Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, va si sper sa nu ramaneti cu semn! Adevarul este ca acum pericolul de a se lovi este la fiecare pas, oricat am fi de atente, tot se poate intampla cate o lovitura.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

A adormit si Antonia asa ca am putin timp;
Andruzza d-na dr.e pusa pe fapte mari;ma intereseaza ce ti-a spus despre meniu asa ca te rog sa ma pui la curent;nici Antonia nu sta pe olita asa ca voi mai incerca;
Daria ati mai trecut peste un hop;bine ca si-a revenit!
Mamacita si Antonia doarme in sac de mica si nu avem nici o problema cu el;dar eu o pun doar dupa ce adoarme ca sa nu se incalzeasca;ea inca adoarme cu capul pe umarul meu si cu cantecel!
Andruzza aceeasi problema mi-o pun si eu!Antonia culege de pe jos toate prostiile si le mai si"degusta";nu stiu cum o voi putea dezobisnui!
Nino imi pare tare rau de accident;nu ai de ce sa te invinovatesti pt.ca totul se intampla asa de repede si ei sunt asa de rapizi ca nu ai ce face;sper sa treaca repede si fara urma!
Ligia ce noapte agitata ai avut iarasi!Pe langa ingrijorare mai e si oboseala;incapatanata febra asta!Te astept cu vesti bune!
Cenia pt.baietel;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

nino,nu cred ca va ramane semn;exista niste picaturi,Curiosin,care ajuta cicatrizarea rapida si frumoasa pe plagi mari,arsuri,escare etc.,nu prea cred ca e cazul.Imi pare rau,va doresc sa nu mai patiti nimic grav si sa nu semene cu sotul la "rupturi"!
ligia,chiar ca m-ai distrat si pe mine;mai era putin si te intrebam daca il desurubezi si-l ungi cu vaselina,ca l-ai descris pe bietul om ca pe Robocop.
andruzza,multumesc pentru relatarea sfaturilor de la medicul cel nou.Cu cat mai multe opinii aflu,cu atat mai bine,chiar daca nu sunt de acord cu unele[eu am stat la olita la 1,5 ani si cand am mers la gradinita eram la"avansati",deci nu toata generatia s-a "executat"la 1 an].M-ar interesa schema sau indicatiile de alimentatie.Si eu am inceput serios marirea texturii alimentelor si merge bine,functie de chef[paine,biscuiti,mere,cartofi,banana,toate bucatele marisoare,celebrii"soldatei"]
cenia,desi ati avut epopeea aceea in spital,tot nu cred ca e bine sa nu-l vada un medic,medicina nu se face din zbor sau"dupa ureche",dar eu in mod sigur sunt subiectiva la acest capitol.Ai mare grija de voi sa nu va dezechilibrati si sa dati din lac in put,adica incercand sa scapati de medic sa dati de spital cu toate ale lui!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Multumesc in continuare fetelor pentru raspunsuri,sunteti foarte dragute!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Ok,ok, mamacita, vom merge si la medic.acum ezit: la cel pediatru de fam cum s-ar zice, sau la spital?la pediatru babuta mea nu e prea drastica cel din spital...la cit am cotizat...si tot e expeditiv. vedem miine cu scaunul si mergem.

niste poze

Mergi la inceput

Sa scriu acum despre planul de alimentatie, ca sa-i zic asha:

masa h7-8
1. cantitativ cca 10 "soldatei"(fiecare liniuta reprezinta o varianta):
-paine+unt sau sunca Praga sau sunca de curcan
-almette+paine
-almette+galbesnush de ou
-gem/dulceata +paine
2. 200 ml lapte

masa h 10-10:30
150g fructe, cu sau fara biscuiti

masa h 13-13:30
1. 100 ml ciorbitas au supica cu paine
2. 150 g felul 2- si aici lista este lunga, stiti si voi. Ce a adus dr. nou pt mine: sarmalute de pui sau vitel in foi de vita.
3. 40 ml suc natural de fructe sau apa

masa h 17
- 1-2 felii chec
- placinta cu mere sau branza de vaci
- papanasi fierti (cu dulceata/gem si putina smantana)
- iaurt simplu cu sau fara adaos de fructe(50 g fruct)

masa h 20
1. hrana solida 150 g :
- 50 g ficat/ carne/peste + 100 g garnitura orez/legume/paste
- spaghete+cascaval la cuptor
- spaghete cu sos tomat +carne
2. 250 ml lapte

h 21 Obligatoriu somn! Vara 21:30, cel tarziu 22!

Asta asa orientativ. Eu am avut comentarii la sunca, de ex. si dr. mi-a recomandat produse de la Angst( era ea informata ca chestiile de gen E-uri sunt pe baza de plante. Eu n-am auzit despre asa ceva, ma rog). La fel mi s-a parut cam mult zahar in dulceata, papanasi, chec, dar asta o data, de doua ori pe saptamana, n-ar fi mult. Sucul dupa masa de pranz, eu stiam ca e bine sucul intre mese. Iar masa solida de la ora 20 iar mi se pare cam mult, chiar vreau sa discutam mai mult pe tema asta, au nevoie seara de atata hrana??

mamacita, pai sunt si exceptii desigur Eu in clasa aI-a mergeam cu biberonul in ghiozdan

Mergi la inceput

cenia, nu poti sa-i faci maine o coprocultura? Ai putea sa mergi la medicul de familie daca nu vrei sa intri in spital. Il poate examina si isi da seama de starea lui, daca e deshidratat, ii palpeaza stomacelul, ficat, pancreas si ce mai examineaza ei acolo. Sanatate!

Mergi la inceput

andruzza,multumesc;am exact aceleasi comentarii ca si tine,asa ca abia astept raspunsurile dnei dr.

quote:
mamacita, pai sunt si exceptii desigur Eu in clasa aI-a mergeam cu biberonul in ghiozdan

Ei,na!
cenia,la medicul de familie m-as fi dus si eu

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

mamacita,cenia, ana, va multumesc pentru raspunsurile in legatura cu problema Dariei.
danuta, tare frumos povestesti despre noua experienta pe care o traiesti cu Mihai. Bafta in continuare! Oricum, deja suntei pe drumul bun.
ana, din cate zici, frumoasa petrecere ati avut, dar nu ne-ai pus poze. Asteptam cu drag s-o vedem pe dragalasa Eva.
anca micaela, pupam pe Ema jucausa si vesela sa-i treaca repede buba!
ligia, prin ce treci si tu... uf, imi pare rau, mai ales ca tati e plecat si iti este greu peste noapte. Dar imi place ca gasesti mereu un sambure de buna-dispozitie in tine, iar partea cea mai faina e ca dai si la altii.
cenia, imi pare rau ca ati avut probleme, dar speram ca sunteti pe calea buna. si multa odihna iti dorim!
uf, nino... ce sperietura ai tras iar! sa treaca repede si sa il ocoleasca cazaturile!

Noi suntem mai tot timpul pe-afara, gasim mereu ceva atractiv de facut si asa printesa mea e fericita si zambareata non-stop. Partea mai putin placuta continua sa fie la papica. Am facut azi o mancare de spanac pe care as fi mancat-o si cu ochii , iar ea mi-o scuipa de zor. Ma rog... gusturile nu se discuta. Nu mai trebuie sa repet greseala sa mancam deoadata cu ea, la bucatarie, ca imediat vede painea si cere cu insistenta ("du, du, du" + manuta intinsa inspre paine). In rest, nu prea am mai avut probleme. Ba chiar, de vreo saptamana a inceput sa-mi dea si mie din ce papa ea. Sambata, avea painica in manuta, iar eu ii dadeam ciorbita cu carnita si legume. O incanta de numa' sa rupa bucatele de paine si sa mi le indese in gura Avea o bucurie netarmurita cand vedea ca si ea ma hraneste pe mine, nu numai eu pe ea.
Continua sa fie captivata sa asculte cantecele si poezioare (interpret: mami ), dar ne impiedicam de faptul ca nu-i plac povestile. Oricat ma chinui sa i le citesc cu intonatie, nu are rabdarea pe care o are cand ii zic poezii sau ii cant (e posibil sa o "gadile" placut rimele). Admira imaginile din carte si da repede la pagina urmatoare, nu cumva sa am timp sa citesc ce scrie. Oricum , perseverz...
Va pup pe toate si sa aveti o noapte linistita!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria la 1 an

Mergi la inceput

Din schema asta a ei lipsesc cerealele. Ea nu le mai recomanda dupa 1 an. Sunt total impotriva! Noi papam in biberon, cu fructe, cu iaurt. I-am spus ca am alta parere referitor la cereale si o sa papam ca si pana acum, n-a argumentat decat spunand ca din cauza cerealelor n-ar mai papa ei bine. Total aiurea, parerea mea!

mamacita, din pacate nu am mai avut timp de discutii, am scris in mare cam tot ce am discutat. La urmatoarele vizite chiar o sa redeschid discutia despre ce mai aveam de comentat azi.
edit: in locul mezelurilor mi-a dat alternativa: sa-i fac muschi de vitel la cuptor si sa-i dau cate o feliuta dimineata! Uitasem. Si chiar o sa-i fac! Daca nu mananca bucatele, asta chiar nu am cum sa mixez, voi lua io pranzul la regim

Mergi la inceput