Cuplurile de homosexuali si copiii
Raspunsuri - Pagina 4
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by Mihai33
Buna ziua,
Am mai scris aici la un subiect similar, spuneam acolo ca am o fetita adoptata pe care o cresc impreuna cu partenerul meu..in Romania. Un cuplu gay nu este diferit de un cuplu heterosexual... avem aceleasi aspiratii, vise, sentimente, preocupari ca orice alt cuplu..spun asta fiinca majoritatea prietenilor nostri sunt heterosexuali si nu vad nici o diferenta intre viata lor de familie si a noastra.
Sunt de acord cu afirmatia ca ideal pentru un copil ar fi sa creasca intr-o familie heterosexuala, sa aiba o mama si un tata....dar viata nu ne ofera din pacate numai situatii ideale.
Cind am cunoscut-o pe fetita mea, nu coborase din pat pana la vasta de 1 an, nu mancase decat gris si orez cu lapte etc....avea dezvoltarea unui copil de 6-7 luni cu indulgenta....acum merge la gradinita , face lectii de inot, are prieteni de varsta ei si ceea ce este cel mai important pentru un copil are o familie care o iubeste si este alaturi de ea in orice situatie...
Cu stima, Mihai
Toata stima si din partea mea!
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
ina78 spune:
quote:
Buna ziua,
Am mai scris aici la un subiect similar, spuneam acolo ca am o fetita adoptata pe care o cresc impreuna cu partenerul meu..in Romania. Un cuplu gay nu este diferit de un cuplu heterosexual... avem aceleasi aspiratii, vise, sentimente, preocupari ca orice alt cuplu..spun asta fiinca majoritatea prietenilor nostri sunt heterosexuali si nu vad nici o diferenta intre viata lor de familie si a noastra.
Sunt de acord cu afirmatia ca ideal pentru un copil ar fi sa creasca intr-o familie heterosexuala, sa aiba o mama si un tata....dar viata nu ne ofera din pacate numai situatii ideale.
Cind am cunoscut-o pe fetita mea, nu coborase din pat pana la vasta de 1 an, nu mancase decat gris si orez cu lapte etc....avea dezvoltarea unui copil de 6-7 luni cu indulgenta....acum merge la gradinita , face lectii de inot, are prieteni de varsta ei si ceea ce este cel mai important pentru un copil are o familie care o iubeste si este alaturi de ea in orice situatie...
Cu stima, Mihai
Nu pot decit sa

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
irina.c. spune:
quote:Ma intreb care ar fi fost situatia daca ati fi incercat sa adoptati ca si cuplu de homosexuali.Sau ce s-ar intampla daca Protectia Copilului ar afla care e de fapt realitatea.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Nu am avut probleme la adoptie, noi nu am adoptat ca si cuplu, doar eu am adoptat. Partenerul meu este avocat si s-a ocupat de chestiunile legale la care eu nu ma prea pricep, poate a contat si asta.Cu stima, Mihai
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Chuny spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
[
Ma intreb care ar fi fost situatia daca ati fi incercat sa adoptati ca si cuplu de homosexuali.Sau ce s-ar intampla daca Protectia Copilului ar afla care e de fapt realitatea.
Nu te dezminti
Mihai33 spune:
Buna seara,
Irina sa stii ca Protectia Copilului a fost anuntata de ceea ce se intimpla de niste vecini binevoitori inainte ca adoptia sa fie definitiva....doar nu iti imaginai ca am scapat de vigilenta vecinilor, doar traim in Romania;)). Stiu ca au urmat ceva discutii pe argumente de drept,la care repet nu ma prea pricep...
In alta ordine de idei, iti cunosc opinia de la un subiect similar si o respect...vreau doar sa-ti amintesc ca nu ai nici un merit ca esti heterosexuala, asa te-ai nascut nu ai facut o alegere in acest sens, cum nici eu nu am ales sa fiu gay, este un dat...din acest motiv inversunarea ta nu este justificata.
Sper sa gasesti puterea de a fi toleranta;)
Cu stima, Mihai
irina.c. spune:
quote:Mihai,scuze,dar teoria asta cu homosexualitatea innascuta nu tine la mine,cauta alti clienti.N-am nimic cu tine personal.Ceea ce ma deranjeza este stradania homosexualilor de a-si impune ca normala si naturala orientarea,ceea ce este departe de adevar.Nu mai spun ca din punct de vedere crestin homosexualitatea este un mare pacat inaintea lui Dumnezeu.In Scriptura se spune ca cei care nu L-au pastrat pe Dumnezeu in constiinta lor,au cazut in aceasta "patima de ocara".
Buna seara,Irina sa stii ca Protectia Copilului a fost anuntata de ceea ce se intimpla de niste vecini binevoitori inainte ca adoptia sa fie definitiva....doar nu iti imaginai ca am scapat de vigilenta vecinilor, doar traim in Romania;)). Stiu ca au urmat ceva discutii pe argumente de drept,la care repet nu ma prea pricep...
In alta ordine de idei, iti cunosc opinia de la un subiect similar si o respect...vreau doar sa-ti amintesc ca nu ai nici un merit ca esti heterosexuala, asa te-ai nascut nu ai facut o alegere in acest sens, cum nici eu nu am ales sa fiu gay, este un dat...din acest motiv inversunarea ta nu este justificata.
Sper sa gasesti puterea de a fi toleranta;)Cu stima, Mihai
Sunt foarte toleranta,dupa cum vezi discut cu tine,nu te dispretuiesc sau mai stiu eu ce.Dar e foarte trist ce se intampla.Ndajduiesc ca Dumnezeu sa-ti deschida ochii intr-o zi.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Sibyllequote:Nu te dezminti
Originally posted by irina.c.
[
Ma intreb care ar fi fost situatia daca ati fi incercat sa adoptati ca si cuplu de homosexuali.Sau ce s-ar intampla daca Protectia Copilului ar afla care e de fapt realitatea.
Si suferi,sau ce?
today
IEPU spune:
off topic
Irina,
toleranta ai fi daca ai incerca sa intelegi un punct de vedere diferit de al tau.
Gandeste-te la tine! Probabil esti heterosexuala. Crezi ca daca ai fi fost crescuta intr-o familie compusa din mama + bunica + matusi ai fi devenit lesbiana?
Ramona J spune:
irina, dar te impotrivesti ca homosexualii sa adopte copii? Ca am inteles ca nu esti de acord cu stilul de viata dar n-ai raspuns totusi la intrebare.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Mihai33 spune:
Irina, eu nu voi intra intr-o polemica cu tine pe tema homosexualitatii finca nu asta era subiectul discutiei si fiinca o potentiala polemica nu isi are rostul, punctele de vedere sunt , se pare, ireconciliabile.
Cind afirm ca homosexualitatea este innascuta nu vorbesc din teorii ci din experienta personala, stiu exact ce am trait si asta nu poate fi combatut de nici o teorie. Nu prea inteleg cum e cu pacatul si cu "patima de ocara" dar il voi ruga pe partenerul meu sa imi explice fiinca are un doctorat in istoria religiilor si poate e familiarizat cu terminologia. Nu cred insa ca a iubi si a vrea sa fii iubit poate fi considerat pacat in ochii cuiva:)
Cu stima, Mihai