Prichindei martie - aprilie 2005 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Pana se umple cada:

daria, eu ca si tine il culc pe Radu, adica body, maieu sau chiar cu maneca, pijama si sac de dormit. Pijamaua e cover-all la noi. Mai avem inca rezerve. Una singura e afara talpa si o folosim si pe aceea cu succes.La noi in casa noaptea sunt 21,5 grade. Daca e mai cald nu doarme bine, am testat.de fapt intrebarea originala venea de la mamacita. Dar nu comparati zona noastra de munte cu Buc sau Ct. Cand veniti voi la noi, puneti 2 pijamale.
Daria , sanatate lui Brien. Asha si Raduc, e vesel si pin de energie, chiar si la febra el era plin de chef de joaca azi noapte.
Azi noapte am pregatit haine, masina, bani, in caz de.. sa o taiem la spital. Si acum suntem pregatiti, sper sa nu fie cazul.

rrox, mamacita, hai nu va suparati de expresia mea. Era o gluma evident. Si eu am avut "jeg de Dacie" normal....

rrox, si eu am mers la 6 ani la scoala. Am fost cea mai mica din clasa si la generala si la liceu si ultima la sport in rand, cand ne aliniau dupa inaltime.
Acu am ajuns cea mai batrina, in firma la care lucrez. Ba, pardon, mai e contabilul care echilibraeza balantza, are 70 ani

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut.
Noi nu facem prea bine fiindca David da semne de diaree. Asta noapte a urlat ingrozitor o ora si douazeci min. nu stiam ce are si ce sa ii fac.Prima data l-am cautat in cap, pe piele(a tipat deodata, am zis ca l-a piscat ceva!), apoi i-am dat eferalgan, apoi am vazut ca se chirceste si i-am dat Smecta pentru ca am presupus ca are crampe.S-a linistit instant, ca am zis ca merg la spital.
Dimineata a fost scaunul bun(ca a facut putin la oala, spre satisfactia mea) dar era cu mucus. nu prea vrut sa manince, a trebuit sa plec in oras, cu altcineva nici macar nu vrut sa guste, dar a ciugulit aproape o banana intreaga. Spre seara auinceput scaunele moi in nr. de 3 si mirositoare.Spuneam ca dupa experienta cu spitalul sunt profesoara in diaree dar pot spune ca tremura inima acum in mine. I-am dat Smecta din nou, si Bonnisan(pt crampe), brinza calcica cu banana si am facut mucilagiu, dar nu vrea. A adormit la ora 8 cu ceai de menta. Cel mai rau e ca sunt si eu in aceeasi situatie. singura mincare in comun a fost o supa cu galuste
de la ora 8 doarme... Sa dea Domnul sa fie bine!

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Noi ne spalam pe dinti de foarte devreme fiindca am fost campioni la eruperea dintilor, dar nu prea vrea! pe mine nu ma lasa aproape deloc.
Am o periuta de la o trusa pentru copii cu piepten, perie, inca una de la Chicco(dar am ratacit-o prin casa)si una Oral B(2).Pasta de dinti e Gerber, dar trebuie cautat fara fluor,asa stiam eu si pe care sa scrie ca poate fi inghitita(asta pina la 2 ani).
Mamacita: noi nu am mai gasit acel tip de pijama si folosim pantalonasi cu bluza sau body maieu cu bluza si sosete. la noi sunt 21 de grade.si doarme cu o paturica, care zboara bineinteles!

niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia Multa sanatate Raducului! Si Ioana a luat sirop cu echinaceea si propolis si osciloccocinum si i-au prins bine, zic eu. Sper sa-i faca si Raducului bine!
Mi-a placut faza cu contabilul!!

Daria Tinem pumnii sa nu mai se incinga asa Brien si sa va dea emotii! Multa sanatate!

Cenia Sper sa-i treaca repede lui David!

Revin.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Off,iarasi copii bolnaviori!
Ligia iti doresc sa ai o noapte linistita si fara peripetii!Iar febra sa dispara!
Anca unpt.nasucul Evei!
Cenia bine ca s-a linistit David!Sper sa va puteti odihni!
Mamacita, Antonia doarme in:un body tip maieu,o pijama din doua parti si un saculet de dormit mai subtirel;si noi am folosit cu succes o pijama intreaga dar pt.ca a crescut si este cald i-am schimbat echipamentul;asa sunt linistita ca nu se descopera;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Anca Micaela nasucul Emei, sa-i treaca repede buba!

Mamacita Multumesc pentru suport Ioana doarme si in pijamalute cu bluzita si pantalonasi fara totosi si in salopete. Oricum doarme in sac, avem unul mai gros si unul subtirel, in functie de temperatura. Zilele astea a dormit in cel gros si cu caloriferul electric in priza fiindca noaptea e destul de rece.

Danuta Suna foarte bine cresa! Si raportul pe prima zi e foarte bun chiar daca nu a mancat tot. Sper sa fie la fel de multumit acolo si in zilele care urmeaza. Nu mi se pare mare pretul, din contra. E adevarat ca eu compar cu preturile din Bucuresti si se pare ca sunt mult mai mari. Noi dadeam pe gradinita Mariucai 100 Euro pe luna doar pentru program pana la ora 13 si cu mancare de acasa. Si inca gasisem (cu greu!) o gradinita OK cu preturi minimale fata de altele...

Pisicuta Ce bine v-ati distrat!

Crangutalil Si eu apuc sa mananc tot pe la 12 noaptea Pur si simplu pana atunci nu am timp si mor de ciuda fiindca tot incerc sa mai scap de niste kilograme...
Ioana ia fluor zilnic, Zymafluor. La varsta asta nu e indicata spalarea cu pasta de dinti, sau cel putin nu cu una care contine fluor, din cauza pericolului inghitirii. Mamacita spunea ca apa de robinet din Constanta e fluorinata, nu stiu in alte orase cum e. Oricum Ioana bea numai apa plata fara fluor (ca si mine si Mariuca dealtfel).

In privinta scolii, si eu si sotul meu am mers de 6 ani la scoala si a fost OK, dar atunci nu existau copii mai mari de 7 ani in nici o clasa a I-a. Acum problema e diferenta mare de varsta dintre elevii aceleiasi clase. Ca solicitare intelectuala fac fata de obicei cu totii, dar nivelul de atentie si concentrare difera destul de mult. Tot din cauza diferentei mari de varsta nu prea au multe preocupari comune si interactioneaza putin mai greu, cei mari avand tendinta sa-i evite pe pitici. Nu sunt obstacole ce nu pot fi trecute, dar exista. Oricand as proceda la fel in privinta Mariucai si daca si Ioana o sa fie pregatita pentru scoala la sase ani si jumatate va deveni scolarita. Va merge, ca si Mariuca, trei ani la gradinita, pana atunci va sta acasa cu mama (mea).

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri;vin cu o intrebare complementara:daria si Teodora,cum convingeti copiii sa stea in saculet,ca noi l-am folosit cand era mititel,dar acum parca il torturez,asa reactioneaza cand incerc sa-l indes in sac?
ligia,multa sanatate lui Raduc,la fel si lui David si mamicii lui,Cenia!
ligia,m-a distrat si pe mine modul plin de umor in care povestesti despre tine si stai linistita,nu m-am suparat,ba chiar explicam cum ca stie toata lumea partea cu jegul
crengutalil,nu din reavointa nu ti-am raspuns,ci stau extrem de prost la partea cu timpul extra-Alexut si atunci prefer sa nu mai repet aceleasi lucruri.Tu probabil nu ne-ai citit tot timpul,dar s-a mai discutat despre tot ce ai intrebat.Nu era nici o problema daca mi-as fi amintit[ca mi-s mandra,nu iau notite]ca intrebarea imi era adresata numai mie,dar am crezut ca e generica.Deci,daca ii dai apa plata am inteles ca e bine sa ii dai supliment de fluor,pentru ca nu contine,numai cea de robinet si aceea numai in anumite zone ale tarii ar avea cantitati suficiente.De spalat il spal de la 4 luni cred,de cand dadeau semne primii dintisori,si noi frecam de zor gingia respectiva cu o periuta anume conceputa;apoi,cand ne-am facut dintosi,am trecut la a doua{pentru dinti abia iesiti)si a treia periuta(pentru dinti muuuulti si maaari) din acel set adus din Germania de nasii lui.Mai folosim,alternativ,periuta si pasta de la Nenedent,dar sincer,eu doar spal periuta cu pasta,apoi i-o clatesc si i-o dau lui la supt.E valabil ce spuneau fetele,pasta nu ar trebui sa contina fluor si nu trebuie inghitita pana la 2 ani.Cred ca asta era tot ce intrebasei,ca evident nu am avut timp sa verific[intre Alex,masterat,articole de scris si treburi casnice,plus cabinet,nu stiu cum de apuc sa mai citesc chiar si pe diagonala],asa ca nu te bosunfla pe mine.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

daria,cenia si ligia,va plang din suflet pentru chinurile suferite cu copilasii!Fereasca Dumnezeu pe toata lumea!
rrox,cu placereDeci,si tu o convingi pe Ioana sa intre in saculet...Numai mie imi lipseste puterea asta de convingere...
danuta,suna excelent tot ce ne-ai povestit si s-o tineti tot asa;iar pretul mi se pare perfect,tinand cont ca pe aici pentru 8 ore/zi o bona ia in jur de 200 euro/luna,si fara specializare in copii,educarea si ingrijirea lor,gradul lor de expertiza fiind"mi-am crescut x nepoti",singurul avantaj fiind scorul egal de 1:1,educatoarele fiind 1:6-7.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

mamacita, nu m-am suparat, stiu ca esti foarte ocupata, ca si mine de altfel, imi manifestam doar dezamagirea.Mersi oricum de informatii, eu nu i-am dat nici zymafluor si nici n-am spalat-o pe dinti, deci cred ca e cazul sa incep cu amandoua.Cel mare e varza cu dintii , m-am saturat de mers la dentist cu el, si azi mergem, asa ca vreau ca macar cu ea sa pot face ceva , si din timp.
In legatura cu scoala ai dreptate Roxx, si al meu e printre cei mai mici din clasa ca varsta, dar nu am probleme cu el din punctul asta de vedere.Eu am probleme cu el ca scrie cu stanga si mai ales ca tine stiloul ca pe furculita, si scrie urat, si la mate zice trei si scrie patru. si ca e foarte capos,ca face lectiile in graba ca sa fuga la joaca cu bicicleta afara...Dar asta ar fi fost cred si la anul.Dar de , pana la urma fiecare face cum vrea.
In rest, thea nu mananca de 2 zile cam nimic, si ieri a avut trei scaune apoase si deschise la culoare...Azi dimineata avea in pampers scaun normal, n-am mai apucat s-o pun pe oala.In rest e vioaie, vesela ,rade...I-o mai iesi vreun dinte, ca nu ma lasa sa ma uit in gura ei, dar avem deja 8, 4 sus si 4 jos.Ce mai urmeaza acum?
Pupici la mamici si bebici,Cranguta ,Thea actrita si Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cenia, si Rares de 3 zile are scaune mai moi si urat mirositoare. Ieri de ex a facut o data de dimineata moale, asa de consistenta unui iaurt(scz), la pranz a mancat orez cu pui si legume, la 17 iaurt cu banana si cereale. Si n-a mai facut toata ziua, dar acum de dimineata iar a facut moale. Citind mesajul tau m-am ingrijorat si mai tare. Ma gandesc sa nu fi luat ceva tot punand mana si bagand in gura bete, iarba si te miri ce mai gaseste prin iarba in parc. Oricum, azi il duc la dr., probabil maine ii fac copro. Sper sa nu aiba nimic. Moale fac si din cauza eruptiilor dentare, sper sa fie din cauza asta. Cum mai e David?Sanatate multa.

ligia, sanatate multa lui Raducu Eu nu stiu cum "arata" o raceala ushoara pentru ca n-am avut probleme de genul asta si sper sa nici nu avem. Nu e prea mult algocalmin pentru febra pe care o are? Totusi nu-i prea mare ca sa-i dai atata algocalmin, parerea mea!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput