Cuplurile de homosexuali si copiii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu nu stiu de ce se discuta aici numai faptul ca acei copii pot adopta ca mod de trai homosexualitatea ....cum spune cineva ,,nu fac sex de fata cu copiii. Dar familia mama si tata in sens traditional . Faceti-ma si pe mine sa inteleg , un barbat poate fi numit ,,mama de catre un copil, si invatat ca e normal ? Credeti ca la scoala va fi inteles? De 8 Martie e si ziua mamei lui ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Eu nu stiu de ce se discuta aici numai faptul ca acei copii pot adopta ca mod de trai homosexualitatea ....cum spune cineva ,,nu fac sex de fata cu copiii. Dar familia mama si tata in sens traditional . Faceti-ma si pe mine sa inteleg , un barbat poate fi numit ,,mama de catre un copil, si invatat ca e normal ? Credeti ca la scoala va fi inteles? De 8 Martie e si ziua mamei lui ?

ligeea

Nu fi ..de rasul curcilor Homosexuali, nu inseamna deghizati. Copilul va avea doi tati, asa cum unii copii au doar tata sau doar mama.

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (22.07.2003),(19.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

quote:
Faceti-ma si pe mine sa inteleg , un barbat poate fi numit ,,mama de catre un copil, si invatat ca e normal ? Credeti ca la scoala va fi inteles? De 8 Martie e si ziua mamei lui ?

ligeea

ligeea,da o tura pe aici pe la discutiile cu abuzuri si spune-mi cati tati sunt tati in toata puterea cuvantului?
Scuza-ma eu respect un barbat un tata sau o mama pt ca e pt ca e OM si parinte ,indiferent de orientarea sau identitatea lui sexuala.Ori e mai bine sa inveti copiii cu sloganul "tatal meu canalie e bun ca e al meu si basta"? sau sa-i inveti "si Georgica are doi tati dar e fericit ,cine sunt eu sa-i judec ca sunt homosexuali"?

Cred ca tu (inca) confunzi niste lucruri:homosexual nu inseamna pedofil tot asa cum nici sa ai un partener de viata/sot cu 20 de ani mai in varsta decat tu femeie nu inseamna ca suferi de gerontofilie(vorbeam ipotetic,nu de tine personal).

Daca acesti copii la scoala nu vor fi intelesi e vina doar a parintilor "normali" cu vederi inguste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Buna ziua,

Ligeea, copilul nu spune "mama" nicunuia din noi, nici nu ne face felicitari de 8 martie , nu ne ofera martisoare de 1 martie...face felicitari si ofera martisoare bunicilor ei....stie ca are mama care o iubeste foarte mult dar care nu a putut fi alaturi de ea ...nu se joaca nimeni cu mintea ei...sa nu-ti inchipui ca umblam cu pene sau pe tocuri vreunul din noi in casa sau cine stie ce minuni din astea;)

Cu stima, Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bagoiu
Cine vrea copii, sa-i faca. Sau macar sa incerce asa cum se fac copiii la noi pe pamant. (Nu vorbesc acum de cuplurile sterile, e alta problema)Nu sunt de acord nici cu homosexualitatea ca alternativa de viata. Pentru mine e foarte clar ca e o deviatie de comportament, nu cred o iota din povestile cu asa mi-a fost dat.
Sunt oameni care se cred Einstein sau M. Monroe si nu le-o ia nimeni de buna. Si ei asa simt...

daca cineva foarte drag mie mi-ar spune asta despre el, as fi foarte trista. Si as incerca sa-l ajut sa scape de asa povara.

Daca la scoala copiilor mei ar fi un copil crescut intr-o familie de homo, as fi f prudenta si, ori n-as incuraja relatia, ori, daca as avea putere la momentul respectiv, as incerca sa fac ceva pt acel copil.

Sunt unii pe aici pe forum care ar fi in stare sa se casatoreasca si cu un cimpanzeu, in numele tolerantei si al dreptului la dragoste pt toate vietuitoarele, De ce nu? aud raspunsul.

E E trist ca traim intr-o societate in care singura solutie e sa incredintam copiii unor cupluri de homosexuali. O societate in care se face spalarea creierelor atat de subtil incat cu greu ne dam seama cine are idei personale si cine e manipulat. In care se face uz de cuvantul toleranta, fara a i se cunoaste adevaratul sens.

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Toleranta..ioi Irina... alta Irina...

Ai depasit-o pe Michelle inacumulatul de injurii. Sa inteleg caorice tolerant e zoofil? Toleranta, egalitatea in fata drepturilor e lege, zoofilia e ilegala...Macar atata diferenta trebuie sa pricepi ca daca auzi de o condamnare sa stii de ce

Cine vrea copii si-i face asta-i clar pentru multi. Cine e steril sau nu poate e o alta problema. Din pacate problema dezbatuta e ce ne facem cu copii pe care unii i-au facut fara sa-i vrea, sau D-ne fereste au murit si i-au lasat.

Intrebare cu un copil de orfelinat sau din canale iti lasi copilul sa se joace? E vreo ierarhie in interdictiile tale?

Crezi ca un copil din familie de homosexuali are lepra...? Ce vina are copilul acela de sa fie discriminat de copilul tau la scoala...?
Ca l-a adoptat cineva in loc sa-l lase sa ajunga prostituat, violat, drogat sau alte cateva "pacate minore" cu incidenta mare in randurile orfanilor romani?

Eu refuz sa ma gandesc cum l-ai putea ajuta... poate ca la tine mi-e ca se aplica: Fereste-ma D-ne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

mai demult, eram reticenta la tot ceea ce inseamna homosexualitate, "abateri de la normal". intre timp, am mai crescut si m-am mai schimbat, imi place sa cred ca reusesc sa apreciez omul dinspre interior spre exterior.

ideea e ca daca vrem intr-adevar sa trecem peste niste bariere mentale, dobandite, ar trebui sa ne gandim mai bine cat de tolerantzi suntem daca spunem asa:
"decat intr-un orfelinat sau familie abuziva, mai bine intr-o familie de homosexuali" - cu alte cuvinte, din 2 rele, raul mai putin rau. adica in principiu tot un rau este vazuta o familie de homosexuali in acest context. in fine... cam ambiguua exprimarea, mea insa sunteti fete deshtepte, stiu ca v-ati prins de idee!

si ca sa incheiem pe un ton vesel, as vrea sa va spun un banc mulat pe subiect (sper sa il lase moderatorii):

un copil dintr-o familie de homosexuali, vine amarat acasa si se plange "maica-sii" ca ccc
- mama, colegii ma necajesc, rad de mine ca sunt din familie de homosexuali!
- data viitoare cand se mai iau de tine, sa le transmiti din partea mea: "a zis mama sa-i sugeti p**a!"

(acu nu sariti ca vai ce needucati sunt homosexualii - e un banc!)

numai bine,

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by AB

Ai depasit-o pe Michelle inacumulatul de injurii. Sa inteleg caorice tolerant e zoofil? Toleranta, egalitatea in fata drepturilor e lege, zoofilia e ilegala...Macar atata diferenta trebuie sa pricepi ca daca auzi de o condamnare sa stii de ce

De parca daca-s legi sunt automat si corecte moral. Sa fim seriosi.
Ca de obicei, in asa discutii fiecare exagereaza ce-i convine
Si chiar nu vad injurii in mesajul Irinei. S-a exprimat civilizat.

Nici eu nu vad cu ochi buni homosexualitatea. Nu inteleg de ce oamenii sunt incurajati, in loc sa fie ajutati. Nici sa-i marginalizam sau sa-i aratam cu degetul, dar nici sa consideram normal ce se intampla.

Pana la urma, de ce zoofilia este ilegala si homosexualitatea nu (ma refer la tarile in care este legala, desigur)?! De ce zoofilia e un comportament mai aberant decat homosexualitatea?! Cine stabileste asta? Pana unde merg toleranta si ideile open-mind??

Puteti acum sa blamati tot ce am zis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

In spiritul celor de mai sus am cititi azi in Catavencu un alt banc care-l parafrazeaza pe Mark Twain-Cum ar fi homosexualii fara heterosexuali? pai ar extrem de putini, din ce in ce mai putini.
Nu stiu de ce v-am dat impresia ca imaginea asupra subiectului este cea pe care ne-o arata media in general la paradele -Chicioase dupa parerea mea si care nu cred ca au prea mare legatura cu ce vorbim aici.
iar chestia cu doi tati nu cred ca tine .Un prieten i-a spus lui fi-miu (aveam o mica disputa cu el pe teme de sosete ) ca daca nu se intelege cu mine sa mearga si sa-si ia o mama noua .Pustiul a replicat ca el o vrea tot pe-aia veche si in plus nu se gasesc mame la magazin ca fiecare copil are mama lui si n-o vinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

quote:
Originally posted by adda

Pana la urma, de ce zoofilia este ilegala si homosexualitatea nu (ma refer la tarile in care este legala, desigur)?! De ce zoofilia e un comportament mai aberant decat homosexualitatea?! Cine stabileste asta? Pana unde merg toleranta si ideile open-mind??

ADDA ... incepand de azi ...

nu blamez... dar cam ciudata intrebarea, dar uite, incerc sa iti explic: intr-o relatie homosexuala sunt 2 oameni, ambii isi dau acordul. intr-una zoofila, nu.

got it?

bobi si andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adda

quote:
Originally posted by AB

De parca daca-s legi sunt automat si corecte moral. Sa fim seriosi.
Ca de obicei, in asa discutii fiecare exagereaza ce-i convine
Si chiar nu vad injurii in mesajul Irinei. S-a exprimat civilizat.

Nici eu nu vad cu ochi buni homosexualitatea. Nu inteleg de ce oamenii sunt incurajati, in loc sa fie ajutati. Nici sa-i marginalizam sau sa-i aratam cu degetul, dar nici sa consideram normal ce se intampla.

ADDA ... incepand de azi ...

Adda uite aici jignirea gratuita si necivilizata la care faceam referire

"Sunt unii pe aici pe forum care ar fi in stare sa se casatoreasca si cu un cimpanzeu, in numele tolerantei si al dreptului la dragoste pt toate vietuitoarele, De ce nu? aud raspunsul."

Legat de zoofilie este intre specii diferite si fara consimtamant.

Iar despre tratarea homosexualitatii.. faina idee...S-au incercat tratamente de-a lungul istoriei, mai ales pe considerente religioase. Si n-a mers. Stiai ca exista si la animale? Or fi avand s-acelea fatze? E un comportament sexual care se abate de la perpetuarea speciei sunt de acord. Dar nu vad perpetuarea noastra o problema la ora actuala.

Mergi la inceput