Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mamacita noi am trecut de cateva luni doar la dormitul in sac, dar l-a acceptat destul de repede. Asta si fiindca e cu ursuleti si ea e inebunita dupa ursuleti Eu i-l luasem apropae convinsa ca n-o sa-l accepte O bag in sac inainte sa o culc, dar nu inchei sacul decat dupa ce adoarme ca sa se poata misca in voie si sa nu se supraincalzeasca.

Ligia Medicover are trei clinici in Bucuresti, nici una in Drumul Taberei. Cea mai apropiata ar fi pe Plevnei, langa Eroilor. Celelalte sunt una la P-ta Victoriei si una pe Grozovici, undeva langa Dinamo. Au site si poti vedea acolo exact.
Tin pumnii sa nu mai faca febra dragalasul de Raduc, dar daca mai face foloseste linistita algocalmin. N-ai ce face daca nu cedeaza la altceva. Dar eu as folosi Nevralgin - forma picaturi a algocalminului pentru ca o poti doza la fix in functie de greutatea copilului. Supozitorul e cam dimensionat pentru copilasi peste 4 ani, cel putin asa scrie pe prospect.
Chiar ca-i un fel de Robocap sotul tau!
si nu te mai speria asa repede. N-are ce sa pateasca cu asa o mamica vigilenta

Nino Nu te mai invinui atat, se intampla si d-astea. Nu cred ca o sa-i ramana semn. sa-i treaca buba repede nazdravanului!

Andruzza am fost si eu cu Mariuca mai demult la dr. Jianu. Este sotia celebrului ortoped pediatru dealtfel. E un medic foarte bun, dar de generatie veche. Are o oarecare reticenta fata de noutati, de aici si ideea cu olita si meniul cam ciudat. Sunca de la Angst e ok, dar Ioana nu o sa pape inainte de doi ani. Almette nici atunci (mai vedeti pe net ce si cum cu Almette asta) si in nici un caz tona asta de dulciuri. N-are nevoie de ele, fructoza e mai buna decat zaharul, sunt glucide si in cereale si in lapte si in legume, si n-as face decat sa-i dezvolt apetitul pentru dulce si sa-i formez obisnuinta de a manca dulce. Seara prefer o masa mai usor de digerat.
frumosului tau, sa-i iasa bine analizele!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, thx, sper sa nu aiba ceva nasol. Da, stiu ca-i sotia ortopedului. Iti dai seama ca nu va manca Rares atatea bunatati, habar n-are de dulce, nici nu va avea curand. Cat despre mezeluri, almette, branza topita si ce mai recomanda altii nici gand. Carne in nici un caz n-o sa-i dau seara, pai ce alimentatie e asta, ne culcam cu stomacul cat tancu`? Mi-a mai zis o chestie: anul asta nu cirese, doar visine. N-am insistat de ce una si nu alta ca ma interesa sa termine de scris ca ea a scris schema.
O sa-i fac o vizita si pediatrei la care e inscris aici in cartier, sa vedem ea ce ne mai recomanda.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

A dus astazi Bogdan proba de kaki la laborator, abia intr-o saptamana, cel mai devreme, sunt gata. De ieri de la pranz nu a mai facut decat azi la 10, deja arata mai bine, e mai consistent si parca nu mai mirosea asa tare. Hai ca v-am stresat destul cu problema asta!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Inca o data multumesc de sustinere , la toate, tare bine imi prinde!

De aseara de la 7 Radu nu a mai facut febra.
Ieri a mai facut un pic, dar nu mai mult de 38, de fapt 37,9 a facut la 7 seara. Tot dea aseara a inceput sa transpire, zic eu semn bun, pt ca e o transpiratie mai rece.
Azi noapte a facut totusi ceva ciudat. La ora 1 s-a trezit miorlaici. L-am dezbracat sa-i masor temperatura si a fcaut iar frisoane. Tremura ca un soricel. Avea numai 37,1 si nici nu a crescut! Dar frisoanele alea m-au speriat.
I-am luat repede temperetura apoi l-am imapchetat in saculetul de dormit, in paturica si l-am tinut in brate. A incetat f repede din tremurat, in total sa zic 1 min de tremurici! Avea si manutele reci.
S-a incazit la mine in brate si apoi avea chef de joaca.
De dim, avea tot 37,1
Azi sunt la serviciu, l-am dus de dim la soacra-mea. Ce s-a bucurat cand si-a vazut din nou calutul lui balansoar!

rrox, multumesc de pontul cu Nevralginul! Eu ramasesem setata ca alcocalmin nu exista decat supozitoare si "desteapta" de mine nu m-am gandit sa mai verific o data . Sper sa nu mai fie nevoie, dar o sa cumpar din asta. Si eu sunt pro siropuri!

andruzza, asha mult dureaza? Hai ca daca nu a mai facut de ieri inseamna ca e ok.
Am vazut pe discutii generale ca si Ana71 are probleme cu Victor cu burtica!

gegea, sa sti ca umorul mi-a mai ramas, ca altfel deseori ma apuca disperarea.

Aseara a fost o faza "dragutza" . La 7 cand am vazut ca iar are febra m-a busit plinsul! Si Radu se uita la mine. a veit la mine in brate de buna voie, si a inceput sa rada in hohote. Si uite asha mi-a trecut plinsul!

gegea, mersi mult de reteta de cascaval, scuza ca asha tarziu..

mamacita, rrox, da sa sti ca nu am exagerat cu robocop- ul. Aproape fiec parte din corp are un semn. Sper ca radu sa fie cuminte (ca mine)

andrruzza, multumim de efort ca ne-ai scris ce a recomandat doc.
Am si eu ceva remarci si intrebari:
- cam multe dulciuri, dar asta ati remarcat si voi...
- dar marea mirarea si intrebare este: chiar are nevoie sa manince atata seara?????? Adica la ora 8 seara mancare + lapte?

Radu maninca acum cam cu scrie acolo (exceptii: fara sunca, almette , check si alte cheestii, dar atatea mese) cu exceptia ca seara bea doar lapticul, nimic mai mult...
Zilele astea a slabit un pic, tre sa repurcedem la refacerea bucutelor.

Dar ceva m-a stimulat. O sa cumpar olitza. Acum cand o folosim, om vedea. Dar in weekend o cumpar!

Gata ca trebuie sa si muncesc!
Si sa si maninc ceva ca de la oboseala si mincat aiurea zilele astea am o ametealaaaaa.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Multumesc tuturor de vorbele bune ... dar stiti si voi cum este... tot te invinovatesti.. ca nu ai fost mai atenta, mai rapida ca el... chestii din astea...

Alex isi vede in continuare de treaba, se catara in continuare ..nu l-a afectat in nici un fel cazatura.. ca sa zic asa... sa stea si el potolit macar zi..

Sanatate multa tututror si sa va bucurati de vreme frumoasa... eu sper sa fie frumos si in weeek-end..ca am programat o vizita la tara la socrii.. e sarbatoare...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mai intru si eu din Pasti in Craciun vad,ca de printesita mea nu mai am timp nici sa respir.

Am citit ca sunt cativa copilasi bolnaviori...offff...multa, multa sanatate lui Rares, Raducu, Brien, si multi pe buba lui Alex, nu te mai invinovati Nino, asa sunt ei mai neastamparati, si ajunge o fractiune de secunda de neatentie si ...uite buba...las' ca ii trece pana se insoara

Noi suntem OK, Alexandra are zile cand papa, zile cand nu vrea, dar m-am obisnuit, daca se poate zice asa.Andruzza daca Alexandra ar papa cam asa cum ti-au zis tie , fara atatea dulciuri si alte cele, cu care nu sunt nici eu de acord,...ar fi de 2 ori pe atata

Va pup si incerc sa scriu mai des

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Adseana multumesc si tie...stiu ca nu le trebuie mult timp ca sa faca cate o traznaiuta... dar ... Va pupam si multa sanatate.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

ca sa nu va fie dor de noi cata vreme tragem chiulul, am pus poze in albumul nr.20

Teodora io is ...abia acum am observat ca esti din Oradea...in ce zona stati?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

ce-i cu linistea asta pe aici? chiar toata lumea sta afara?

noi suntem bine. Doamne ajuta, nu a mai facut febra!

Noapte buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Ligia poate mamicile se odihnesc;sincer comunicarea cu voi pe forum este una din putinele relaxari pe care mi le permit in timpul zilei,adica seara dupa ce adoarme Antonia;as vrea sa citesc mai mult,sa nu stau ca pe ace la cosmetica dar odorul imi ocupa tot timpul si cred ca multe mamici sunt in asentimentul meu;
Zici ca Raducu este bine?Deci ati mai castigat o batalie;sper sa te odihnesti si tu la noapte ca lumea!
Andruzza meniul m-a cam socat si pe mine!Antonia nu bea 200ml.lapte,nici nu sta pe olita,scuipa afara daca nu este paserata carnea sau legumele;fructele,branzeturile le mananca soldatei dar deocamdata atat;si bineinteles painea unsa;dar cum spui tu nici eu nu-i voi da atatea dulciuri si seara este foarte multa mancare;
Gegea multumesc pt.reteta!O voi incerca!
Adseana eu stau in zona Oncea iar ca sa venim in parc il rugam pe tati sa ne duca;nu totdeauna reusim sa-l convingem ca este ocupat;am vazut pozele;ai o fetita dulce si cred ca tati al ei este foarte mandra de ea;

Mergi la inceput