Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor cred am crezut ca mica mea are stomatita si-am frecat-o cu tifon imbibat intr-o solutie de bicarbonat. Si surpriza ... i s-a curatat limbuta! Acum nu stiu daca era doar incarcata cu laptic sau poate asa trebuie sa se intample, dar mult nu mai e pana maine cand o sa mergem la doctor si atunci o sa stim exact cum stau lucrurile.
Andreea frumoasa surpriza! Asa am patit eu la baby shower cand sotul meu a organizat totul si mancarea a fost adusa de la un restaurant. Sunt superbe petrecerile de genul acesta.
Aida cum te mai simti? Sper ca mult mai bine.
Ciuf ma bag si eu la abdomene. Am patit o faza de groaza! Mi-am pus blugii si-aveam nevoie de curea. Mi-am pus bine mersi cureaua ... abia am inchis-o la ultimile gauri... si in drum spre masina s-a rupt! E clar ca trebuie sa fac ceva cu randurile astea de burtici.
Fetelor v-am pupat pe toate acum si ne mai vorbim cand se mai poate.

Zuzilici de Isabella Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fete dragi, multumesc pentru incurajari, muah . deocamdata ma simt bine, mai am ceva scurgeri, insa zic ca-s bine.

Ciuf,
am vazut placenta, dupa ce am nascut. chiar am si pozat-o. sincera sa fiu, nu am observat daca doctora a luat-o la verificat, pentru ca atunci aveam ochi numai pentru Alexandra, care tocmai iesise si fusese luata la curatat, cintarit, verificat daca totul era ok dupa ce fusese scoasa cu forcepsul. sincera sa fiu, pe mine ma speriase ideea ca o vor scoate cu forcepsul si ma tot zgiiam dupa ea, sa vad daca i-au ramas ceva semne. deci n-am avut ochi si pt doctora, dar banuiesc ca o fi verificat placenta, nu stiu...

legat de lohii urit mirositoare: eu fusesem vineri la medicul de familie, pentru ca am crezut ca mi s-a infectat epiziotomia. aveam ceva scurgeri de culoare portocalie, iar mirosul era mai ciudatel, dar nu ceva care chiar sa-ti mute nasul. eu culoarea am considerat-o anormala. atunci mi s-a spus ca epiziotomia e in regula (si asa si era, pina la urma) si mi s-a luat o mostra din scurgere, care a fost trimisa la laborator. asta vineri pe la 6 seara. simbata spre duminica, la 2 dimineata, a aparut hemoragia.

laptele pe care l-am pompat in spital l-am aruncat in cea mai mare parte. pentru ca primisem morfina intravenos. am pastrat numai lapticul din ziua externarii, pe care l-am pus intr-un recipient cu gheata si l-am dus acasa, ca oricum Alexandra a stat numai pe formula, cit am fost eu in spital.

apropos de hranire exclusiva cu formula: Alexandra mea e constipata, e a treia zi cind nu a facut kk. azi i-am dat 25ml de apa, ca am citit ca ajuta. nimic. i-am facut frectie pe burtica, tot nimic. i-am dat un sfert de supozitor cu glicerina acum 3 ore, si iar nimic. (i-am dat numai un sfert de supozitor pt ca m-am gindit ca unul intreg o fi prea mare pentru ea, desi sunt supozitoare pt copii, din Ro).
nici nu stiu ce sa-i mai fac. miine la 2pm avem oricum programare la doctor, o sa vedem ce ni se spune. intre timp o sa mai incerc si alte metode, cum ar fi sa o pun cu funduletul in apa calda, cica ar relaxa-o.

a, si i-am tinut si termometrul in fundulet (termometru pt copii, mai micut). nici asta nu a ajutat-o sa faca kaki.

of of of.

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Aida, sper sa te simti bine si sa nu mai ai probleme.
Inca nu se considera ca ar fi constipata, eu zic sa nu intrii in panica inca. A mea a fost la fel si i-am dat putin suc de prune si a dat in diaree acum vreo 2 luni. Dar cand intrii pe formula, obligat face mult mai rar ca de la san, asta e una, culoarea o sa fie verde inchis cand o sa faca de la fier ca banuiesc ca nu ii dai supliment de fier. Eu zic sa o mai lasi in pace pana mergi la doctor si vezi ce zice.
Eu iti spun numai informativ ce a mers la noi: suc de mere 1oz, cand vrei tu sa il dai, baie 20 min in baking soda o lasi sa stea cu funduletul in apa cam 2 oz pui in apa de baie, doar sa stea, nu o speli, asta in cazul in care o doare tare si se chinuie si ce a mai mers si merge inca a fost un nectar organic din prune uscate, este la Zehrs daca aveti acolo, nu e la raionul de copii dar este 100% natural si nu are zahar in el, doar prune si eu i-am dat .25 ml, deci un sfert de ml si a mea are 5700 in greutate ... ai grija sa nu ii dai prea mult ca da in diaree ... astea au fost singurele metode care au mers la noi ...
te pup si numai bine

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Andreea, multumesc frumos
tocmai intrasem sa spun ca i-am dat jumatate de supozitor si, de data asta, a mers! data trecuta ii dadusem acel sfert de supozitor si nu se intimplase nimic (practic, sectionasem supozitorul pe lungime, ca sa fie mult mai subtire).

intr-adevar, a facut verde. si mult! saracuta, se vedea ce bine se simte ca face, in sfirsit. o sa discut si miine cu doctora, sa vad ce spune si ea.

pup

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

aida, bine ca a mers si se simte mai bine ...

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

fetelor, un bebelus hranit mixt (san si formula) cit de des ar trebui sa faca kk?
banuiesc ca ceva mai des decit cum facea cind ii dadeam numai san... (citeodata la 8-9 zile)

Mia Ecaterina, La multi ani si multa sanatate si fericire!! pupici frumusicei!

La multi ani, Traian si Eduard!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Fetelor bine v-am regasit! sunteti toate in forma si ma bucur.

Aida , imi pare rau ca trebuit sa treci prin asa un necaz dar bine ca e totul in regula acum.

Catrinel_17, si bebelusul meu este hranit tot mixt (cam 5min la san si apoi aprox 80 ml formula) si face kk cam de trei ori pe zi, uneori chiar de patru ori. S-ar putea sa conteze si tipul de formula, noi bem Similac cu fier, dar si metabolismul lui bb. Cred ca dupa ce vei incepe sa-i diversifici alimentatia se va regla si scaunul lui bb.

Noi bem acum suculetz de portocala, mar si morcov, amestecat, cam 50ml. Ne place si de saptamana viitoare incepem sa mancam merisor rasyammy!

Tinutza, saru'mana pentru Canesten, ne-am rezolvat..."down there" si se pare ca la tzizti nu avem nimic!

Fetelor voi cum stati cu caldurile? Tudor al meu e tot timpul transpirat si are spatele asa fierbinte, nu stiu cu ce sa-l mai imbrac sau de ce sa-l mai dezbrac!

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Uff, Cameliada.. pai a mia nu face asa des, dar nici cind era exclusiv la san nu facea decit odata la 8-9 chiar 10 zile. dar acuma vad ca face o data pe saptamana. Martzea

Ieri a tras niste ragete la san de ziceai ca o spinteca cineva. Asta si dupamasa si seara... si daca storceam putin sfircul, tzisnea laptele, nu curgea. In fine. ce sa mai zic. iar am tras o depresie aseara, nush ce naiba am ca-s asa "down". dar azi e senin, azi dimineata la 6 s-a saturat numai cu san...acuma pregatesc deja bibe, dar sper sa suga macar 10 min. dimineata merge ceva mai bine. e maimi odihnita. De! daca dorm 6-7 ore!! asta mica adoarme pe la 9-10 (papa la 8) si se trezeste dimi pe la 5.30-6 (mai zbiara noaptea dupa suzeta (o data sau de 2 ori)

Tina, zi ce ai face David! Pusi

Mariana, intra si tu mai des, o data pe zi nu ajunge!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

fetelor salutare. Imi para rau dar nu am apucat sa va citesc sper ca o sa reusesc intr-o buna zi, numai ca bebelina mea s-a invatat in brate si nu stiu remediul sa o dezvat.
ma bucur ca sunteti bine, o sa revin cu poze noi sa vedeti ce ne-am mai smecherit
pupici

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani bebelusilor care au implinit:

4 luni:Mia Ecaterina
3 luni:Traian
2 luni:Oana Carina, Sara Iulia, Eduard

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput