Smecherashi de iulie-august 2004 (182)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Se vede ca vine uichendu'!
Roxa.te-am intrecut...am facut aseara 80 de abdomene..in premiera nationala...si dupa ce le-am facut am ajuns la concluzia ca nu este ceea ce-mi trebuie mie...Asa ca acum caut exercitii care sa-mi puna la treaba grupa inferioara de musculatura abdominala ![]()
Ioana...eu sint o tipa puternica..asa ca rezist..ma uita la poze din ora in ora..le-am printat la printerul color de aici ..si mi-am umplut biroul!!!
Nu dorul ma inebuneste si faptul ca nu prea-mi place ce se intimpla acolo..si eu nu pot face nimic
. Face armata cu toti...care stau drepti in fata lui...devasteaza la propriu casa..muta canapelele?!?. Este pe Debridat pentru ca face kk de 5 ori (fara sa fie diaree)...si nu se vede imbunatatire
...si refuza mincarea...traieste cu banane si lapte...![]()
Monica eu tot tin pumnii sa fie cum vrei tu...
Roxi unde plecati pina la urma?
Carmen vazut tucureii...niste dulci!
Diana bine ai venit si mai povesteste-ne depre voi!
Daria distractie placuta!
eu sint prin zona...ce greu o sa treaca ziua de azi...
Laurici si pe noi ne bate gindul sa vedem filmul...nu ne-am hotarit inca...daca sa dau 30$ sau sa-l astept pe DVD>>..
editez ca am uitat sa va intreb...copii vostri se joaca cu jucariile...se uita pe carti? Luca refuza...nici macar nu se uita inspre ele...el care se juca si cite o ora...
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
carmenp spune:
olivia, la ce te asteptai? orice nepot face armata cu bunicii, bine mai sunt si exceptii da` la mine nu-i cazu`, hehehe... asta esplica stiintific
de ce cupilu` meu al mare trage la bunici, acolo nu exista reguli sau interdictii
ilinca se joaca cu jucariile, da` cu cartile n-are nici treaba, da` nu-mi fac griji prea mari am zis doar ca pe ea o dau la dansuri![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
kim222 spune:
Carmen ...ia spune-mi cum mai papa Ilinca ..a mers Peritolul??? Ca parerile sint impartite....Hai sa lasam cartile...dar el nu mai vrea nici jucariile...deloc!! Tu cu kurutzul te-ai scos...mai greu la noi!![]()
In afara de siropul de catina...mai stie cineva vreun produs natural care ar putea stimula apetitul?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Salut! Tocmai ce am iesit dintr-o sedinta f. plictisitoare... si acu trebuie sa ma apuc de lucru dar am facut o pauza sa va citesc..
Bianca e racita, dupa 1 zi de febra acum s-au declansat mucii... cu tipetele de rigoare pentru ca nu ne lasa se ne atingem de nasul ei... oricum, o scoatem afar ca e cald si febra s-a dus..
Olivia, cu mancatul asta poate fi o forma de protest pentru ca nu mai e in mediul cunoscut cu voi langa el... sau pur si simplu faptul ca mancarea acolo are alt gust... asa a facut si Bianca in Ro, nu manca nici macar cascaval (si am incercat vreo 3 feluri) dupa care e moarta.. las ca nu mai aveti mult si mergeti acolo...
Lia, sanatate mamei tale, si las-o usor cu bucatareala... Bianca nu prea mai mananca nimic seara de vreo cateva zile, o fi de la caldura, sau de la raceala... dar nu ma agit ca ea e destul de plinuta...
Laura, sa ne spui cum a fost filmul... si eu vreau sa merg dar nu astazi, cred ca va fi buluceala mare...
