Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Buna fetelor. Scriu cam rar ce-i drept, dar citesc tot.
Felicitari pentru achizitii. Sunt minunate.
Am postat si la biserici, dar am zis sa scriu si aici, ca vedeti mai multe.
Am fost ieri la manastirea Radu Voda sa vad daca a ramas programarea facuta, si mi-au spus ca au pierdut caietul de programari!!!! Ei spera sa apara pana duminica, zi in care mi-au spus sa vin sa vedem ce se intampla.
M-am gandit sa va spun. Eu sper ca se rezolva, dar poate e bine ca miresicile care au nunta acolo sa verifice daca s-a gasit caietul.
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello miresici.
multumim mult pt urari , ioana si felicitari pt videoclip ,as vrea sa fie si al meu asa
dragute invitatiile ,cristina si asteptam sa vedem ce costum ii vei lua lui ginerica . eu am fost cu al meu si am acjizitionat costumul pt cununia religioasa si eu rochita pt cununia civila ..mai urmeaza pantofi pt el si eu vreo sandalutza ceva si bijuterii sa se asorteze cu rochita...
prisi,buchetul de la cununia civila a fost facut din flori artificiale sau naturale ca nu mi-am dat seama?
va pup pe toate

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si sa aveti o zi bunaaaaaa

yupiiiiiiii am si eu invitatii, diseara fac si poze, iar sapt asta rezolv si cu rochita

buchetul meu a fost din floricele naturale

pup la fete

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

prisi,mersi pt raspuns ,nu stiu ce sa fac buchet din flori naturale sau artificiale,vreun sfat ceva? am auzit ca cele naturale sunt mai scumpe.
astept sa vad rochita ta si invitatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Baaaaaiiiiiii.....te bat!!!
Cum sa-ti faci buketul din flori artificiale???
Ce flori naturale ti-ai dori tu, in asa fel incat sa nu ti le poti permite???
(sau, hai sa te intreb altfel... cam cat ti-ai aloca din buget pt buket?)

quote:
Originally posted by voicu_bebi

prisi,mersi pt raspuns ,nu stiu ce sa fac buchet din flori naturale sau artificiale,vreun sfat ceva? am auzit ca cele naturale sunt mai scumpe.
astept sa vad rochita ta si invitatiile.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello fetele!

Am si eu doua intrebari: cum va socotiti voi fructele pe care le puneti pe masa (cam cate kg/nr. invitati) si pentru cine si-a facut cocardele singurica, in ce ati invelit coditele? Cum sa fac sa nu se pleosteasca/usuce floricelele din cocarda pana seara?

si mersic anticipat!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by sunnyday

Buna fetelor. Scriu cam rar ce-i drept, dar citesc tot.
Felicitari pentru achizitii. Sunt minunate.
Am postat si la biserici, dar am zis sa scriu si aici, ca vedeti mai multe.
Am fost ieri la manastirea Radu Voda sa vad daca a ramas programarea facuta, si mi-au spus ca au pierdut caietul de programari!!!! Ei spera sa apara pana duminica, zi in care mi-au spus sa vin sa vedem ce se intampla.
M-am gandit sa va spun. Eu sper ca se rezolva, dar poate e bine ca miresicile care au nunta acolo sa verifice daca s-a gasit caietul.
Pupici la fete

Esenta e un snop de amanunte

Salutare viitoare miresici!
Cum sa piarda caietul????
Pai cred ca ii bat!
Acum l-am pus pe mandru'meu sa il sune si sa ii spuna ca noi avem in septembrie!!!
Parca ma vad ca imi caut iar biserica!!

Dar gandindu-ne si la lucruri mai frumoase mentionez faptul ca am inceput sa fac deja binecunoscuta terapie cu : Flowers on the fild, flowers on the fild, pentru a nu-mi inunda creierul cu ganduri negre precum luarea din nou la pas a bisericilor din Bucuresti si a manastirilor!
Intre timp incerc mai multe coafuri pentru nunta pe care le-am si in poze (in cazul in care vrea cineva sa se uite)!
Am cazut la pace cu nasii in privinta lumanarilor si a buchetelor!
Am dat si invitatiile la sigilat!!!
Am gasit intr-un final apoteotic, cand deja cumparasem snurulet de organza sa le leg primesc mail cu raspuns cum ca DA SE POATE NU E NICI O PROBLEMA!!!
Sa mor si nu altceva!!

Hai ca va tin la curent cu Manastirea!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

deeeciiii...
am vb cu nenea popa de la manastirea Radu Voda si a spus ca acel caiet a fost furat si nu pierdut!
au spus ca nu se vor mai face programari pana la anul si ca se vor respecta orele la care au fost oameni programati.sa stam linistiti ca nu e absolut nici o problema!
dar pana la nunta fiecaruia mai bine sa va duceti cu o saptamana inainte de nunta sa vb cu ei!
Parerea mea!

PS: parca isi face efectul un pic asa terapia mea cu flowers on the fild!!!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Revin, ca musai trebuie sa dau de din doua motive: azi ne-a sosit in sfarsit comandata la inceputul lunii si al doilea... nu vi-l zic, ca-i secret

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rok spune:

v_bebi. ...uite eu am dat 1.000.000 pe buchetul de la cununia civaila (orhidee, trandafiri, frezii si inca ceva alb si verdeata). parca nu e asa de mult si florile naturale sunt superbe, nu se compara. pup

Mergi la inceput