Bebei de Martie - Aprilie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Aiii, Tina, e traznet David, FOC de simpatic!!! Multi pupici, multi, multi!

Luiza, chiar ca te-ai scos, profita! Ti-a cerut ceva in schimbul serviciilor?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mai fetelor, nu-mi raspunde si mie nimeni la intrebarea cu vaccinul ? Ce-i ala Infarix, un supervaccin pe care l-ati cumparat voi, de la farmacie, refuzandu-l pe ala gratuit, sau cum ?

Ceela, superbaiat ai, sa-ti traiasca ! Deci asa ... ii dai suc de mar ? Cum il faci, pe razatoare sau cu storcatorul ? Si ... il pui pe burtica ? Wow.... nu stiam ca e voie, si noi mai avem putin pana la 3 luni si ma intrebam cand il putem pune pe burtica ...

Luiza ... daaaa, se poate ... cum sa nu ... mie imi urla si la o ora dupa ce a mancat ... mananca putin si des ...

Si inca ceva ... voi cum il imbracati pe bebe ? Ca al meu moare de cald cu un body cu maneca lunga, peste care o salopeta cu labute ! Caciulita i-o dau mai mult de forma, cand mi se pare mie curent afara ...

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Luiza,daca a mancat 150 si dupa o ora plange s-ar putea sa fie doar sete,pentru ca laptele praf este mai dulce,si da senzatie de sete,ii poti da 10-20 ml de apica dupa care sa incerci sa o ragai.
Catrinel,sarutmana!
Gagici,cand dati click pe generatia despre copii si ajungeti la Clubul Scutecelor aveti dedesubt chat pe aceasta tema..care sunteti online dati click acolo sa stam si noi la o tacla.Eu ma duc si va astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Irina71,ieri,pe david cand l-am scos si erau cam 22 de grade,l-am scos cu sortz si cu bluza cu maneca scurta.Fara caciula,sau geaca,si cu o mica paturica asa mai mult sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Irina 71 - tu in ce te imbraci cand iesi afara? Eu daca sunt in tricou si pantaloni trei sferturi, Alex a in pant trei sfert si tricou si Giulia (2 luni) in body cu maneca scurta si fara craci (adica pantaloni scurti). Numai ca ea are in plus fatza de mine shosetzelele.
Eu imbrac copiii dupa cum ma imbrac si io. Ca daca mie mi-e cald in tricou mi se pare aberant sa las copilu' in maneca lunga si pantaloni lungi + paturica si mai stiu io ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tina, intru si io pe ciat. premiera!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Va multumesc din suflet pt. urari,Adlemi,Catrinel,Mariana,Tina,Tcelen,atat pt. cele de ieri,cat si pt. cele de azi.

Irina,Infarix-ul este un vaccin mult mai eficient si mai complex fata de cel gratuit,desi mamicile care au optat pt. cel gratuit au fost multumite de el.Noi am luat totusi Infarix.

Ieri am fost in 2 vizite,una la Corbeanca la 3 sarbatoriti...intr-o singura petrecere si apoi la un C-tin drag.Thea s-a comportat admirabil,a mancat,dormit,ras,conversat intr-una.Si,mai presus de orice,a fost imbracata pt. prima oara cu rochita(prima ei rochita...)de la Tina,care a facut furori.Ii sta minunat si deja mi-e ciuda ca ii va ramane mica.
Am pus poze,atat din curtea noastra cat si de la Corbeanca.
Va pup si ...mai vorbim.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Irina, sucul deocamdata pe razatoare primele 3 zile, pe urma storcator ca e productie mica pe razatoare.

BEBE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=/eedbscd&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ILE - e vorba de Animal Cuts de la Redis nutritie, testate de vara-mea care a fost super multumita de ele. Si eu vreau sa le incerc dar deocamdata am alte cheltuieli si mai aman. Costa vreun milion jumate cutia pt o luna le gasesti pe redis.ro
Hai va pupacesc pe toate fara exceptie - ma duc ca ma cheama datoria.

Pupici

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

vai,TINA,DAR CE SCUMP E DAVIDDDDDDDDDDDDD!!ITI VINE SA-L MANANCI,EI ACUM CHIAR CA VREAU SA-NE INRUDIM!!!!!!!!!1

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU ANA MARIA SI BOTEZUL EI
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

POZE NOI CU ANA-MARIA AICIhttp://community.webshots.com/user/cristinasilviu77
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput