Copilasi martie-aprilie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna. Abia acum am reusit si eu sa deschid DC-ul. Munca infernala de dimineata.
Mickyyy, si eu stiu din experienta unitatii unde lucrez (e de stat), ca nu se face lichidarea pana nu are soldurile zero (bani primiti ca avans, gestiune de materiale), iar in leg cu lucrarile pe care trebuia sa le faca, nu stiu ce sa-ti spun. In cazul in care nu-ti faci lucrarile la timp si cum trebuie, eu cred ca angajatorul poate dispune o mustrare, micsorare de salariu etc. Daca angajatorul n-a facut-o pana acum, se considera ca el si-a facut atributiunile de serv. Acum, dupa ce si-a dat demisia, nu mai aveti ce mustrare sa-i faceti, iar persoana care ii va lua locul, va prelua lucrarea de unde a lasat-o el. Eu asa vad lucrurile, nu vorbesc de lege, ca nu sunt in masura.
Malina, de alexandru imi e extraordinar de dor, dar ne despart cam 350 km. Maine ma duc sa-l iau si ne intoarcem duminica.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, vin cu o veste buna: fetita impinsa de Stefan e ok. Ne-am intalnit ieri; mi-a zis mamica ei ca au fost la medic; fetita nu si-a rupt nimic, nu a vomitat, nu a lesinat; era vesela si vioaie. Ne-am cerut iertare (si eu si Stefan); nu stiu cat de primite au fost scuzele, ca mi s-a parut mamica f suparat. Sunt trista, dar nu am ce sa fac; sper din suflet sa nu mai am incidente de genul; si eu cred ca daca va fi cu mine afara nu se va mai intampla, dar nu pot sa garantez nimic cand e cu bunicii (desi avem bunici fff responsabili!). Voi ati observat o chestie, ca bunicii nu sunt asa prevazatori ca si noi mamicile? Au fost multe situatii in care a trebuit sa-i spun la maica-mea sa nu-l lase pe Stefan sa faca ceva ca se poate intampla "asa" (situatii in care bunica s-a ofensat ).

Mickyyy, ia www.codulmuncii.ro/titlul_12_1.html" target="_blank">aici si studiaza Tu lucrezi ca jurist? Sau de ce te intereseaza aceste aspecte legate de angajati?
Felicitari pt apartament. Doamne, cat ma bucur pt voi! E o realizare tare mare si e tare placut sa vezi cum ia contur casa ta.

Laura, pt Daria plangareata. Dar de ce a plans? De dor? Cred ca ti s-a rupt sufletul cand ai auzit-o. Eu ma tot intreb, oare voi trai si ziua cand Stefan va plange dupa mine? Ca vorbeam cu el la tel cand era la bunici si nu avea nici o treaba.
Avand in vedere ca ai renuntat la pastile, iti urez "pacalire" urgenta . Nu ma injura, nu da cu rosii (si eu m-am "pacalit" cu Simon, iar acum nu stiu cum sa multumesc lui D-zeu pt asta!)

Clau, bine ca nu a cazut Raul! Asta mai lipsea. Ce-ai simtit in acele momente?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Clau intreaba Cata cum le cheama pe rudele tale. Pe bunicul lui il cheama Mircu iar pe varul (stau in Varadia) si unchiul lui Grosan (Savrasin, parca vis a vis de gara).

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

Mariana ce bine ca fetitza este ok.
din contra bunicii nostrii sunt prea protectivi, eu tot timpul trebuie sa le spun sa-l lase mai liber si mai putin cocolosit. Si la noi se cam ofenseaza

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Mariana, pana acum doua zile nici ea n-a plans niciodata (aproape ) dupa noi ( anul trecut a stat trei saptamani ). La telefon i-am explicat ca venim in week end la ea cu masinuta ei ( asa ii spune ea ), si spre uimirea mea, azi mi-a spus mama ca le-a spus tuturor ca venim s-o luam, si o sa se duca la casuta ei, ca acolo la tara e casa lu' tataia si ea trebuie sa stea la casa ei. Aseara a fost foarte greu s-o linisteasca, probabil neavand notiunea timpului inca ( week endul i s-o fi parut initial aproape tare ) era foarte trista ca nu am venit. Noroc cu ai mei parinti si sora mea : au "impodobit " niste sosete si au facut teatru de papusi ca s-o distraga ca sacul de jucarii pe care i l-am dat nu avea nici o valoare la momentul ala.
Asa ca de luni mititica mea va fi acasa cu noi. Mmmmm, ce fericire ! De abia astept !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by malina_mircu

Clau intreaba Cata cum le cheama pe rudele tale. Pe bunicul lui il cheama Mircu iar pe varul (stau in Varadia) si unchiul lui Grosan (Savrasin, parca vis a vis de gara).

pupici

Salutica!
Malina, pe ai mei ii cheama Todea! Sunt singurii Todea din Savarsin

Laura, pupici Dariei si sanatate multa!

Mariana, ma bucur ca fetitza e bine
Eu n-am fost acolo cand era sa aterizeze Raul, era tatal meu care e foarte protector si grijiu cu nepotu...a avut el grija de Raul

Mickyyy, din pacate si din cate stiu eu singura solutie e desfacerea contractului de munca cu lit.I!

Inaioana, felicitari pentru Serghei!

Andreea

Eu sunt tare trista...mi-e dor de sora mea Nu ma pot obisnui cu gandu ca suntem departe una de alta Mi-e greu, tare grue fara ea, lipseste ceva din mine
si pe langa asta ma simt si fff rau...nu mi-a venit ciclul de 2 luni (NU sunt gravida) si am niste stari de lesin de nu-i adevarat M-am programat la ginecolog sa vad ce imi mai prescrie iar pentur intarzieriile astea de ciclu M-am saturat de Progesteron si tot felul de hormoni...ma mir ca nu mai reusesc sa slabesc cand eu tot din pastile in pastile sunt

Vine sefuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi, chit ca-i trecut de pranz.

Merci de raspunsuri, culmea e ca respectivu angajat a fost foarte cooperant pana acum in predar-primiri, in schimb au aparut alte probleme. Asa ca am de lucru de nu-mi vad capul, probabil vreo saptamana nu mai trec pe-aici decat sa va salut maxim!
Intreba cineva daca's jurist, nu sunt, n-am nici o treaba cu contractele de munca. Insa treaba mea e ca ceilalti sa-si faca treaba bine, sa-i organizez in asa fel incat sa mearga cativitatea ok. Iar de azi dimineata pana acum, am trecut prin cele mai grele situatii din toata cariera mea de "manager". Presimt ca se va lasa cu restructurari in masa. Oricum am dat militaria jos din pod, ca asa nu se mai poate, e un nucleu in firma de persoane "rau voitoare" ca altfel nu stiu cum sa le spun care daca nu e temperat la timp tinde sa se extinda. Poate o sa va povestesc altadata experientele mele din ultimele zile, oricum pana la momentul asta am reusit sa le fac fata cu brio! Sunt chiar mandra de mine, chit ca am facut lucrurile ca la carte si multi s-au simtit ofensati ca in loc sa-i rog frumos sa faca ceva (de fapt initial asa am incercat, dar raspunsul si atitudinea lor a lasat mult de dorit) le-am dat instiintari scrise, cu termene de rezolvare si sanctiuni in caz de nerespectare. Prea s-a invatat toata lumea sa faca doar ce are chef, cand are chef!

Hai ca am fugit....am un intreg departament de organizat, si-s singura

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Laura, draga de Daria, e o scumpa! Cum vrea ea sa vina la casa ei! Cred ca te-ai topit cand ai auzit-o. Si cred ca ai tai sunt tare tristi ca s-a scurtat sejurul Dariei la ei. E clar ca nu au notiunea timpului; se zice ca dupa 3 ani incep sa-si dea seama ce-i ala timp.
Dariutei.

Mickyyy, bravo pe severitate. Asteptam povesti din experientele traite.

Am uitat s-o sunt pe Ela

si somn usor!

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Am uitat ceva.
Oare v-am zis ca avem poze noi? Daca da, ma scuzati ca ma repet; daca nu, uitati-va aici, ca sa-mi vedeti comorile .

1 , 2 si 3

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata. Mariana, m-au dat pe spate pozele. foarte frumosi baietii. Frumos sa vezi 2 baieti mari deja. Oare cand a trecut timpul? Cred ca esti tare mandra de ei. Cand vad ce draguti sunt fratii sau surorile, parca, parca imi faceti pofta uneori. Sotul ar mai vrea unul, dar eu zic sa mai astept.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput