la strumfii vostri,eu ma gandesc daca fata mea ar fi stat pe scena cumintica fara mine si daca ar fi dansat ca asa trebuia sau ca i s-a spus.Super serbarea.
De vorbit...a mai inceput si ea sa rupa cate ceva romaneste.Dar foarte putin.De ieri numara bani, pagini la carti, castraveti(pe care-i si rontaie numai un pic la un capat),"doi,doi, doi, doi", numai asa zice.Mai cheama pisica"piiiiiii-piiiiii",zice"cai-cai" cand vede un cal, vorbeste la telefon,"ao-ao"si nu-mi mai aduc aminte acum.In schimb gesticuleaza la cantecele si poezii gen "Bate vantul frunzele"sau Pisicuta pis, pis, pis"si canta si ea cu mine"aaaaaaaa".
De curand i s-a pus pata rau de tot pe mama si vrea numai la ea si plange rau cand plecam de acolo.Si mama nu are timp de ea, e foart6e ocupata, noi mergem in vizita cam jumatate de ora la cateva zile.
Cu baita am avut probleme cand am "mutat-o" din cadita ei in cada mare.Nu vroia sa puna piciorul in apa si pace, desi cadita ei era pusa in cada.Dupa vreo saptamana, timp in care i-am facut baie ca de obicei in cadita in bucatarie(era mai cald iarna), am facut eu baie in cada de 2 ori cu ea si asa a vrut.A treia oara a facut baie singurica, iar acum e jale mare cand o scot din cada.
Ieri ne-am accidentat amandoua. Eu cu usa de la lift, data peste un deget de la picior si mi s-a invinetit unghia, iar Alexuta a cazut in parc intr-un genunchi si a facut "buba".Cand m-am lovit eu, ea a inceput sa rada ca ma vaitam eu si zicea si ea "au-au-au"murind de ras, iar de cand s-a lovit ea, imi tot arata julitura si tot zgamaie in ea, nu stiu cum n-o doare.
Kk si pp face ca de obicei la olita, dar numai daca o pun eu . Ea nu cere.In curand o voi lasa si eu fara pemparsi sa vad ce face.
Inca n-am intarcat-o de tot, se scoala inca noaptea si nu vrea nici o gura de apa, nimic.
In rest, vad ca tot mai multe dintre voi va pregatiti de bb2 si parca am devenit nostalgica .Noi am hotarat 99,9% ca nu mai facem alt bb ca nu ne-am descurca, financiar vorbind si macar sa reusim sa ne descurcam cat mai bine cu Alexandra.
Hai ca m-am intins o gramada la scris,cred ca v-ati plictisit deja.Va las. Sanatate voua si puiutilor dragalasi si neastamparati.
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
mamica de sept-oct spune:
Continuarea.... www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?TOPIC_ID=78826" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Alesio(08.10.2004)