Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Fara flori artificiale ... ce naiba... o data te mariti... si meriti tot ce e mai frumos... in limita bugetului, normal... dar buchete flori artificiale in nici un caz...
Sper ca te-am convins... ca am sarit toate cu gura pe tine Ti-au dat fetele solutia... daca sunt prea putini bani, iei florile si-ti faci singurica buchetul sau ti-l face dyadya
Si la lumanari de poate aplica aceiasi metoda, daca le trece cumva nasilor prin cap sa le faca din flori artificiale... Iei una bucata poza cu o lumanare si studiezi bine de tot... si rezolvi problema...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

ginutza, el este! Descrierea corespunde! Deci sa nu-l mai sun si eu? O sa-l sun totusi ca sa ma lamuresc ca nu-mi schimba ora. Eu deja am facut si invitatiile le-am si dat, sa nu ma trezesc cu programare la alta ora ca mor.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elyanne
[ iei florile si-ti faci singurica buchetul sau ti-l face dyadya

Parol!! De cand ma stiu mi-a placut sa aranjez flori, de cate ori am ocazia sa duc cuiva flori, prefer sa iau florile si sa fac eu singura buchetul! E drept ca buchet de mireasa n-am facut pana acum, dar ma descurc eu si cu ala.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

mai dya, el asa a zis ca numai fac programari si ca cine stie la ce ora erau programati la ora aia sa vina.
Ideea e ca tre sa ne ducem si noi pe acolo din cand in cand!
Eventual la o slujba ceva sa ne mai ia si pe noi la ochi ca de' suntem acolo prezente si sa nu ne faca vreo bucurie!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ah, si ca sa revi
bebi, vaz ca ai nunta inaintea mea cu o saptamana....apai..dk or mai fi trandafiri la mama in curte..in stare buna..iti rupe fata un manunchi si-ti da...punem fir langa fir...fara frunze fara nimic...le legam cu o fundita..si sa vezi ce buchet compact iti iese....

revino-ti cu artificialele...ce naiba...vrei sa facem keta la un miliona?? da-l incolo ca n-o fi foc..da' gasesti bukete misto si pana-ntr-un milion....iti faci din alte flori, daca nu din trandafiri si tot iti faci din naturale....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by krelia

Si trebuie sa-ti mai spun si...

..pe langa cele pe care ti le-am spus deja!
quote:
Originally posted by Alynutza

Revin, ca musai trebuie sa dau de din doua motive: azi ne-a sosit in sfarsit comandata la inceputul lunii si al doilea... nu vi-l zic, ca-i secret

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Si eu

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

ginutza, am sunat acum la nr pe care il aveam si imi zice ca "the number is not in service" ! Da-mi si mie te rog un PM cu nr pe care il ai tu, sa fie acolo pentru orice eventualitate.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Dya ce ai facut cu costumul pt mire?????
Divine dak faci tratament nu trece buba de la degetel??? ca parca sa umbli acum pe caldura asta prin oras, cu degetelul bolnav, si sa mai probezi si toace.......
bebieu am fost la o florarie pe la Unirea dak vrei i-ti trimit pe PM unde aveau buchete din trandafiri sau crini albi la 500.000 lei, noi acolo le facem impreuna cu lumanarile si sunt superbe!!!!!!!!!!! hai ca-i culmea, un buchet in viata ta de mireasa si ala artificial??????????????? apai il cumpara mirele... las sa cumpere si el unul natural... ca nu se stie cand mai cumpara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

mai dya, el asa a zis ca numai fac programari si ca cine stie la ce ora erau programati la ora aia sa vina.
Ideea e ca tre sa ne ducem si noi pe acolo din cand in cand!
Eventual la o slujba ceva sa ne mai ia si pe noi la ochi ca de' suntem acolo prezente si sa nu ne faca vreo bucurie!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello miresici va multumesc mult pt raspunsuri si sfaturi...sincer stiti de ce v-am intrebam,vedeti voi eu am fost la o florarie prin martie ce e drept si era un buchet de trandafiri sau crini nu mai stiu cam vreo 1.500.000 si sincera sa fiu m-am ingrozit..
asa ca ma voi mai interesa sa vad cat mai sunt trandafirii si crinii prin iulie voi da un ocol pe la florarii sa vad cat cam e firul..eu una as vrea o combinatie de crini si trandafiri albi ...trebuie sa ma interesez dar asta prin iulie august asa
mersi,dya pt oferta ...mai stii poate ma abonez la tine...
va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi si ca sunteti niste dulci...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput