Laptele la un an si jumatate...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

sALUT!

Voi stiti ca sunt pediatri care recomanda pana la 2 ani lapte formula?Astazi i-am dat lapte Dorna amestecat cu Milumil si sper sa fie mai bine.Vreau sa va spun ca fetita mea este nascuta la 7 luni si inca are probleme cu stomacelul.Acum are un an si jumatate dar biologic are un an si 4 luni.O sa trec pe lapte Dorna totusi pt ca am mai mare incredere in el.Cred ca a fost o prostie sa-i dau lapte praf Darling.
Chiar credeti ca un bb de un an si jumatate papa orice?
Va spun eu ca NU pt ca Simona inca nu mesteca si papa pasat ca un bebelus!Doctorita mi-a spus ca o sa aiba ea timp si sa mestece!

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Hei Gabi, nu te enerva...si noi suntem nascute cam la 8 luni si un pic, si noi papam doar pasat cu linguritza si orice chiar si paine prajita din mana ei, normal. Azi i-am dat si eu prima canuta de lapte La dorna, pana acum nici o reactie negativa, Doamne fereste!
Asa ca...ne descurcam noi si cu fetele astea mai grabite la nastere si care fac nazuri la papa!

Raluca si Ilinca (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Fetita mea mananca lapte numai seara,din biberon,cu care adoarme de obicei.Am incercat sa scap de el sau sa-l dsu msi devreme dar nu se poate.plange si vrea biberonul cu laptic si nu altceva.De biberonul asta vreau eu sa scap(si dimineata la prima ora),caci peste zi bea apa sau suc din canitza cu tugui sau din paharel.
Voi cum ati procedat?
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

A papat lapte Dorna 3.3%grasime si nu a vomitat.Ea il papa cu cereale Hero si probabil ca nu simte diferenta prea mare intre ele fiind acelasi gust de cereale.Am trecut si noi la lapte Dorna.Eu ii dau de cel gras pt ca e slabutica si pt copii e bine ca laptele sa fie gras.Chiar si Milumil avea 2.8%grasime.Ce bune de cele care pot da la bb Milumil 3 .In Romania nu este.Eu am incercat si cu Parmalat prima crestere si nu-i place deloc.Vad ca la Dorna nu a facut urat.

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput