Aspirante optimiste - 201

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Buna dimineata fetelor
bubulina multumim pentru un nou capitol si poate vrea DD sa se mai scurteze lista aspirantelor si sa creasca lista de

Succes si sa aveti o zi superba.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Nu am noutati despre mine, sunt in ziua 8, incep prestatiile la greu, nu ca sa se si prinda ceva, de placere dragelor.

Cum e inceput de we, va doresc un sfarsit de saptamnaa superb.
Pupici multi

ANCA

“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata,
Ce faceti fetelor dragutelor?

Marinar, unde zici ca stai? La Complex Miramar? Pai esti vecina cu mine....de cartier. Eu stau la Morarilor

La mine nimic nou, doar ziua 2 atat.

Kateryna iti doresc si eu sarcina usoara si bebic sanatos si mancacios.

va pup si va doresc o zi superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Marinar cum o sa ma supar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! o zi super si un week-end asemenea.

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dimineata, scumpicelelor!
la 6 dim m-au trezit niste dureri de ziceai ca au venit uratzii si de-atunci merg din 5 in 5 min la baie sa verific insa pana acum n-au aparut dar burtik mea continua sa dea semne peste semne ca vor veni uratzii de comunisti peste mine
la mine Z29 si sunt ametita rau

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

bubule, m-am "trezit cu tine-n gand", ca sa zic asa ...; e clar ca am facut dependenta de acest forum
eu iti spun sa n-ai nci cea mai mica tristete ca in maxim doua luni vei merge la ; n-o fi sa fie acum; mai trece repede o luna dar curios, asa din nimic sa apara hormonul de sarcina, chiar si slab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bubule eu sper din tot sufletul sa nu vina comunistii la tine! Hai ca mai e putin si afli! Doamne ce suspans!!!! Pana la ora 11-12 trag de cafeaua asta ca sa nu bag nasu' in hartii!

Pupici!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

fetelor, multumesc din suflet ca ma sustineti si aveti grija de moralul meu destul de fragil zilele astea

la 11 ma duc sa fac testul de sange (daca nu apar rushii pana atunci)dar rezultatul o sa-l primesc tocmai diseara asa ca biby mai bine iti bagi nasu' in hartii ca pana diseara ma indoiesc ca poti trage de cafeaua aia sau vrei sa te servesc eu cu una

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

chiar daca vin rusii, ar fi fost interesant de stiut ce spune analiza sangelui; in cazul in care, Doamne-fereste ar fi fost un avort menstrual stii macar ca data viitoare cand mai simti asa, sa-l sustii cumva cu progesteron dar numai la sfatul medicului; ii arati analiza si-i ceri parerea; eu asa zic

Mergi la inceput