Roxi si Olivia, succes la abdomene... io cred ca pot face maxim 30... cu kilele stau bine... am 60,5 dar asta in conditiile in care am calcat pe bec in fiecare zi... deci nu ma pot plange... oricum, pe moment vreau sa ma mentin si apoi sa incerc sa slabesc mai mult... mai vreau sa iau si ceva intaritoare sa nu ma apuce lesinurile si alte porcarii...
kim222 spune:
Sanatate Biancai!
Nici noi nu mai mergem la film..cica avem dinner cu prietenii americani...si io nu stiam
diana21 spune:
Uff...In sfarsit am si eu putin timp, am alergat toata ziulica prin parc, nu stiu de unde au piticii astia atata energie.
Gabi, o sa ma ocup si de poze, maine cred ca o sa am timp, s-o vezi pe domnisorica!
Noi suntem ok acum, am avut o bronsita acu doua saptamani, dar am scapat. In iarna insa, a fost nasol de tot pt. ca Ianca a facut bronsiolita, bronsita si amigdalita, toate una dupa alta, ce mai, toata luna februarie a fost bolnava. Eu inca n-am inceput lucrul, cred ca am ramas ultima de pe-aici, dar nu mai am mult. Imi caut bona, sunt cam disperata pt. ca eu vad zeci de bone zilnic prin parc si pana acum mi-as fi lasat copilul doar cu doua. Mi se pare cam ingrijorataor. Dar asta este...o scoatem noi la capat.
De Paste am fost la Timisoara, ne-am distrat de minune...am ramas mega impresionata de locul de joaca din Mall-ul de acolo...Lia, din punctul asta de vedere esti o norocoasa, eu n-am gasit asa ceva pe-aici...
Vad ca ati inceput cu burticile, episodul doi...Asa mult timp a trecut de cand n-am mai vorbit cu voi?
Monicule, tu mai esti prin zona? Ne e dorut de voi!!!
Ce sa va mai povestesc? Ianca e o sfraleaza care scoate untul din mine, am ajuns la 42 kg si am scpat complet de burta.
Ma duc sa pun poze noi. Pupici!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
alice2004 spune:
Si eu hop la ceas tirziu de noapte ... sa nu ma dati disparuta, dar al meu sot are foarte mult de lucru pentru plecarea in Elvetia, asa ca nu prea mai am cind sa butonez si eu !
V-am citit printre rinduri, bineinteles ca s-a mai terminat un capitol de cind nu am mai scris, hehehe ! Olivia,
!!! Si tuturor celor care au intrebat de noi - facem bine, au trecut mucii rai, a venit si caldura afara, asa ca ne-am umplut de bubite de la ea, ca uneori nici nu mai stiu cum sa imbrac copilul la iesitul afara, ba iese soarele de te trec toate caldurile, ba se ascunde in nori si incepe sa bata vintul si e mai racoare, umblu cu fel de fel de jachetele de schimb, palariute si sepci, ca al meu copil are damblaua sa si le arunce de pe cap ... in casa e mai cald, in sfirsit, asa ca am renuntat la hainele mai groase ... am fost si la o tura de cumparaturi, ca mai toate i-au ramas mici (ma refer la imbracamintea pe care am purtat-o vara trecuta) ... Andrei s-a facut un obraznicel si juma, as zice rasfatat, ca nu cred ca sint departe de adevar, s-a obisnuit sa primeasca mereu ce doreste si cind se izbesre de refuz, e jaaaleee ! Repeta mai toate cuvintele dupa noi, cind i se cere, si e asa de haios cum ii ies lui !
Citeste cu placere carticele (adica ii citim noi, dar sta cuminte si asculta si stie toate animalele de pacolo), dar nu prea se joaca singur ... eventual daca unul din noi sta cu el pe jos ! Aaaa, si are o mare placere, sa arunce cu pietricele in apa, noi stam linga lacul IOR si cind mergem acolo e cel mai fericit ! Zilele trecute gasise in parculetul nostru de joaca o balta si s-a oprit pe marginea ei si acolo a stat tacticos sa arunce cu pietre ! Mai nou arunca cu pietricele si in gaurelele de la gura de canal din spatele blocului !![]()
![]()
Carmen, condoleante pentru pierderea ta, am trecut si eu prin asta cind a murit bunica din partea mamei, care practic nr-a crescut pe toti cei trei frati (ca parintii erau la servici !!!) ... si acum imi pare rau ca nu am apucat sa ii spun cit de mult tineam la ea! Deseori imi apare in vise si ma simt tare bine ca macar asa o mai pot vedea ... si fi linga ea !
Lia, 
!!! Ma bucur ca Danutz e mai bine si ca si-a mai revenit cu mincarea ... Tu pe cind la medic, ca tot intreb ?
Multa sanatate copilasilor care sint bolnaviori si pupici burticilor!
Am scris un roman, hehehe, dar cine stie cind mai intru aici ?
Ma duc sa vizionez partea a doua din Interstate60 (o comedie haioasa !)si sa maninc ceva, ca omuastamik are o energie fantastica, nu te lasa doua secunde linistit !
Aaaa, si apropo de filme, Roxi,am vazut Birth - cu Nicole Kidman - si baietelul care joaca alaturi de ea seamana izbitor cu Patrick (pe actor il cheama Cameron Bright), daca ai sa ai ocazia sa vezi filmul cu pricina, sa imi spui daca am avut dreptate !
Vad ca Nicole nu a mai scris, cred ca am gasit locatia de care vorbea, este exact linga mine, la piata, am incercat sa vad daca era pe acolo, dar nu am dat de ea !
O seara buna va doresc si un uichend super, cu mult soare !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Diana, nu esti singura care nu s-a intors la lucru - mai sint si io !!! Mamaaa, dar stiu ca alergi, nu gluma, 42 de kile ? Si eu care pling ca am 48 !!! Heheee, de burtica am scapat si eu demult, a mai ramas asa, doar o amintire ...
Am mai pus si citeva pozici in albumul de mai, daca tot eram paici !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alice1732003/detail?.dir=106cre2&.dnm=eb04re2.jpg&.src=ph
Olivia, petrecere frumoasa si pofta buna la dinner !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Marcelle spune:
Buna seara, gagici
Bia e bine cu raceala. A inceput si sa mamance, chiar destul de bine.
Kim eu ii dau lui Bia un produs homeopat pt pofta de mancare SAVITOL de la firma BOIRON, probabil ca este si acasa. E in jur De *Euro aici. Se dau doua lingurite de granule- una dimineata si una seara inainte cu jumate de ora de ora mesei.
O sa isi revina piciul nu iti fa probleme. Eu eram super disperata cu Bia, dar uite ca i-au trecut toate acum.
Nu am apucat sa va citesc ca a avut sotul o prezenatre de facut si a luat laptop[ul asa ca...
Iar acu am acces cand il mai lasa 5 minute. Deci v-am citit doar pe apucate.
Sananate Biancai si celor bolnaviori.Sper ca si Danut e mai bine Lia.(n-am apucat sa citesc ) dar citesc imediat din urma.
Pupici fetelor
kim222 spune:
Diana..asteptam poze!
Alice acum ma uit la poze...Bine ca sinteti bine...eu daca nu te vad la schimbul 3..si nici la celelalte..ma sperii si intreb
La 1 iunie pleaca tati? Felicitari pentru vorbaret!!!
Marcelle...merci pentru pont..am sa comunic si daca nu este in Ro..fac eu rost cumva
...Nasol este ca el nu prea are de unde sa slabeasca..si are si un inceput de anemie..ca altfel nu m-as stresa
..dar nu vreau sa ajungem la medicatie! Ma bucur ca sinteti in sfirsit ..bine...
UN uichend placut si de la mine..desi acum intru si-n we sa vad ce faceti..asa este fara cupil..nu ai stare!![]()
edit...am vazut un pescar! mey voi ati bagat barca-n casa? sau va pregatiti de mare?![]()