Studentele beneficiaza de ceva?

Studentele beneficiaza de ceva? | Autor: briu

Link direct la acest mesaj

Am auzit ca de anul acesta se da si la studente 8 mil daca am o fetita de 1 an si 4 luni mai pot beneficia de ceva pana la 2 ani ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

da?
unde ai auzit?
ca si eu sunt studenta si am un bebe de 1 an.eu am sunat la primarie prin martie si mi-au zis ca nu primesc nimic!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briu spune:

Daca sotul tau lucreaza si nu a intrat in prenatal poate lua un stimulent in valoare de 300 de ron ,dar am auzit de o lege pentru studente nu stiu daca e adevarat de aceea intreb paote stie cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mie mi-a spus cineva ca studentele care absolvesc,desi nu au lucrat au dreptul la indemnizatia de 8 mil.dar nu stiu cat este de adevarat ca eu nu am mai sunt la primarie sa intreb.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Fetelor, eu am nascut in anul 2 un baietel. La momentul respectiv se dadea o anumita suma mamei, insa nu era ceva lunar. Stiu ca trebuiau multe hartii si nu m-am mai interesat! Cel mai simplu ar fi sa vorbiti la biroul social sau la secretariat ei stiu cu siguranta mai multe.
Cat despre luatul celor 8 milioane dupa absolvire este posibil pentru ca de curand au considerat perioada studiilor universitare drept perioada de stagiu de cotizare.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput