Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Se pare ca toate ne pandim bebeii pt. o poza cu zambet. Eu am reusit ceva, nu cum as fi vrut dar... vedeti si voi.

http://community.webshots.com/photo/550641607/2721593400090910661XsyMMi

Si am mai pus mai multe pozici. Poate vreti sa le vedeti...

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cosmina, pup frumosul tau baiat! Si are o freza tare "contemporana".

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ce scump e Harris!!! Bebelusii astia ne omoara ce frumosi sunt...

Ia uitati-va ce buldog avem in casa:
aici

Dar cand ne fotografiaza un baietel de 6 ani stim sa facem ochi dulci:
aici

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Aida,am inghetat cind am citit ce ti s-a intimplat...Doamne-ajuta ca ai trecut cu bine si peste problema asta.Din pacate,stiu ce inseamna sa-ti treaca prin capusor asemenea idei...Eu ma gandesc ca totusi canadienii s-au uitat ei la placenta ta cind a iesit dupa nastere,mai ales ca ai avut 2 doctori linga tine...(Astia aici o studiaza,o cantaresc,ti-o arata s-o admiri...)Asa ca nu stiu,poate era infectie,dar atunci ai fi observat si alte simptome:lohii urit mirositoare,dureri,cheaguri,pielitze,chiar febra...
Sa nu te lashi,sa-i innebunesti pe canadieni sa-ti faca analizele si echografie transvaginala,la 4 saptamini de la chiuretaj.(sau daca nu,poti sa te duci sa-i intrebi cum se procedeaza la asigurarea pe care o ai...)

Cosmina,ce "freza" mishto are Harris!M-a dat gata!

Ile,bravo pentru ca te-ai echipat pentru regim!O sa vezi ca nu e prea greu.La inceput doar,pina te "dezobisnuiesti" de "rele" o sa ti se para mai nasolel...Eu am vazut si in afara Europei knäckebröd facuta in Suedia si mare mi-a fost mirarea!Credeam ca visez pt.ca eram la vreo 10 mii de km distanta...Eu am folosit pentru Matei laptic Semper Baby,nu stiu cum e Collett.Tu te-ai uitat in guritza ei,sa nu cumva sa aiba ciupercutza si din cauza asta nu bea cum trebuie?

Andreea-Georgiana,ce surpriza frumoasa ai primit de ziua ta!Stai linistita cu kilogramele in plus,ca tu esti o mamica foarte frumoasa si arati superb.Nuuuu,pe mine nu m-au incaput ca lumea blugii vreo 2 saptamini dupa operatie desi culmea,nu aveam decit vreo 2-3 kg in plus fata de normal la vremea aia...Daca neaparat doresti sa slabesti si sa te mentii,trebuie combinat o dieta adcvata cu sport.Deocamdata insa...sunt convinsa ca mai ai timp.

Catrinel,ce dragut ai scris de "urechiusele de elfita" ale Oanei.Si mie mi se parea ca Markus avea niste "pavilioane" mai maricele si sotu´(care e mereu asa de bun la consolat) imi spune ca,e foarte bine asa,altfel cu ce-o sa zboare baietelu´ nazdravan?Betishoarele alea de curatat urechiuse se folosesc doar in exterior,asa cum a scris si Kim.Aici nu ne sfatuiesc sa facem "sapaturi arheologice" prin nasucuri si alte orificii...

Ciuf,e super dragutica Eva Maria cu floarea deasupra capushorului!Am admirat pozele voastre citeva minute bune!
Aventura lui Luk in WC m-a distrat,dar odata era sa-mi faca si Matei la 2-3 ani aceeasi figura si atunci nu mai zimbeam eu!

Zuzilici,sper ca Isabella nu are ciupercutza!Sa stii ca nu e neaparat s-o ai tu pe san ca sa faca ea,sau ea in guritza ca s-o faci tu!

Noe,chiar ma intrebam unde va plimbaritzi!Cine conducea cu 120-140 km pe ora?????Tati??!!!Eu nu suport asa viteze daca nu e autostrada ca lumea,saracu´sotz trebuie sa auda bombaneli daca cumva greseste sa ma ia si pe mine...

