The best of aug-sept-oct 2004 (116)
Raspunsuri - Pagina 28
bozo spune:
Aissa, copii nostri s-au vorbit. Tudor ieri a vazut o mamica alaptand, a venit fuga la mine a pus mana la sanul meu si a zis suparat: tzitzi buba! Cateva ore mai tarziu l-au auzit o prietena si sotzul ei zicand clar: bravo! Hmmm... incepe.
si Tudor e dependent de suzi, numai in casa... si asta numai de cand l-am intarcat. Azi la pranz s-a trezit f repede, si pentru ca nu i-am gasit suzeta a plans cu suspine juma de ora. Am gasit-o pana la urma si a adormit din nou. Nici pana acum nu s-a trezit...
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
nature spune:
Geo, la multi ani Ioanei!
Ilinca a cerut ieri de 2 ori la olita si azi o data.Ce mai, am fata mare 
.
Pufy, noutati?
mina spune:
Salut
Geo, desi cu intarziere, La multi Ani Ioanei din partea noastra.
Ce ma enerveaza tero cu olita...anunta cand face caca dar nu vrea sa stea pe olita, poate doar imbracat. Cu bunica se mai intampla sa presteze dar cu mine...slabe sperante.
Am pus si al doilea album de poze in semnatura, sunt curioasa daca e ok linku
Va pup si va doresc o zi buna
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
danina spune:
Am vazut si poze cu vizigotu' ce frumos papa el din craticioara si ce smecher e cu tel la ureche parca e om mare.
Aissa si Didi vorbeste in somn sau striga pe cate unul din familie dar nu se ridica in fund haioasa faza....
Am pus si eu cateva poze de la nunta POZICI AICI.
Avem si noi aproape o zi fara pampers, ieri nu a zis decat o data pipi in rest de cate ori a fost pusa a facut. Vrem pana la mare sa scapam de el acum nu stiu daca si reusim. I-am spus ca aceia sunt pt bb mici ca ea e mare si imi arata pt "bb mic Didi nu" .
Inca ceva Dia imi doarme dimineata pana pe la 10:30 -11:00 de deabia o trezesc cu pauza de 15 min dim la 6:30 de laptic oare e normal? Seara nu se culca inainte de 23:00 chiar si mai tarziu nu vrea decat atunci cand e super obosita.
Fug ca bate vantu in frigider la mine asa ca la carat ca albinuta acum.
Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR 
nature spune:
Danina, super pozele cu Diana la nunta!
Mina, ai deja pretendente pt . Vizigot? Ca m-as cam baga.Promit sa fiu o cuscra model
Naty spune:
Geo la multi ani pentru Ioana! Scuze pentru intarziere, ieri am fost plecata pe alte meleaguri.
Patrice ne-om fi vazut pe la Zoo si nu ne-am recunoscut?
Hai mai, fetelor, Dodolina e cea ami slabanoaga? Eliana HELP!
Apropos, nu ne zici si noua cum a fost sa fi nasica? Vrem si poze cu domnisorica!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Mino, ti-am zis eu ca tre sa ne incuscrim! Ioana mea e la fel de obsedata la Teiu de curatenie.
Vad ca avem si concurenta, io stiam doar de Meme dar se pare ca mai sunt si alte candidate.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elyanne spune:
quote:Care a indarznit sa spuna ca ca Dodolina e cea mai slabanoaga?
Originally posted by Naty
Hai mai, fetelor, Dodolina e cea ami slabanoaga? Eliana HELP!
Apropos, nu ne zici si noua cum a fost sa fi nasica? Vrem si poze cu domnisorica!
mandra mea avea 8600 la 18 luni... asa ca nu aveti sanse... Acum nu mai stiu cat are... Eu nu mai imi fac probleme din cauza asta si chiar nu as vrea s-o mai cantaresc atat de des... adica din 3 in 3 luni... Poate o cataresc la 2 ani... La capitolul noutati... mandra mea a fost bolnavioara prima oara in viata ei acu 2 sapt. (cu toate ca e slabanoaga
Despre nunta... Pe scurt...
La 10 cununica civila...
La 2:30 am plecat dupa miresica, apoi ne-am oprit in parc pt. poze
La 5 la biserica... unde a venit si Meme... care nu ma vazuse toata ziua si s-a agatat de mine precum maimuta si nu ne-am mai inteles cu ea, asa ca in timpul slujbei am tinut-o in brate sau atarnata de rochia mea sau a finei
Slujba f. frumoasa... de fapt stiam ca asa va fi... pt. ca mai fusesem la o nunta anul trecut tot aici.Apoi am mers la restaurant, unde m-a alergat Memele (care ar fi vrut toate baloanele din arcada... numa' ca nu putea... mama lor...
) Pe la 8 am cedat nervos si am dus-o acasa si am putut si eu sa ma zbantui linitita... fara cupil lipit de mine...Normal ca s-a mai intamplat una alta neprevazuta... adica am uitat (sau n-am uitat... nu mi-a zis nimeni ca trebe) oglinda acasa... eu am crezut ca trebe la sf., la dezgatit mireasa, nu si cand am aranjat-o... Apoi... alta peripetie cu turta miresei... s-a dus al meu sot sa dea comanda... si s-a gandit el sa fie de doo kile sa ajunga la tot poporu'
... a fost imensa... abia am rupt-o... m-a ajutat si el ca altfel o scapam Poze... nu prea am cine stie ce de pe camera noastra... astept maine pozele de la fotograf.
Am pus totusi cateva incepand de aici... restu' cand le primesc de la pozar... cu Meme am doar o poza... ca nu a stat intr-un loc sa-i fac mai multe si nici n-am avut timp de poza... Dar sper sa fi facut fotograful...
Cam astea's noutatile...

mina spune:
Pai da, ca prima intai catindata este Meme. Mai ales ca fiul care este are o relatie speciala cu potentiala lui soacra....aseara m-a sunat mama lu Meme sa ne scoata in parc si a vorbit cu Teiu...io asa printre doo dondanituri am putut zice ca nu putem veni. I-a povestit vizigotu cate in luna si in stele Elianei, si asta inca fugind de mine prin casa.
Asa ca dragelor voi numa sa ziceti ca ii fac baietului carnet de bal, ce-i problema?
Ca vorbeati de slabaturi...ia la mine ce mama denaturata mi-s . Habar nu am cate kile are cupilu si nici nu am intentia sa aflu prea curand. Ca are bietu o obsesie pe cantar, cum il urca dr cum se urleste. Daca-i sanatos si voios si mananca si isi epuizeaza parintii ca de obicei nu imi fac griji.
Va pup.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
pufymic spune:
Buna fetelor!
Geo cu intarziere iti spun LA MULTI ANI pentru Ioana!Sa va traiasca, sa fie cuminte si sa va aduca numai bucurii!
Am vazut poze de vizigot(scump foc....si vad ca obsedat de ordine si curatenie ca si Alesio
)!de Diutza cu rochia-n cap
si de Meme mamoasa(ambele cu mamici frumoase!).
Am pus si noi poze noi in albumul de pe Yahoo si pe pagina lui Alesio(diferite)!!!
In rest: cu olita stationam(adica nu sta nici o secunda pe ea....), in schimb vorbeste ffff bine, face propozitii lungi deja si cuvintele le spune tot mai corect, e strengar mare, face prostii toata ziua, suntem tot in faza de NU(la orice intrebare raspunde NU sau....cinci luni
de ex dc il intrebi "cand vine tata din delegatie" el zice invariabil: "5 luni"
).
Am retinut ca unii pitici nu mai vor sa faca baie....noi suntem la polul opus...abia-l scoatem din apa!Asa ca am gasit solutia: cand am terminat cu baia ii dam drumul asa pe ascuns la apa si-i spunem ca ne fura nenea apa...si functioneaza...![]()
Eu sunt ok acum...bb mic misca toata ziua....eu ma ingras(am deja 13 kg in plus la numai 27 de sapt!!!)....
Pupici!
Ioana
(27+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik