Miresele anului 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Inseamna ca am citit pe d'andoaselea!
Sa-ti spun cum voi face eu cu fructele..in functie de cate mese voi avea, voi pune - 3 mere, 3 banane, 3 ciorchine struguri pe fiecare masa.
Eu zic ca-i suficient....
..poate voi lua in plus ca sa mai suplimentam pe parcurs cu cate un ciorchine, o banana....dar...in mare, astea vor fi proportiile.

quote:
Originally posted by Alynutza

Kreliutz, eu nu am pus poze cu fructe , ci am intrebat:
1 - cate fructe luati voi si cum ati socotit kg/nr. invitati

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele...iaca si eu pe aici, cu cititul ca nu mai facuram nik.. lasam pe week-end ca de ne ridica lumea statuie de atatea munci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, mersic pentru raspuns. Noua ne-au zis cam 10 kg de fructe la 120 invitati si nu stiam daca e ok, noi inca n-am hotarat ce fructe, ramane de vazut ce gasim in iulie si la ce preturi, ca astia ziceau de portocale, pere, kiwi printre altele, eu nu pun portocale si kiwi pe masa, ca nu se apuca invitatii sa desfaca/decojasca la fructe...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Neata Fetelor...mama ce de noutati pe aici...si o gramada de miresici noi.

Cuscrel..si Trenurel v-a fost de mine?????? Sa intrati deseara pe mes sa va arat ceva mumos...

In alta ordine de idei eu sunt super happy ...mi-am gasit sediu!!! In sfarsit ne mutam!! Mai dureaza putin cu actele si curatenia si gata. Daca stie careva un zugrav ok si fara pretentii materiale exagerate da-ti la fata numerele de telefon.

Rubedeniile mele pe unde sunt, ca incep sa ma simt abandonata...????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Salutare fetiliii!Sa aveti o zi racoroasa!
Pupici la toata lumea!

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Nu mamica..in nici un caz..citricele nu merg vara sub nici o forma!!
Mai degraba pui nectarine, daca vrei o alta fructa ina afara de mere..serios!!
Ca doar nu s-or mozoli invitatii la mese, desfacand portocalele si kiwi...no way!!

quote:
Originally posted by Alynutza

Krelia, mersic pentru raspuns. Noua ne-au zis cam 10 kg de fructe la 120 invitati si nu stiam daca e ok, noi inca n-am hotarat ce fructe, ramane de vazut ce gasim in iulie si la ce preturi, ca astia ziceau de portocale, pere, kiwi printre altele, eu nu pun portocale si kiwi pe masa, ca nu se apuca invitatii sa desfaca/decojasca la fructe...

26 august 2006

Mergi la inceput

Yuupiii......Cuscrelu' meu frumos!!!
ce face fata???
Hai ca mi-e un doruk di tini mey!!
Sa-mi zici unde te muti..poate vii si tu mai pi shentru!!..pa pan' la coceni acolo pi jiului..ma mancau cainii, bre!
Apropos, stii ca tre' sa merem dincolo in prospectare, nu? hai ca ne vedem diseara, il dau p'al meu la o parte, o ora aproximativa, ceva???

quote:
Originally posted by ralucah

Cuscrel..si Trenurel v-a fost de mine?????? Sa intrati deseara pe mes sa va arat ceva mumos...

In alta ordine de idei eu sunt super happy ...mi-am gasit sediu!!! In sfarsit ne mutam!! Mai dureaza putin cu actele si curatenia si gata.

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Fetele io numai stiu dc v-am spus de tort!
Am vb la Nefeli si ma costa 2.000.000 lei inchirierea suportului, bani pe care ii recuperez cand il aduc inapoi, iar kg de tort ma costa 380.000 lei. Voiam sa stiu si eu dc vi se pare mult sau putin!
Ideea e ca sunt super misto prajiturile de acolo, sine stie cunoaste.

'Ubita si 'Ubitu'
http://community.webshots.com/user/ginutza2002
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

apropos de tort - asta cum se mai socoteste, fratilor??
100 gr/invitat??

si suporturile astea se pot inkiria d ela oric ecofetrarie, sau nuami daca iti faci tortul la ei?? (ca io de ex. vrea sa-mi fac la ana.s.i e drept, inca nu am intrebat daca au suport...dar..dk nu au..ce fac??..merge tort din ala etajat (comapct) cu 3 etaje, unul peste altul pt aprox. 120 pers??...or ajunge 3 etaje...sau mai trebuie??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, nici nu m-am gandit sa pun citrice... Ei ziceau ca "arata bine" ... ma leshi...
Noi la tort asa am socotit, 100 gr. de persoana. Din cate stiu eu, cofetariile care fac tort de mireasa ar trebui sa aiba si suporturi pentru tort, dar nu cred ca poti face tortul intr-o parte si lua suportul din alta parte. In principiu nu ar trebui sa coste suportul, cel putin la Cluj se da gratis si-l duci inapoi dupa nunta. De tort cu 3 etaje... cred ca ar trebui sa fie super mare ca sa ajunga la toata lumea... partea de jos cat roata carului Pana acum la nuntile la care am fost erau macar vreo 7-8 etaje... Acu' depinde si cati invitati ai.

Ginutza, noi dam 50 ron pe kg de tort, asa ca...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput