Smecherashi de iulie-august 2004 (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua ca dimineata s-a dus deja!

Diana - bine ai revenit! Poze cu Ianca nu ne pui? Ce mai faceti voi?
Laura - pupam Raresul pe minutza gipsata!
Roxi, si eu am cartile alea mi le-a pus mama in brate dupa ce am nascut - plus am si cartea "Mama si copilul" care a fost publicata prin anii 70 - vorba ta, cam aceleasi principii dar parca unele lucruri sunt cam spartane...

Am auzit ca in weekendul asta va fi foarte cald - 30-32 de grade - ma bucur ca a venit caldura, dar parca prea din scurt, asa!
Eu ma preocup inca de vacanta de anul asta - vrem neaparat in Grecia si un prieten grec ma tot bombardeaza cu oferte de nu ma pot hotari. Macar ne-am hotarit pentru care insula, plus ca vrem sa inchiriem un apartament ca mi se pare mai convenabil si ca pret si dpdv conditii pentru Stefan.

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Laura, pai sa stii ca situatia E penibil de complicata par sa se fi adunat cam prea multe intr-o perioada scurta, abia am scapat de nenorocita de viroza, am usit o luna in cap, puiul a tras 2 herpangine, a doua cu complicatii, nu s-a bucurat familionul extins de sarcina mea, nici nu s-a suparat, indiferenta doar, asa ca nu e vorba la mine decat de sarit din lac in put cum se spune. Nici vorba, nu m-a lovit puterea, daca interpretezi adliteram iti dai seama ca vocea mea tot a disperare suna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi unde mergeti? zi si mie pliiiz!

Mergi la inceput

Roxana, mergem in Syros, o insula din arhipelagul Cycladelor. Nu e o insula foarte comerciala dar mi s-a spus ca are plaje frumoase (apartamentul nostru e la 50m de plaja) si multe taverne/restaurante si noua asta ne trebuie. Insula o poti verifica pe net, pretul apartamentelor asijderea (noi platim 50 sau 60 euro/noapte).

Tare m-am plictisit la birou...

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ntzzz, ce liniste pe-aici, pe unde va lucesc okii?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

pupam fetele din toate schimburile!
Dorsilia, imi pare rau ca m-am inselat:(...sper ca totul sa fie bine cat mai curand!
Roxana, OLivia...incep si eu ...uite cu burta asta nu imi pot lua costum din doua piese daca nu fac ceva miscare...
la noi e soare si frumos astazi ...si incepe we!:) care va fi plin:)...astazi e premiera filmului Codul lui Da Vinci ..m-a invitat sotul...l-a vazut cineva din Ro astazi? apoi iar plec cu sotul intr-o calatorie scurta ,ca prinsei gustul:))pup si we placut in caz ca nu mai apuc sa intru..

Mergi la inceput

Eu mai sunt pe aici, dar in curind o iau spre casa ca tare m-am plictisit pe aici!

Weekend placut la toata lumea si vizionare placuta Laura (pe la noi s-a comentat filmul mult, concluzia cu care am ramas eu este ca filmul e taaare slab...)!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi si un we fain sa aveti !

(noi ne pregatim de chefuiala la servici )

tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, taman ce ma pregateam sa intreb de tine. ce sarbatoriti?
si noi avem petrecere festiva diseara, de aia la 4 ace si eu n-am rochie inca, asa ca fug in pauza de pranz sa cumpar una. pup si we placut

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pupam chelli belly pe piscatura de tantar! si pe fratiorul ei cuminte.
laura, imi pare tare rau pt mana lui rares, vreau sa dau si eu un autograf!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput