Aspirante optimiste - 201

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

iti tin pumnii bubule si diseara cand vin de la sv sper sa te gasesc aici cu o veste buna.pupici dulci si bafta multa azi.
sa ai o zi nemaipomenita.
pupici dulci pt toate fetele.

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miramar nu stiu ce sa zic despre dr. asta.ba e indiferenta, ba o pune pe asistenta sa ma sune sa-mi fac o progrmare sa ma vada.as merge la Tutunaru, dar inca nu sunt decisa.Preferam Medicover pentru ca am abonament si nu platesc investigatiile, ca la cate investigatii am facut eu as fii cheltuit foarte mult pana acum.

vad ca de cand nu am mai intrat eu pe aici a mai aprut o gravidutza.Felicitari kateryna, sarcina usoara si un bebic sanatos!

bubule cu toate ca nu am mai intrat de mult pe forum(v-am citit, dar sunt dezamagita de doctosri si de multe altele si nu am mai avut chef sa scriu nimik) m-am gandit mult la tine si inca mai sper ca ne vei da o veste buna.si daca nu luna asta sigur luna viitoare vei pleca spre odisee.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mcrissa chiar ma intrebam ce e cu tine! Nu mai fi trista iubita! Eu zic totusi sa incerci si alt dr. eventual cu o recomandare ceva.. Sunt multe fete aici care ti-ar sari in ajutor sa-ti recomande un dr.bun. Eu nu stiu pe nimeni momentan.. Am fost la doctorita nasei mele - Dr.Maniu de la Grozovici. Mi s-a parut de treaba si foarte atenta! Dar de indata ce voi ramane gravidutza ma voi agita sa gasesc pe cineva bun. Te pupic! Capu'sus!

Bubule ma bag cu nasu'n hartii dar te rog mult daca afli ceva da' si tu un semn!

Dj_mama

Valicutza mea dragutza muahhhh

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

bubule ma rog si eu pentru tine sa vii cu vesti bune si sa treci la pupici dulci si o zi superba.

pentru toate fetele.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bubu ma dispera asteptaaareeeaaa!!..Hai ca azi nu mai sunt buna de nimik..Asteeeept!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

bibyrox merci mult iubita pentru incurajari.chiar daca nu am mai scris v-am citit de mai multe ori pe zi si sunt la curent cu tot ce se intampla.mi-a cam pierit tot optimismul si incerc sa mi-l recastig usor.sora mea imi spune ca in ziua de azi poti apela mult la stiinta si ca va veni si bebe la noi mai devreme sau mai tarziu, dar...e greu sa astepti.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

nu a venit ciclonul!!!
uraaaa
fug la medsana sa fac testul de sange

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Yuupiii YuuupiiiiMooooaaamaaaa....ce ma bbbuuuuucuuuuuurrrr!!!! N-au venit feteloooor!!Iuuuuhuuuuu
Hai Bubuuuu!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bubu pai sa nu mai vina. daca au vre-o intentie trimitei la mine ca-i astept cu mare drag... eu sunt in Z 56... dereglata rau nu gluma.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Super....

[red]Hai Bubu!![/re

ADELA

Mergi la inceput