Ai nostri ca brazii (ian-feb 2005) - 17
Raspunsuri - Pagina 14
Flaflo spune:
Buna fetele, sint si eu cu moralul la pamint, am intrat sa va spun noapte buna!
Kris, mult succes in continuare, stiu ca e greu, dar trece si asta! Dostinex-ul e foarte bun, am luat si eu si nu am avut probleme!
Flavia si Bianca
Bia si tati 
lavinia345 spune:
Sa va mai zic ca toti pantofii,papucii de la usa Natalia ii insira foarte frumos pe pat?Azi a furat niste cartofi din bucatarie si ii punea tot in pat pe cearceaf,cand am prins-o ce facea era deja la al 3-lea cartof transportat.Si stiti cat de mult imi place sa calc cearceafuri?Dar cum dimineata ma trezesc cu juma de pat ud de lapte si in 2 ore e plin de pantofi...n-am de ales.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
pozeNatalia
lbelciug spune:
Kris,un pont: eu am folosit Brocriptin pt oprirea lactatiei si a fost eficient. Iti da usoare stari de ameteala si greata dar e bun si nici f scump.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica
coraly spune:
Fetele, am o intrebare, va rog.
Cate ore dorm puiutii vostri in 24 ore?
Merci
Coraly si Sergiu
poze
crinuta spune:
Si noi spala si 2-3 masini pe zi.
La fel, sosetele se murdaresc, apoi pijamalele si le pateaza, deoarece nu suporta bavetica.
De ex acum vreo 5 zile i-am cumparat o alta pijama cu maneca scurta si deja e patata cu sirop cu paracetamol, din ala cu colorant roz, care pun pariu ca nu mai iese.
Scaunul de masa, e plin de bucatele de mancare pe care le scoate si le baga eventual in gura iar, sau le lasa acolo spre disperarea mea.
Cu Pampers ne-a iesit pipi afara de vreo 3 ori, ceea ce nu am patit cu Libero decat o data cand l-am pus eu prost, pt ca nu ma lasa Rayan, deci Libero sunt mult mai buni, dar asta e, in lipsa de altceva punem Pampers.
Pantofii lui tati ii aduce sistematic si ii [pune pe masa din sufraferie, acolo unde mancam zilnic, deci Pronto sa traiasca, iar in rest, dezordinea e in floare, dar pe bune daca ma mai stresez.
Am capatat imunitate la servetele rupte si lasate pe covor, foenul adus din dormitor si lasat pe gresia din hol, ceasul desteptator lasat pe gresia din bucatarie, peria de par lasata prin baie, pe jos, si.... sa mai continui?
Mi-a stricat ochelarii de soare, imi umbla in poseta, scoatel hainele din dulap ( noroc ca se poate incuia, dar nu mai dureaza mult pana il va descuia singur) si asa mai departe.
Rayan doarme in medie cam 12-13 ore pe zi. Se mai intampla sa doarma si 14, dar in ultima vreme nu prea, doar daca dorm eu cu el.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Inca nu am scapat de obsesia cu uscatorul de rufe.
Cum intra in bucatarie, glont la uscator merge si ii da drumul, chit ca nu sunt rufe inauntru.
Daca sunt rufe, opreste programul, deschide usita, scoatele hainele, sau incearca, apoi inchide la loc, iar da drumul si tot asa.
Sper sa nu il strice, ca nu e al nostru si asta ne mai lipsea.
Nu mai zic cat de util este.
Crinuta si
Rayan
sirimie spune:
Bubu multumesc pentru raspuns. Are sens ce zici, nu trebuie neaparat fiert, cred ca nu am sa il fierb ca sa trec si eu la lapte de vaca (pina acuma mi-a fost greu, cum zici si tu, pentru ca imi propusesem sa il fierb)
Kris ma bucur ca mergeti inainte si ca te simti destul de bine. Multa sanatate Biancai! Ce viroza are, raceala? Incearca sa ii dai vitamina C in fiecare zi, sa raceasca mai greu.
Coraly Vladut doarme 9-10 ore noaptea, 3-4 ore dimineata si cam 1 ora dupa masa.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
sirimie spune:
Am fost ocupata tare si nu am apucat sa va multumesc pentru aprecierile despre Vladut! Multumim frumos! E un nazdravan si eu spun ca arata bine dar daca nu ar fi asa mofturos as fi si mai multumita.
Am o intrebare: el are asa o burta rotunda si proeminenta, e normal? Asa au copii burta proeminenta?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Witchie spune:
Am calculat: Irina doarme cam 13-14 ore intr-o zi (daca si numai daca reusesc sa o culc si la amiaza).
Despre burtica: da, si a ei e bombata (nu umflata), dar cand ii schimb pampersul are obiceiul si si-o lipeste de coaste, asa in semn de simpatie probabil...
Si ea insurubeaza capace si insira pantofi pe pat si pune obiecte in masina de spalat, deci bucurati-va, copiii nostri cresc la fel:)
Kris, si eu am folosit tot Brocriptin.
Irina nu prea mai vrea lapte in biberon dimineata dar ii fac gris cu lapte seara...
ce sa va mai zic? mai zilele trecute mi-a batut obrazul cand i-am luat telecomanda din mana. Am ramas muta...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Trei generatii (de lopatele)
bubu05 spune:
Anda, parca Irinei nu-i placeau cerealele, nu? Milubrei cu lapte si biscuiti au gust de gris cu lapte, Vlad numai din astea mananca seara, un castronel, de vreo 3-4 luni cred. Ai incercat?
Coraly, Vlad doarme noaptea 10 ore (de la 22 la 7) iar ziua o data vreo 3 ore (de la 13 la 16). Cateodata, dar f. rar doarme doar 1,5- 2 ore ziua.
Simona, cu placere! pai, pe bune, nu are rost sa-l mai fierbi!Si Vladut are burtica rotunda si iesita in afara, chiar ieri il intrebam pe sot daca e normal, pe cuvant! Deci, e bine, stai linistita!
Vlad nu mai are acces la pantofi, ca ii bag pe toti in dulap, nu se incuie, dar nu-i scoate de acolo decat f. rar. Pai ma dispera cand il vedeam cum incerca sa se incalte, tinand manutele pe talpile murdare!
Aaa, am fost la Leonardo, este o promotie, cumperi o pereche si a doua e la juma de pret! I-am luat lui Vlad doua perechi de sandalute super si mi-am luat si eu doua perechi
. Eu am fost in Mall Vitan si aveau multe modele dragute, pt. noi mamicile! pt. pitici erau mai mult numere mai mari(Vlad are 22).
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz