Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Dya, noi am luat de la Alb si Negru din Unirea un costum Dinasty care a costat 8.500 mil. Cu camasa 990 mii. (cu reducerea de 10% putem considera ca am luat camasa gratis )

Este si in catalogul lor prezentat la targuri. Catalogul asta il au si la magazin, langa casa de marcat. E modelul de culoare gri deschis fara dungulite si cu vesta lucioasa cu model si lavaliera tot gri deschis lucios si fara nici un model. Sper ca ai inteles ceva din toata poliloghia mea. O sa scanez pagina si o sa-l pun in album. Ok?

Aaaa si e tot genul ala festiv de care vb tu. Dar mie asta chiar imi place. Fiindca si ei merita un costum deosebit pentru o asemenea ocazie... asa cum sunt rochitzele nostre. Nu?

Parca mai toate ne ocupam in perioada asta ed imbracat mirii. Majoritatea ne-am luat mai intai noi rochitzele si ei au amanat ..... sa-si ia costumele. Si al meu zicea la targ ca e prea devreme...

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia...atunci cand am scris ca am venit fara umbrela am stat in Bucuresti doar de dimineata pana seara
...acum sunt din nou in Bucuresti, am sosit azi noapte si stau pana vineri...sambata trebuie sa fac prezenta la o nunta in Cluj
...si duminica urmatoare ma intorc din nou pana vineri in Bucuresti...apoi la o alta nunta in Tg-Mures!
P.S. facem cumva sa ne vedem ochisorii...

Danye...rochita e superba...verighetele la fel...de invitatii ce sa mai zic?!? ca doar si noi am ales acelasi model!
Latido...mama mama ce pantofiori frumosi!
Prisi...frumosi de tot amandoi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dyadya, nu stiu exact despre ce costum vorbesti tu pentru ca nu am fost prea atenta in magazin. De fapt, ne-am dus fix la tinta pentru ca eu pusesem ochii pe cel din catalog de la pagina 20 (asta daca mai ai catalogul). In catalog apare pe gri, noi l-am luat pe vernil. Oricum, degeaba iti spunem noi despre costumele Dinasty, daca pe al tau nu-l ajuta masura...
Danye, daca buchetul tau se asorteaza cu scaunele (si inteleg ca da) atunci si mirele va avea cravata/lavaliera asortata cu scaunele. Nunta noastra va fi cu crem si vernil, iar mirele meu are costum vernil si lavaliera crem. Rochita mea este crem, buchetele, lumanarile, aranjamentele florale, husele scaunelor, meniurile de pe mese, invitatiile, cocardele invitatilor, etc toate vor fi crem si vernil. In privinta cocardelor pentru invitati, nu stiu ce sa te sfatuiesc pentru ca noi am optat pentru cocarde naturale. Nu stiu daca vei gasi cocarde artificiale grena, asa ca poti lua cocarde albe si le poti pune o fundita grena. Oricum, probabil ai ceva alb la capitolul decoratiuni, nu? Macar husele scaunelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata! Pepenash, am cautat catalogul si costumele de care vorbesc eu sunt cele de pe coperti. Pe negru, cum vrem noi, sunt la pag.3, 4, 16, 27, etc. Variatiuni pe tema data, ca eu n-am reusit sa ma prind exact ce diferenta este intre ele. Dar, vorba ta, degeaba mai discutam subiectul daca astia nu au si numarul de care avem noi nevoie... Ei la aceste costume ne-au spus ca fac doar pana la 58.
Mi-a placut costumul pe care l-ati ales voi. Foarte frumos, sa-l poarte fericit!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza la fete!!
Iar am deadline-uri..de nu-mi vaz capu'...

iubitzica mea ardeleanca, ne gasim noi intr-un fel
Latido, kip in taci
Danye, sa-ti traiasca rokitza si..."uelcam to za seim dres model clab"
Cumatra, sunteti cei mai tari!! Si-mi sunteti asa de dragi!!!!
Pepe, stiu, le-am vazut si eu..dar, tu stii "problema" mea ...
dya, tin pumnii sa gasiti in week-endul asta!!! trebuie!!

Pusi la fete!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata fetelor si de la mine. Va felicit pe toate cu noile vostre achizitii!!!
Noi mai avem de cautat costumul pt mire si sa aranjam cu o florarie pentru aranjamentele florale . Dar mai e timp, sau cel putin asa cred eu.
O zi buna si spor .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Acu vazui si eu pozele: danye ne plaaaceee rochia ta. Mult de tot!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Ce faceti mai miresici frumoase?!?

Cum stati cu pregatirile?!? E totul ok?

Va doresc sa aveti o nunta minunata!!!

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Multumim frumos de urari, Ioana.

Imi place foarte mult videoclipul vostru (il stiu mai de mult) si ai fost o mireasa minunata. Asa o nunta de vis imi doresc si eu.

Iar pregatirile sunt in toi

quote:
Originally posted by ioana07

Ce faceti mai miresici frumoase?!?

Cum stati cu pregatirile?!? E totul ok?

Va doresc sa aveti o nunta minunata!!!

Pupici!!!

Nunta mea de vis

Videoclipul meu - click dreapta aici apoi "Save Target As"

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buon giorno ragazzine!!!
Mai fetele, am niste draci... ieri merg cu cupilu, prin soare, departe de casa, la mag. Desiderio, care aduc rochii Venus. ajung la el si ..... INCHIS. sa mor nu alta.dar oricum , am vazut ca sunt niste scari si nu pot urca cu caruciorul-jeep. as ca,,, astept sa vibna sambata , sa ii sun inaite si pe urma sa merg acolo cu Clau.

Sapt. asta merge Clau la luat masuri la Dinasty pt. costumul ala meserias . Krelia ala il facem dar nu cremul ala deschis, putin catre gri.Sunt asa de fericita, ca macar si-a gasit el.

va pe toate, merg la bucatarie sa fac ceva papica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput