Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Carmen eu nu sunt din bucuresti ,ci din prahova. asa ca daca acolo erau 500.000 buchetul de trandafiri si crini inseamna ca e bine... sa stii ca m-as duce si pe aici sa vad asa de curiozitate cam cat e buchetul.
krelia , mersi si tie pt oferta ,esti o draguta.

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

pai atunci erau mai scumpi..e si normal..insa de prin iunie incep sa se mai ieftineasca....
asa ca...uita treaba cu artificialu' ...
(dk nu-i primesti de gratis, ti-i vand io p'ai lu' mama din spatele curtii [:-))]..la 10 mii firu'

quote:
Originally posted by voicu_bebi

hello miresici va multumesc mult pt raspunsuri si sfaturi...sincer stiti de ce v-am intrebam,vedeti voi eu am fost la o florarie prin martie ce e drept si era un buchet de trandafiri sau crini nu mai stiu cam vreo 1.500.000 si sincera sa fiu m-am ingrozit..
asa ca ma voi mai interesa sa vad cat mai sunt trandafirii si crinii prin iulie voi da un ocol pe la florarii sa vad cat cam e firul..eu una as vrea o combinatie de crini si trandafiri albi ...trebuie sa ma interesez dar asta prin iulie august asa
mersi,dya pt oferta ...mai stii poate ma abonez la tine...
va pup si va multumesc ca imi sunteti alaturi si ca sunteti niste dulci...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by Alinus25

Bafta la pregatiri va doresc si Casa de piatra proaspetelor miresici!
Divine girl m-am uitat pe pozele tale si ai o rochie absolut superba!!! Vei fi o miresica bestiala!!! Sunt sigura ca toate veti fi frumoase. M-am uitat si la pozele tale cu torturi si ce sa vezi... am vazut tortul meu de la nunta...m-au trecut asa niste fiori cand l-am vazut... ma bucur tare mult ca ti-a placut .

Succes in continuare va doresc

Saru-mana mult de aprecieri! Sa vedem numai cum ma incalt, ca de nu ... sa vezi ce "bestiala" voi fi in shoshoni Problema e ca si la civila am niste papainoage de pantofi ... deci daca nu trece buba ... 2 perechi de sandale ... Sa vezi ce se urca al meu pe lampa ca deja mi-am luat vreo 3 perechi numai de mireasa si voi purta doar una

Pregatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Bebi, fusei eu la o florarie pe langa piata 1 mai din acesta capitala europeana numita Bucaresti chiar zilele astea si un fir de trandafir mumos mumos era 65 de miisoare, respectiv 6,5 lei noi... Asa ca ma indoiesc profund ca nu o sa gasesti tradafirasi mumosi la un pret acceptabil...
A! Si altceva...Fusei sarbatorita duminica din cauze de nume/sfinti si barbat-meu imi facu cadeau un set de bijuuri de mireasa!!!Frumoase foc!
In rest, vazui neste pantofi interesanti de mireasa la Leonardo (ca vroiam sa profit si eu de oferta lor)din pele, da' cica nu fabricau 35...Asta e discriminare!!!
Hai va pup in incoerenta mea, ca mor de cald....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cum le stie Krelia asta pe toate?
de unde ai stiu ca e ziua lui Alinush?
eu nu am dat-o de gol, insa matale.....

intreb si eu ca proasta, sa nu dati cu rosii. cate lumanari trebiue in biserica? 2? si alea sunt platite de nasi, nu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

quote:
Originally posted by krelia

Si trebuie sa-ti mai spun si...

..pe langa cele pe care ti le-am spus deja!
quote:
Originally posted by Alynutza

Revin, ca musai trebuie sa dau de din doua motive: azi ne-a sosit in sfarsit comandata la inceputul lunii si al doilea... nu vi-l zic, ca-i secret

26 august 2006

Si eu

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

...si eu!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

LA MULTI ANI ROXANICEA!PT ZIUA TA DE DUMINICA!
Ce mai astepti du-te si cauta pantofiori,eu mi-am luat deja am dat vreo 350.000 .
mersi pt informatie pt trandafiri.oricum trebuie sa ma duc pe la florarii una alta sa vad si eu cat sunt.

Mergi la inceput

Pai..uiti ca io mi-s guru ..si de fapt ... mai ..."profitoare"...ca d-aia am dat-o de gol p....si lasa..sa stie lumea...ca sa ii zica la multi ani..ca sa dea de baut la aste fete insetate si incaldurate!!!

Alinutza, baga mare cinstea ca...daca nu ne dai sucutz! ...

Edit: Gio, pusi pusi si de aici!!

quote:
Originally posted by Giova

Cum le stie Krelia asta pe toate?
de unde ai stiu ca e ziua lui Alinush?
eu nu am dat-o de gol, insa matale.....

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

gata dya!
Trimis mesaj!
misiune indeplinita!

pup

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Auzi madam..si ai tacut malc vienri!!
rushiniiicaaaaaa!!

hai sa traiesti si sa te veselesti!!!

(o maslina..ceva..nu dai si tu? ca mancai covrigi toata ziulica )

quote:
Originally posted by Rexanne

A! Si altceva...Fusei sarbatorita duminica din cauze de nume/sfinti si barbat-meu imi facu cadeau un set de bijuuri de mireasa!!!Frumoase foc!
In rest, vazui neste pantofi interesanti de mireasa la Leonardo (ca vroiam sa profit si eu de oferta lor)din pele, da' cica nu fabricau 35...Asta e discriminare!!!
Hai va pup in incoerenta mea, ca mor de cald....

26 august 2006

Mergi la inceput