Miresele anului 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Alynutza spune:
'Neatza!
Da, ieri am sarbatorit in familie si ne-am plimbat putin si cu masinutza. Azi a dus-o iubi sa-i facem full CASCO.
Kreliutz, eu nu am pus poze cu fructe , ci am intrebat:
1 - cate fructe luati voi si cum ati socotit kg/nr. invitati
2 - cine si-a facut cocardele singurica, in ce a invelit coditzele si cum fac sa nu se ofileasca/pleosteasca floricica pana seara.
M&M spune:
Voicu _bebi , cred ca am scris mesajele cam in acelasi timp...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
voicu_bebi spune:
da cam asa,sper ca nu te-ai suparici pe mine nu? e de la caldura...
Nunta noastra:19 august
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
Buna dimineata fetele ! Eu abia m-am trezit de simt ca imi pica ochii pe tastatura asa ca ...,va invit si pe voi ....
Am vazut ca ieri am avut o sarbatorita,
maimu, iti urez ,sa fii cea mai fericita si sa ai parte numai de bucurii.
blueyes,sa ai o nunta ca in povesti si sa nu ai o nunta de 80% ci de 100% . Sa fii cea mai fericita alaturi de alesul inimii tale!
Alynutza,sa ne zici cum ai sarbatorit ziua . Ai facut deja plimbari cu masinuta? pupici si pt tine
Ramona,poate ai id pe mess si vb mai mult pe acolo ca vad ca tu intrii rar pe la mirese...inca nu stiu preturile,am fost prin martie asa si m-am cam ingrozit,acum sper sa fie mai ieftine..mai sigur ma duc prin iunie-iulie asa si iti zic atunci.
ramonacoman2000...e id-ul de mess...tota ziua sunt online...pana la 6-7 apoi iar de acasa..si pe DC..."dar nu prea am marcat :)
ramosss
dyadya spune:
Buna dimineata! In primul rand, maimu, LA MULTI ANI si de la mine! sa fii fericita!
Ginutza, am sunat si eu aseara la nr respectiv, nu era parintele de care vorbeam noi, era altul, dar ce mai conteaza, se pare ca posesorul acelui numar este cel care a facut toate programarile, asa ca am nimerit unde trebuia. Mi-a zis si mie ce v-a zis si voua: nu mai fac alte programari pentru anul asta ca sa nu incurce lumea, si sa vina fiecare cand se stia programat. Eu i-am dat din nou datele prin telefon, nu stiu daca le-a si notat undeva, dar in we mergem clar acolo, cu invitatia in mana si cu o agenda cadou, sa refaca acel caiet, ca pana nu ma vaz scrisa din nou nu ma linistesc!
Diverse pentru nunta
voicu_bebi spune:
buna,ramona,mersi mult pt id,te voi adauga eu.
am mai activat si eu pe DC ca inainte nu prea stiam de forum...dar ma bucur ca mai aflii informatii si fetele sunt foarte prietenoase..ce mai ma simt ca intr-o familie...
M&M spune:
quote:quote:
voicu_bebi
da cam asa,sper ca nu te-ai suparici pe mine nu? e de la caldura...
Nu m-am suparat....Chiar ca e groaznic cu ACEASTA CALDURA INSUPORTABILA!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
krelia spune:
Neatza fetili!!
BlueEyes, nu te mai gandi la prostii!! O sa fie nunta cea mai frumoasa!!!
maimu - ce masa copioasa asa de dimineatzaaaa!! La Multi Ani
lid - felicitari pt verighetusse! Sa le purtati sanatosi si iubiti!
bebi, hai ca viu si io la un cafeu ca azi ma trezi de la 6 dimineatza..si pe la 7 ma lua un soooomn.....au inceput caldurile...tre sa schimbam plapuma ...
Fetele, am fo' ieri la viflor in Unirea si am venit foarte dezamagita..ca si in cealalta parte unde am mai fost...fac numai modelele lor, cu vf si tocul lor...si daca varful imi placea..eh..cu tocul nu ma inteleg de nici o culaore...toc din ala sa poarte ele..ca io nu ma sui pe scobitorile alea!!!
...feteleee..raman desculta....
Lati, le-am scris nemtilor si mi-au dat ditamai pomelnicu' de lista cu magazinele unde gasesc pantofii lor....cred ca ultima varianta va fi luarea lor de acolo....ca altfel...sanse sa gasesc ceva pe modleul si nuanta dorita..nu prea se intrezaresc....
of..ce greu e sa gasesti pantofiori..ce-i fi frate asa pretentioasa???
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
voicu_bebi spune:
krelia,sa stiu k caldura astea chiar e spontana... incerc sa ma obisnuiesc cu ea...parca e caldura aia din luna iulie..ma intreb cat o mai tine..k sincer m-as bucura sa fie asa cald si in august cand am eu nunta...
clau77 spune:
[size=2][/size=2'Neata, fete harnice. Stiu ca intru mai rar, insa jur cu mana pe inimioara ca imi fac timp sa citesc tot.Din pacate nu ma pot lauda cu noi achizitii pentru nunta, pentru ca nu m-am mai ocupat deloc. Va felicit pe toate pentru achizitii.
Desi cam cu intarziere Maimu vreau sa iti urez si eu La Multi Ani!
BlueEyes sa fi fericita, sa ai parte de o nunta ca-n povesti si de o luna de miere asa cum ai visat !
Va urez tuturor o zi in forma maxima!