Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Miky bafta cu organizarea . daca cu furmosul nu merge treci la masuri dure .

Laura si noi ne-am buucrat de scurtarea vizitei la bunici. Ca tot mai bine e cu ei acasa . pupici Dariei.

Mariana voi i-ati tras la indigo !!!???. Seamana ca doua picaturi. Exact ca si comorile lui Miky. Ce mare este si Simon... e tare frumos cu doi mai ales ca a mai trecut greul (cred eu).

Andreea drum bun la Breaza. Poate faci si poze ca era tare frumos acolo (am vazut pozele de anul trecut).
Hai macar teoretic hotarateste si tu la inca unul :-)) ca noi suntem hotarati (teoretic, cu pusul in practica mai stam)... Poate chiar inca 2 .

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Plec acum fetelor. M-am invoit si eu putin. Ne auzim luni. Sa aveti un we perfect.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Andreea, Malina, ma bucur ca v-au placut pozele.

Si sa stiti ca intr-adevar este f frumos cu 2 copilasi. Cand ii vad cum se iubesc, cum se joaca (desi Simon e mic) impreuna, ma trec toti fiorii si imi vine sa lesin de fericire.
Si o sa vedeti ca v-ati obisnuiti repede cu greul; nici nu concepi viata altfel.
Si este adevarat ca acum e mult mai usor decat la inceput; in primul rand ma inteleg altfel cu Stefan; chiar daca e mic ma pot baza pe el:
- daca il scapa pishu sau kk il trimit la olita, el se asaza, face, iar cand e gata ma striga si ma asteapta cuminte cu hainele ridicate in cap (ca sa nu le murdareasca) pt ca sa-l sterg;
- daca ii spun sa faca liniste ca doarme Simon, ma asculta;
- evident il rog sa-mi aduca diverse chestii (sau sa duca) si aduce; etc etc
Iar Simon e si el altfel; nu mai plange din orice; il mai pun in rotobil; il las cu Stefan sa se joace; daca il las in patut umbla intr-o veselie etc etc.
A! Azi a mers Simon pt prima data purtat doar de o mana.
Hai, ca v-am facut capul mare; dar sa stiti ca este loby pt 2 copii. Merita!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana - ce frumosi baietei!! Cred si eu ca esti mandra...Pozele alea in iarba, printre flori, cred ca ar arata super alb-negu inramate!

Malina, si tu ai un flacau frumos, frumos! Nu cred ca am vazut poze cu el inainte.

Clau, sanatate multa fetitei prieteni tale. Nu e nimic mai trist decat un copilas bolnav...

Nu am timp/ chef de scris mai mult acum. Mi-e somn. V-am citit pe diagonala.
Ne-am intors din mini-concediu si nu a fost prea reusit. S-au imbolnavit amandoi copilasii... ceva viroza, cu rosu in gat, febra mare, etc. Pacat, ca asa le-a placut!! Am stat intr-o casa la 1 minute de plaja, le placea la nisip, dar asa a fost sa fie. A si plouat 2 zile... Asa ca am scurtat excursia cu o zi si bolim in continuare... De-aia lipsa de chef de scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

Buna buna la toata lumea!

Micky am citit subiectul tau nu chiar in totalitate insa exact cum spuenai si tu ceva cursuri manageriale nu ar strica. Eu tocamia m terminat unul si hai sa iti impartasesc din el cateva idei.
In primul rand cred ca trebuie sa stai de vorba cel putin o date pe luan cu fiecare din subalterni tai. Trebuie sa fie o discutie libera si sa incerci sa ii cunosti mai bine. IN functie de asta pentru fiecare dintrei ei trebuie sa faci o plan de motivare. Nu e usor insa la o sa vezi un plan de motivare nu se paote aplica la toti. Exista ma multe variante de motivare:
-frica, daca un angazat dupa ce ii se explica unde are goluri si ce trebuie sa faca tot nu face atunci il anunti dar trebuie sa ii spui in fata ca ii desfaci cintractul de munca. Dupa cum singura ai vazut la unii acest gen de motivare merge la altii nu. Dupa mine tipul in cauza nu a facut parte din categoria asta.
-motivare. desi ti se pare spupid o sa vezi ca la unii merge de minune sa ii stimulezi financiar sau altfel. Trebuie sa intelegi la fiecare ce l-a stimula. La uni bani la alti o msa la restuarant cu prietne sotia...
-si cel din urma prin exerciatarea puteri de care dispui. Nus tiu exact ce fucntie ai insa atat timp cat ei se subordoneaza tie ai puterea de le da sarcini clare si precise.
Nu uita sa le dai sarcini lunare si sa ii monitorizezi si sa le comunici rezulatele. Merge foarte bine.

Nu stiu cat de mult am reusit sa ma fac inteleasa in cateva randuri insa parerea mea foloseste situatia actuala ca sa ceri cursuri de management.

Va pup pe toate si pe toti copilasi!

Piciulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Salutare de la noi! Mai traim, mai traim, dar suntem pana peste cap acoperiti de tot felul de probleme, care ne mananca tot timpul liber.
Din pacate, infectia urinara a Cristinei,de anul trecut, a recidivat. Insa acum se pare ca am depistat-o intr-o faza mai usoara. Ne-a speriat putin caci dupa o saptamana de antibiotic a inceput cu febra peste 38, care scadea doar temporar cu antitermice. Era cat pe ce sa trecem pe gentamicina injectabila, noroc ca tati a avut "inspiratia" sa-i dea portocala vineri seara, la care ea a tipat ca o doare gatul si urechea. Rosu in gat stiam ca nu are. Am fugit la orl la Gr. Alexandrescu si am descoperit ca tocmai se pricopsise cu o stomatita aftoasa, asa ca biata ei gurita tinde sa fie o durere continua. Ne-a zis ca cel mai probabil e un virus din produsele lactate, asa ca nu-i mai dam nimic zilele astea. Acum nici sa vrea sa manance, nu prea poate.
Luni dimineata asteptam rezultatele la urina, sper sa nu mai iasa nimic. Intre timp, stam cuminti si asteptam sa ne treaca. Antibioticul continua oricum.
...
Peste toate, la serviciu totul e cu fundul in sus, asa ca m-a ajuns o oboseala de zile mari.
Dar peste 2 saptamani plecam in concediu, sper ca totul sa fie bine pana atunci, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de vacanta.

Va pup pe toate si promit ca o sa incerc sa citesc toate mesajele pe care le-am pierdut (cred ca mai am putin si se face o luna)

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutare!
N-am mai ajuns la internet, dar am motive intemeiate: avem bebe mic cum zice Tudor. Am nascut luni pe 3 iulie, avem un fetitz care a avut la nastere 3.980, a mai scazut, dar acum ne luptam sa ajungem de unde am plecat. Am stat in spital mai mult decat ne asteptam, avem incompatibilitate de grup AB0, adica eu fiind gpupa 0, am facut anticorpi impotriva ei si i-am transmis la nastere, iar acum avem probleme cu bilirubina, i-a fost si ii este in continuare destul de mare si ne straduim sa o tinem cat de cat sub control. Sa ne tineti pumnii sa fie bine. Am uitat o cheama Petra pana la urma.
Va pup si revin cu mai multe mai tarziu.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codruta - FELICITARI!!!!
Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Tu ai RH negativ? Despre aia era vorba? (nu stiu exact ce e cu grupa ABO despre care ai scris...) Eu am RH negativ, sotul pozitiv si eu in acest caz stiu ca se formeaza anticorpi impotriva bebe-ului si i se transmit. Dar mie mi-au facut o injectie (Rhogam = Rh-immune globulin - e un vaccin) prin sapt. 24 (sau 28? am uitat) de sarcina si inca una imediat dupa ce am nascut si nu am avut probleme. Sper ca sunteti bine in continuare si ca va creste imediat in greutate. Ai lapte? Cum s eadapteaza Tudor??
Te pup cu drag si mai asteptam vesti cand ai timp!!!

Mergi la inceput

Buna. Am ajuns aseara, dar Alexandru are enterocolita si sunt terminata. A varsat, are diaree si febra. Le rog pe fetele care au trecut prin asa ceva sa-mi spuna si mie daca tratam e corect si daca tb sa-i mai dau si altceva: hidrasec de 30mg (4 plicuri in prima Zi si de azi cate 3),Sumetrolim 6 ml la 12 ore, antitermice, metoclopramid (cate 6 pic la 4-5 ore) si ecoflorina. Plus ceai de menta, lapte fara lactoza, orez cu morcovi, covrigei, paine prajita, masline. Nu prea a mancat nimic ieri, abia spre seara a cerut. La inceput nu a facut febra, ci doar dupa 12 ore de la primul scaun. Am vb cu medicul si mi-a zis ca daca mai face febra sa merg cu el la control. Febra a facut max 38.5 cred. Nu prea sta la masurat.

noi

Mergi la inceput

Felicitari Codruta. O sa va faceti voi bine. Eu am ABIV neg, iar sotul B3 poz si mi-au facut un vaccin la nastere. Baiatului nu i-au facut nici un fel de teste la nastere, iar el are B3 poz.

noi

Mergi la inceput