Prichindei martie - aprilie 2005 (98)
Raspunsuri - Pagina 3
mamacita spune:
Intrebare:seara mai culcati copiii in pijamalute[salopete]cu totosi?Ca Alexandru a crescut,la noi in casa sunt 24-25 grade,si ma gandeam ca si daca s-ar dezveli[ceea ce sigur si constant se intampla]nu raceste daca e cu piciorusele goale.Nu de alta,dar la dimensiunile actuale gasesc din ce in ce mai greu salopete cu totosi.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
danuta_t spune:
Mamacita, unul din cadourile de 1 anisor a fost o pijama de copilas, adica bluzita si pantaloni. Sunt de la Bebetto pt 12 luni si cam pica de pe el, desi Mihai nu e slab deloc. Nu piciorusele goale ma ingrijoreaza pe mine, ci spatele dezvelit, dar daca-i pui bluza in pantaloni, cred ca e OK. Plus mai multe check-uri pe noapte.
Dar mai folosesc si pijamalele cu totosi pana-i mai sunt bune.
M-au sunat de la cresa sa-mi dea raportul: painea cu ficat mai mult a ciugulit-o; dimineata a scartait un pic, dar s-a luat cu joaca si a renuntat (poate-si cerea sucul lui de fructe de-acasa); supa cu galuste n-a mancat-o "satisfacator" - dupa cum spun ei; spanac-ul l-a ras (cred ca asta ii mai aducea aminte de casuta lui). L-au pus intr-un patut din camera celor mai marisori, nu vroia sa stea si a-nceput scandalul, asa ca l-au mutat in camera de bebelusi, unde sunt patuturi cu zabrele de lemn, si acolo a acceptat sa doarme (stia puiutul ce sa faca in patutul asta). La "bebelusi", sefa de dormitor este o fetita de 1 an si 2 luni, draguta foc, dezghetata si care este la cresa de la 6 luni. Mihai doarme deja de-o ora, asa ca probabil va fi bine la 5 cand o sa-l iau.
Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
crangutalil spune:
Mamacita, n-ai vazut mesajul meu...Intrebam de fluor, de apa, daca ii spalati pe dinti, cu ce periuta si pasta...Nu-i nimic,poate ai timp sa revezi sectiunea trecuta,pag9.Daca nu, mai citesc raspunsurile voastre si imi dau eu seama ce si cum.
Danuta, eu am dus baietelul la 1 an juma la o cresa de stat si am fost foarte multumita pt. el.A invatat foarte multe si foarte repede , lucruri care acasa sigur nu le-ar fi invatat.E prima scoala a lor.Iar in legatura cu scoala, si eu puteam sa-l mai tin un an pe Codrut si sa-l fi dat la 7 ani si 8 luni, dar mi s-a parut prea mult.Exact cum spui tu Roxx, si eu cred ca i-am dat un an , nu i-am luat.Si eu am mers la 6 ani jumate si a fost foarte bine.Mai ales daca copilul a mers la cresa si (sau)gradinita.
In rest inca o data va mai anunt ca daca vreti s-o vedeti pe Thea, printesa mea, o puteti face vineri, 19 mai , ora 22, pe Prima Tv la Trasniti in Nato.Asta pana om reusi si noi sa schimbam conexiunea asta naspa la net si sa pot pune si eu ceva poze...Si sa vina vacanta sa am si eu mai mult timp....ca de multe ori nu apuc nici sa mananc ca lumea decat seara dupa ce culc copiii...Si e cel mai rau asa, ca toata mancarea se depune pe burta mea
Va pup pe toate.Si nici un nou bebelus?Ce fac gravidutele noastre?
pisicuta si matei spune:
crangutalil noi nu ii dam flour,dar ne-au recomandat pasta de dinti cu flour si am luat vademecum pt copii cu aroma de mar.periuta este de la oralB si ne spalam pe dinti dimineata si seara.
mamacita Matei nu mai doarme cu pantalonasi cu totosei de muuuul,dar si la noi cred ca sunt 29-30 grade
.de fapt nici in timpul zilei nu sta cu sosetute sau totosei decat ocazional ca mai avem niste pantalonasi care inca sunt buni.dar ii da repede jos asa ca...
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
dariaevelin spune:
ceniamama!!! ce de hainute!!! Sa le stapaniti sanatosi!
crangutalil asteptam sa o vedem pe Thea!
ana m-a distrat tare faza cu cupla . Pupam frumoasa mica
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
mamacita Brien are pijamalute compuse din bluzita si pantaloni,cu piciorusul gol. Noi ii dam asa: maiou(cu inchidere jos ca body),pijamaluta si sac de dormit(varianta de primavara-vara-subtirel). Chiar daca se dezveleste e ok.
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
pisicuta si matei spune:
mama Daria cum doarme Brien,dar nu moare de cald?!![]()
daca ati sti cum doarme Matei...in cel mai bun caz doarme cu pantalonasi si bluzita cu maneca scurta,dar mai mult dezvelit si transpira...dar de obicei doarme numai in body cu maneca scurta si tot transpira!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Anca Micaela spune:
Dragele mele, am intrat pe fuga sa va salut si sa va povestesc ca Ema mea a cazut ieri in parc si si-a julit nasul si o nara.
Ma intreaba lumea pe strada de ce am polizat nasul copilului. S-a speriat, a plans si a suspinat de ni se rupea sufletul, dar a uitat destul de repede (in brate la mama, normal!).
Ma apuc sa citesc din urma.
Pupici!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
ligia13 spune:
Azi toata ziua m-am chinuit sa va scriu si nu am apucat!
Radu e racit, cred.
Ideea e ca simbata seara i s-a infundat un pic nasul, ieri a fost fornait si cam marait, aseara a facut un 37,5, am dat panadol. La ora 11 azi noapte a facut mici frisoane si 38,3 , a cedat la algocalmin, la ora 1 a adormit. LA 5 dim avea 39,2. Din nou a cedat la algocalmin si a baut lapte si a dormit din nou de la 6 la 9. LA 9 nu avea febra si nu a facut deloc pana la 18:30 cand a facut un 38,3 care nu a cedat deloc la Panadol, ci a cedat la algocalmin.
La 8 a venit doctoritza sa-l vada si a declarat "usor racit". Nu are nimic in gat, e curat si nici la urechi.
Asha ca luam oscilococinum si tinem febra in frau cu nurofen/algocalmin si speram ca scapam repede.
Sunt un pic ingrijorata pt ca febra e mare si nu stiu de la ce e. Adevarat ca are multe gingiute umflate , ar 39 e ffff mult.
Usoara raceala sa-i dea febra asta?
Maine o sa-i duc sa-i fac o urocultura, daca ma voi pricepe sa pun pungutza aceea.
Am luat si o sticlutza de sirop cu echinaceea si propolis si catina ca sa-i dau, poate il mai fortific si pe el, ca sunt ingrijorata daca racesste asha usor.
Ce sa va spun, azi noapte a fost cuplit, singura si cu Raduc bolnav. Frisoanele acelea , desi erau f mici m-au ingrijorat pe mine.
Revin daca mai apuc. Acum fug sa fac o baie, ca am un paaar
, si maine poate ajung la serviciu. A zis socrela ca vine ea sa stea cu Radu.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
andrruzza spune:
daria, eu inca mai sper sa renunte la obiceiul asta. Doarme buna parte din noapte la el in patut, cand il aud stiu cat e ceasul: in jur de 3:30. Poate cand o sa-l mutam la el in camera va uita de patul mare
Sanatate multa lui Brien
danuta, din ce povestesti mie imi place cresa voastra
Faptul ca ti-au spus cat a mancat sau cat n-a mancat la mese e mare lucru, la unele crese, gradinite se prefera " a mancat dna tot", cand copilul nici nu se atinge de mancare. A fost prima lui zi si eu zic ca s-a descurcat de minune, ca un adevarat barbat. Din ce stiu eu vis-a-vis de cresa, stiu ca e bine ca masa de dupa amiaza pe care o serveste copilul acasa sa fie una consistenta, chiar daca la cresa mananca tot sau aproape tot. Te asteptam sa ne mai povestesti. Avand in vedere ca si Rares va merge la cresa, chiar ma intereseaza experienta vostra!
teodora, multumesc la fel!
mamacita, Rares doarme cu pantalonas cu totos sau pantalonas fara totos si cu sosetutza subtire, dar la noi avem in dormitor 19-20 de grade. Mie la 24 de grade mi se pare cam rece fara sosetuta in picioarus, dar acum depinde foarte mult de cum a fost Alex obisnuit. In parc ne intalnim zilnic cu un baietel in tricou cu maneca scurta si bermude, asa umbla imbracat de prin martie, la 19-22 grade si se simtea foarte bine. Deci, depinde cum a fost copilul obisnuit.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"