Cuplurile de homosexuali si copiii

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by michelle7
soro esti putin necoborata din barca ca sa zic asa. Daca maine se reediteaza biblia si apare din greseala scris ca trebuie sa mancam 5 lami la fiecare masa tu asa faci? Tu chiar n-ai pareri personale? sau ai renuntat la ele odata cu citirea si memorarea bibliei care din pacate pt tine a fost scrisa de oameni care uite reusesc sa-i manipuleze pe cei saraci cu duhul si in zilele noastre .

sau
quote:

Nu ma enervez dintr-un motiv foarte simplu. Ideile Irinei, chiar daca deranjante sunt din fericire sterile. Lipsa de idei proprii o face inofensiva , sanse sa-si gaseasca acoliti sunt zero. pe scurt furtuna intr-un pahar cu apa. Cine ma ingrozesc sunt cei care reusesc sa bage asemenea idei in oameni ca si irina, cei capabili de discursuri pompoase cu argumente aparent logice. Liderii !!! Aia ma ingrozesc.

sau
quote:

irina c. stiu ca nu am cum sa-ti schimb convingerile . creierul poate stoca o anumita cantitate de informatie - diferita in functie de persoana. creierul tau a atins deja capacitatea maxima noi informatii nu mai au loc din pacate.

Michelle, mesajele astea chiar nu-ti fac cinste. Sunt total lipsite de respect. Eu chiar iti apreciam altadata raspunsurile, dar ... se pare ca m-am inselat in privinta ta.
Una e sa-ti sustii punctul de vedere in mod civilizat si alta e sa-l faci pe om prost. Sincer, nu inteleg cum de ti-au tolerat moderatorii atitudinea asta?!
Iar faptul ca nu crezi in cuvintele Bibliei nu este o scuza pentru a fi sarcastica. Nici eu nu cred in Coran, de exemplu, dar nu as face niciodata ironii pe tema asta.

Irina, cred ca te lupti cu morile de vant. Eu am renuntat de mult timp sa mai am dispute pe teme religioase pe forum. Tocmai pentru ca se ajunge la jigniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Mihai, toata stima!
Nu vad rostul unei discutzii pe tema asta dpdv biblic din cauza lungimilor de unda, ca sa zic asha, total diferite. Io una sint de acord, pentru ca fericirea copilului primeaza.
Citind acest subiect mi-am adus aminte cum a devenit mama toleranta la capitolul homosexualitate: iubindu-l pe Freddie Mercury Il adora pur shi simplu, shi din cauza "iubirii" pentru el a incercat sa-shi ia valu de pe oki, lucru mare, ca mama are 53 de ani, la virsta asta cu greu itzi mai skimbi mentalitatea...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Evident ca aici nu raspund decat cei ce sunt de acord cu adoptia la cuplurile de homosexuali.
Ma risc si eu si-mi zic parerea: Nu sunt de acord. Am voie sa zic, nu?
Cine vrea copii, sa-i faca. Sau macar sa incerce asa cum se fac copiii la noi pe pamant. (Nu vorbesc acum de cuplurile sterile, e alta problema)Nu sunt de acord nici cu homosexualitatea ca alternativa de viata. Pentru mine e foarte clar ca e o deviatie de comportament, nu cred o iota din povestile cu asa mi-a fost dat.
Sunt oameni care se cred Einstein sau M. Monroe si nu le-o ia nimeni de buna. Si ei asa simt...

daca cineva foarte drag mie mi-ar spune asta despre el, as fi foarte trista. Si as incerca sa-l ajut sa scape de asa povara.

Daca la scoala copiilor mei ar fi un copil crescut intr-o familie de homo, as fi f prudenta si, ori n-as incuraja relatia, ori, daca as avea putere la momentul respectiv, as incerca sa fac ceva pt acel copil.

Sunt unii pe aici pe forum care ar fi in stare sa se casatoreasca si cu un cimpanzeu, in numele tolerantei si al dreptului la dragoste pt toate vietuitoarele, De ce nu? aud raspunsul.

E E trist ca traim intr-o societate in care singura solutie e sa incredintam copiii unor cupluri de homosexuali. O societate in care se face spalarea creierelor atat de subtil incat cu greu ne dam seama cine are idei personale si cine e manipulat. In care se face uz de cuvantul toleranta, fara a i se cunoaste adevaratul sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Michelle, mesajele astea chiar nu-ti fac cinste. Sunt total lipsite de respect. Eu chiar iti apreciam altadata raspunsurile, dar ... se pare ca m-am inselat in privinta ta.

Absolut de acord. Nu pot sa respect un om care nu ii lasa pe altii sa traisca !!!

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

Nu trebuie sa-mi cer voie sa gandesc diferit,si nici scuze nu trebuie sa-mi cer.Daca tu accepti homosexualitatea ca fiind normala,accepti casatoriile,infierile,etc. ca drepturi pentru homosexuali,te priveste personal.Eu nu sustin toate acestea si nu sunt de acord cu ele,sunt impotriva si am dreptul(inca) sa ma exprim.
Daca cele de mai sus sunt argumentele tale in discutie,trebuie sa-ti spun ca nu m-ai convins.

Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

[/quote]

Nu, nu trebuie sa-ti ceri scuze ca gindesti diferit dar nici homosexualii nu trebuie sa-si ceara scuze pentru ca simt diferit !
Homosexualitatea sau heterosexualitatea nu e un stil de viata si nu e o alegere ! E un fel de alta normalitate, asa cum in viata lucrurile nu sint albe sau negre, mai sint si gri ....

Am intilnit homosexuali care aveau credinta in Dumnezeu.

Da, tu zici ca e de preferat ca un copil sa creasca intr-o familie normala cu mama si tata dar cred ca exista mai multi copii orfani pe lumea asta decit persoane doritoare de adoptie.

Un copil e important sa fie fericit si iubit de familia lui si eu cred ca homosexualii sint si ei oameni care pot sa iubeasca si pot sa fie parinti la fel de buni ca orice heterosexual.

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

quote:
Originally posted by bagoiu

Evident ca aici nu raspund decat cei ce sunt de acord cu adoptia la cuplurile de homosexuali.
Ma risc si eu si-mi zic parerea: Nu sunt de acord. Am voie sa zic, nu?
Cine vrea copii, sa-i faca. Sau macar sa incerce asa cum se fac copiii la noi pe pamant. (Nu vorbesc acum de cuplurile sterile, e alta problema)Nu sunt de acord nici cu homosexualitatea ca alternativa de viata. Pentru mine e foarte clar ca e o deviatie de comportament, nu cred o iota din povestile cu asa mi-a fost dat.
Sunt oameni care se cred Einstein sau M. Monroe si nu le-o ia nimeni de buna. Si ei asa simt...

daca cineva foarte drag mie mi-ar spune asta despre el, as fi foarte trista. Si as incerca sa-l ajut sa scape de asa povara.

Daca la scoala copiilor mei ar fi un copil crescut intr-o familie de homo, as fi f prudenta si, ori n-as incuraja relatia, ori, daca as avea putere la momentul respectiv, as incerca sa fac ceva pt acel copil.

Sunt unii pe aici pe forum care ar fi in stare sa se casatoreasca si cu un cimpanzeu, in numele tolerantei si al dreptului la dragoste pt toate vietuitoarele, De ce nu? aud raspunsul.

E E trist ca traim intr-o societate in care singura solutie e sa incredintam copiii unor cupluri de homosexuali. O societate in care se face spalarea creierelor atat de subtil incat cu greu ne dam seama cine are idei personale si cine e manipulat. In care se face uz de cuvantul toleranta, fara a i se cunoaste adevaratul sens.

Irina & trupa

Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.

Dar ce te-ai face daca unul dintre copiii tai ar fi homo?

Mergi la inceput

Va veni o zi cind vor fi acceptati si homosexualii ,dar pina atunci mai e.
Eu sint de acord ca un copil sa fie crescut de homosexuali.Ce importanta are ce fac ei in dormitor.Doar nu fac sex de fata cu copilul.
Problema e ,ca familia de H. va a vea de suferit,pentru ca gindirea celorlati e diferita.Eu nu cred ca o familie normala femeie -barbat -copil este mai perfecta decit una de homosexuali.Cine poate sa ofere mai multa dragoste ,intelegere ,educatie etc?????

Mergi la inceput

Si daca unii cred ca religia trebuie sa-si bage coada,nu sint de acord.Societatea a evoluat mult .Biblia sau ce mai cititi voi in biserica ,e tot aia ,veche de demult.
Ma intreb ce spune biblia in legatura cu limitele sex-ului dintre o femeie si barbat . de homosexuali nu mai vorbesc.Cite femei se mai casatoresc virgine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

"daca cineva foarte drag mie mi-ar spune asta despre el, as fi foarte trista. Si as incerca sa-l ajut sa scape de asa povara."

Pentru tine, heterosexualitatea ta, este o povara????

Ce sa faci pentru acel copil, sa-l iei din familia lui? Sa-l duci la orfelinat? Sa-l studiezi la microscop sa vezi daca nu are cumva trei picioare pentru ca este dintr-o familie "diferita"? Chiar crezi ca i-ai face bine copilului?

E trist ca traim intr-o societate in care singura solutie e sa incredintam copiii unor cupluri de homosexuali. O societate in care se face spalarea creierelor atat de subtil incat cu greu ne dam seama cine are idei personale si cine e manipulat. In care se face uz de cuvantul toleranta, fara a i se cunoaste adevaratul sens

Eu cred ca cel mai trist este ca traim intr-o societate in care dicriminam oamenii si ii punem la colt pentru viata lor sexuala. Si nu ii judecam pentru ce sunt cu adevarat - poate niste oameni bine crescuti, inteligenti, capabili sa ofere ceva in jurul lor.

Cat despre parte cu ideile personale si manipularea... intr-adevar; e plin de ele; e mult mai simplu sa dai citate, decat sa-ti folosesti liberul arbitru....

Gabi

Mergi la inceput