Adar,aoleu,nu stiam ca au revenit "la moda" casatoriile "aranjate".

Ma duc...,gata!Va pe toate

Mariana
mama de Monica(1998)Matei(2001) si Markus(17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cosmina, trebe sa fii tare mindra de Harris, e atita de dragutz! Brunet cu ochii albastrii! si ce par mult are!

mariana, tot ma gindeam unde ai disparut! Esti mai ocupata? ma gindeam ca poate ne "vedem" si pe chat...
Nuu, nu ii scotocesc cu betisoarele decit in urechiuse, si acolo numai la suprafata (cu batz din ala cu opritor) nu bag nimic in gaura urechii. Acuma la nas, ii iau cu servetzelul mucisorii. Nici nu prea are... sa bat in lemn.

Kim, tare dragutz "buldog", pare foarte multumit si deja flirteaza?!

aaa, uitasem, ma topesc dupa oana cind "pune buza", daca ii cade suzeta, scinceste usor, si cind ma duc la ea, are asa, coltzurile gurii lasate in jos si buza de jos scoasa putzin in afara, bosumflata. e teribil de simpatica. Trebe s-o pindesc pt o poza...

Azi tot tzipa dupa suzeta si cind m-am dus la ea, dadea sa si zimbeasca cu gura pin la urechi, dar si sa tzipe ca vrea suzeta, si le facea cumva pe amindoua - tzipa razand... I-am spus ca nu ma convinge si ca e clar ca-i o jmechera. S-a spart de ras.

ce m-am anervat... cred ca s-a obisnuit cu bibe... am pus-o la san si nu a vrut aproape deloc sa traga, stie ca dupa aia vine ceva ce merge muuulta mai usor - biberonul. Si cind m-am pompat, tzisnea laptele pe trei canale... mi-a venit sa mor. Trebe sa dau tare la pompa acuma, daca nu vreau sa mi se inflameze, ma gindesc. pe asta mica nu o mai duc... Uffff

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

hihi, n-o mai duci cu presu? da, sunt niste figuri, si eu cand o schimb pe asta mica deja rade smechereste ca stie ce urmeaza: tzitzi.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Catrinel,noul lapte pe care l-am cumpårat se numeste Collett si e produs 100%norvegian.
Spre marea fericire Vivian a mincat azi ca niciodata. Cite 110-120ml din 3 in 3 ore. Se pare ca ii place noul lapte.Sper s-o tina tot asa.
Si pe deasupra a fost f cumintica si linistita azi.

Andreea Georgiana, se vede ca ai un sotior romantik si plin de surprize.Frumoasa surpriza ti-a facut de ziua ta.

Noe, uite si mie mi s-a intimplat de citeva ori. Adica Viv incepea sa plinga mai intii scotzind un sunet f ascutit ca apoi sa urle pina se facea rosie la fatza de aveam impresia ca nu mai respira.
Tin minte ca eram odata in baie, iar sotul in bucatarie. Viv a inceput fara nici un motiv sa plinga, plins ce s-a transformat in urlat, si pina sa ajung eu la ea era rosie la fata si isi pierduse aproape glasul.
Eu mereu in asemenea cazuri o pun pe umar si o plimb putin prin casa iar apoi ii dau panatolnsii si pampers-ul jos si o las asa vreo 5 min sa-si revina.
Eu mereu m-am gindit ca o doare burtika.
Nush ce sa zic de deochi.

Kim ,asa "buldog"mai zic si eu
Sinteti asa frumosi toti 3.
Cind se afla rezultatul la concurs?

Mariana,nu are ciupercutza, daca te gindesti la chestia aia albicioasa care apare pe limba.
Azi cind i-am dat Collett a mincat f bine.Må gindesc ca nu prea ii placea Nan.

Eu am avut o noapte pe cinste .M-a durut ficatul toata noaptea .Pe la 5 dimineata nu am mai rezistat si am luat un paracetamol,si in loc sa ma simt mai bine ,m-am simtit si mai rau.A fost groaznic. Si azi toata ziua m-am simtitla fel de rau.
Nu am reusit sa fac nimik decit sa dorm toata ziua .
Viv a fost o dulce,a dormit cot la cot cu mine,a fost o super cumintica.Asta spre marea mea usurare, ca asa cocosata de durere cum eram, nu prea ma vedeam plimbindu-ma cu ea brate prin casa.
M-am tot gindit ce sa-.mi fi cauzat durerea de ficat si in final am ajuns la concluzia ca pateul pe care-l mincasem ieri pe zi si care era in frigider de peste o saptm.
Asa imi trebuie daca mi-a fost lene sa deschid o alta cutie.

Pupici si o noapte linistita.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Kim,cand ne comunici faptul ca Alicia este castigatoarea?Ca este asa de dulce!!!!

Adar,cu mare drag te astept la Bucuresti,dar neaparat cu puiuta.

Cosmina,in primul rand pt. urari.Cu ce iti hranesti piticul de este asa...urias?140 gr/3 zile?Bebita mea lua uneori intr-o saptamana atat.

Aida,saracuta de tine,prin ce a fost nevoie sa treci!Bine ca s-a sfarsit cu bine si ca ai ajuns sanatoasa la Alex.

Mariana,esti dulce dar mai am mult pana la corpul dinainte de sarcina.Uita-te la pozele cu mine si mai ales la prima,unde se vede bine cat de slaba eram.Oricum,cu masaj si cu renuntarea la paine(ca la dulciuri nu pot chiar de tot,ca si Ile)sunt...pe cararea de langa drumul cel bun.

Catrinelpt. Onuta care plange si rade simultan,ca si Thea.

Pispi si noi va imbratisam cu drag si bine ai revenit.Sper ca pitica este OK!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cosmina, Harris ia bine in greutate... chiar foarte bine. Mai gindeste-te cu completarea...

Andreea, pupici Theei! sunteti niste frumoase, am vazut pozele!!
deci si ea face la fel? mai, dar multe fac la fel cele 2!

Azi a fost ziua Oanei, a facut 2 luni (calendaristice).

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
La multi ani Mia Ecaterina, Iulia, Oana, Sara. Sa fiti fetite cuminti, ascultatoare si sa faceti coada de baieti la usile voastre!
Noi tocmai ne treziram din somnul de frumusete. Micuta asta e cam plangacioasa. Ajung la concluzia ca e mult mai dificila decat era Luca, chiar daca el nu ma lasa sa dorm noptile, dar era mai linistit ziua. Pe cand Farfuzel (bine isi merita porecla) vrea plimbata numai in brate, iar cand e super obosita urla ca nebuna si cand o plimb in brate. Zilele trecute urla de se auzea in toata comunitatea de nu stiam cum sa grabesc pasul sa ajung mai repede acasa.
Kim, ai o fetita tare frumoasa. Ma uit la ea si nu ma mai satur privind-o. A meritat toate sacrificiile facute. Banuiesc ca taticul e terminat dupa ea.
Azi ma duc pe la magazine singurica. Nu e chip sa mai incap in vechile haine si tot amanam ca eu nu vreau sa mai cumpar nimic de imbracat, ca doar-doar oi slabi mai repede. Pai daca ma culc pe urechea asta ...
De aseara am inceput sa fac abdomene. 3 serii a cate 20. Mai vrea sa faca cineva cu mine? Sa ne stimulam. Vad ca inca nu am febra musculara.
Cu scutecele suntem la marimea de newborn. Tot am sperat ca ne va fi buna marimea unu de la Huggies (firma de care nu mai sunt deloc multumita), dar vad ca incepem sa facem kk pe marginea scutecului, pipi se prelinge pe langa, numai accidente din astea avem.
Mariana, Ile, fetele din Germania ma puteti ajuta cu niste link-uri cu decoratiuni de botez? Ne bate gandul sa botezam micuta prin august. Dar eu trebuie sa-mi fac planurile dinainte.
Pup ca se scula Luk Muk si vrea sa-l scot afara cu noua lui "bicliceta" (tricicleta).

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput