Va rog, lamuriti-ma si pe mine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Rozi, ai mare dreptate, sunt exact asa cum m-ai descris la ora actuala, in plus, am tot auzit ca s-a modificat legea, ca legea noua nu mai permite ce permitea legea veche....ma rog, si am citit ca haplea fara sa inteleg ce trebuie, deci, inca o data merci mult pentru explicatiile detaliate si prompte. Probabil ca voi opta pt angajare daca voi reusi sa gasesc o bona buna intre timp ! Si daca nu, o sa trebuiasca sa ma caciulesc la medicul de familie putin pt certificat medical , sau la ginecolog. Dar, sa le luam pe rand si intai si-ntai sa ajung pana acolo, ca mai este multisor destul si mai sunt destule hopuri...
Pupici si multa sanatate si voua !
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Iti tin pumnii sa iasa totul bine si sa te poti bucura in liniste de puii tai. Doar asta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Rozi, azi medicul de familie mi-a spus ca TREBUIE sa lucrez 6 LUNI dupa terminarea actualului CIC, pt a avea DREPTUL la al doilea CIC/ indemnizatie implicit. Mi-a spus asta fara sa intreb, eu ma dusesem cu alte chestiuni, de sanatate.
Asta ce sa insemne ? Ca ar trebui sa lucrez din 1 august si pana nasc (daca o sa traiesc fericirea aia) si nici asa n-ar fi destul, CA MI-AR LIPSI O LUNA JUMATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Lia, stii ce inseamna? Ca ai ajuns la unul din multii doctori care nu mai sunt la curent cu legislatia!

Daca e s-o iei oficial, du-te la Directia de Munca si intreaba acolo; ei sunt cei care aproba dosarele de CIC.

Si sa ne spui si noua ce-ai aflat. Dar nu te enerva, nu rezolvi nimic. Ai putina incredere si ca Dumnezeu le va aranja pe toate...

Mergi la inceput