Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Cosmina spune:
Ceau fetele si multumesc pt. aprecierile la adresa lui Harris. Pupici!
Catrinel eu spal hainitele lui Harris cu acelasi detergent cu care spal a noastre, si balsam la fel. Tu folosesti detergent pt. copii?
Tinuta e un dulce David! Daca aveam fetita, ti-l furam....
Cosmina
si Harris
-03.04.2006
http://community.webshots.com/user/cosmina12
Catrinel_17 spune:
Cosmina - nu, nu de copii, dar folosesc unul mai mild - Frosch. balsam nu pun deloc la hainutzele ei.
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Dedicatie pentru Andreea:
LA MULTI ANI cu saaaanatate,
sa iti dea viata tot ce-ti doresti
zile senine si fericite
laaaaa multi ani, sa traiesti!
Alice (Kit), la multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mariana_1976 spune:
Polixeni,imi pare bine ca ti-a reusit "figura" cu semnatura
.Daca sunt singura,eu imi spal baietzashuŽ in sauna,il pun pe banketa cea mai joasa in vanitza lui si tot acolo il clatesc cu o STROPITOARE(daŽ care e nefolosita in alte scopuri,bineinteles)![]()
Irina71,in Suedia chiar se recomanda sa punem bebeii pe burtica de la 2 luni in sus,daca nu dorm,fiindca isi intaresc muschiuletii si "exercitiul" asta ii ajuta sa-si tina capushorul singuri mai repede...
Andreea-Georgiana,aveti un "foishor" superb!!(si ce de 

bine ingrijite!)Frumosi mai sunteti "amantrei" in poza din gradina de la corbeanca!
Ceela,Traian e cu o sapt.mai mic decit Markus al meu,dar mult mai voinic si mai dezvoltat!
Markus inca nu se intoarce singur dar da semne ca in curind ar vrea si el...(isi ridica ambele picioruse si incearca...)
Luizax,ce bine-mi pare ca Alex te ajuta cu Giulia!Vad ca si eu am 2 mici "ajutoare",desi la inceput parca nu-mi venea sa cred!![]()
Tina,David e super simpatic cind zimbeste!(daŽnici mamica nu e mai prejos,dupa parerea mea!)
Ile,o sa vezi ca nu e greu sa tii cura asta de slabire daca bei apa multa si mesteci la guma!
Si mie sotzul imi cumpara citeodata dulciuri si tare e greu sa rezist!![]()
Catrinel,bravo pentru curajul de a te duce in Yemen!Pai tu ai un copilas minunat care doarme asa de bine si noaptea!Vad ca nimeni si nimic nu-l poate invatza pe al meu sa se "comporte"la fel!
Ce "minunatii" mai sfatuiesc moasele/doctorii din Nemtzia?Aici mi-au zis sa nu cumva sa ma apuc sa-i bag betisoare in urechiuse si in nasuc ca fac mai mult rau decit bine!
Mariana
mama de Monica(1998)
Matei(2001)
si Markus
(17.02.2006)
ile77 spune:
Andreea Georgiana
La Multi Ani , multa sanatate si fericire si sa ramii la fel de frumoasa!

Tina,sa-ti mai zic o data ca Davidutz al tau e un super dulce. Multi 

de la mine si Vivian.
Luiza.pći ar trebui sa fii happy ca papa asa mult bb-le tau.
Pći ce sa zic de a mea ca dupa 5 ore pauza intre mese ,maninca doar 60 ml ,de imi vine sa mor de ciuda.
Nush ce sa -i fac sa pape si ea mai mult,sa se faca si ea mai grasuna, ca la 11 sapt are numai 5kg.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Polixeni spune:
Vad ca vorbiti despre cure de slabire....mai stim noi pe cineva care incearca sa "intre" in pantalonii de dinainte de sarcina
.Ieri ma uitam la tv cu husband-ul meu si ce vazuram?? O reclama la niste electrozi (cred ca asa le-o zice) pe care ti lipesti pe diferite parti ale corpului si-ti contracta muschii ca atunci cand faci fitness.Dar tu de fapt stai si te uiti la tv,ori lucrezi la pc,etc.Si cica fara efort in aprox.14 zile ti se "modeleaza" corpul.Si ce-i veni sotului??? A dat telefon la firma respectiva si uite asa miercuri imi aduce curierul respectivii electrozi.
Sa vedem daca or avea efect...pozitiv sper!!
De-abia astept sa ii incerc!!! Acum eu beau si ceai chinezesc (mi-a trimis mama din Ro) si pun o lingura de otet de mere la o cana de ceai.Ajuta mult la slabit si contra
.
Succes si voua!!!!
Fug sa fac
la bebic!!
POLI &
NIKOLAS (16 martie 2006 )
kim spune:
Fetili!!! Azi e ultima zi de vot si RUNDA FINALA! va invit sa votati acum daca nu ati facut-o inca! Si va multumesc de pe acum, pt ca fara voturile voastre nu ne-am fi calificat pana aici.
AndreeaG,
si felicitari pentru aniversarea casatoriei!
La multi ani bebelusilor lui Zuzilici, ciuf, Olgutta, Corinag!
Catrinel, e o scumpa Oana ta cu zambetul mare-mare! eu nicicum nu reusesc s-o prind pe Alicia in faze de-astea, ca prea ma las vrajita de moment, si pe cand ma trezesc sa iau camera incepe cu alte mutrite din repertoriu...
Adar, as vrea sa stiu sa-ti raspund la intrebare, dar eu nu-i dau la asta mica decat lapte, vit. D, si Bonisan.
Tina, felicitari pt primii banuti castigati de David! nu pierdeti vremea... in ritmul asta ajunge baiat bogat... poate ne incuscrim!
Ile, misto pozele de la parada!
Eu nu fac nici o cura de slabire si mananc f bine, ba chiar mi-am pastrat tabieturile de gravidutza, pizza, nutela, inghetata, prajituri... Inca n-am ajuns la greutatea initiala, dar am incaput in blugii stramti de dinainte si nu arat rau. Eu zic ca sportul e baza!
Cela, ce baiat mare ai! sa-ti traiasca.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Catrinel_17 spune:
Ile, nu dispera, ca si oana e usurica, avea la 2 luni 4200...da creca si fiindca am falamnzit-o o tura, ca paranoica de ma.sa voia sa ii dea numai lapte matern. Vedem dupa saptamana asta cind am bagat completare. Poate daca incerci alta formula sa vrea mai mult?
Mariana, da nici betisoarele alea cu opritor nu-s bune? si cum sa ii curat urechiusele?...by the way, le are asa, mai ascutite la virf, ta-su zice ca-i werewolf-itza, eu zic ca-i elf-itza...![]()
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
Andreea , la multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti. Draguta foc rochita, sa-ti traiasca asta mica.
Tina, simpatic foc al tau baietel, am incercat si eu sa ii fac poza si nu am prins-o, am filmat-o intr-un final si am trimis la toata lumea.
Noi am inceput sa ii dam cereale de orz si suc de mere si o sa incepem cu supita de vegetale sau cu piure de morcovi. Pe 26 avem al doilea vaccin si acum o saptamana avea micuta 5,700 gr. Eu zic ca a recuperat bine in 3 luni si 3 sapt a pus 4 kg.
Salutari si numai bine si cu slabitul eu sint cam disperata, o sa ma apuc de exercitii am DVD-uri cu tae-bo, dar de cite ori vreu sa ma apuc, se trezeste cineva si nu ma lasa :))
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Catrinel_17 spune:
Kim, si io am pandit-o multa vreme...pe bune!
Votat!
Ciuf, la multi ani pt Eva, sa-ti creasca sanatoasa, frumoasa si fericita!!!