Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fetelor, am pus poze noi cu Teodora. Sunt facute saptamana trecuta. Sunt cele "necomentate" inca .
Fac pe fotograful cu ea , ca vreau sa prind o poza "buna" pentru invitatia de botez.

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mari78,pai daca aveti in familie,inseamna ca Teodora va avea sanse sporite sa aiba ochii albastri sau verzi!
Important e sa ii aiba sanatosi,ca in zilele noastre,culoarea se rezolva cu lentile de contact colorate
Eu vorbesc?!(care mereu speram sa mosteneasca aia mici ochii lui tati si ai "stramosilor vikingi")

Eu stiam ca in general,daca nu se naste cu ochisorii albastru inchis sau albastru-gri inchis are mai multe sanse sa ii ramina albastrii sau verzi.
te

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Dragi mamici,

Am deschis un subiect nou,adica capitolul 3...

Va invit sa postati AICI

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MARI78,ce mare a crescut fata!!!!!!!!!!si ce frumoasa!!

TINA,si baietul tau a crescut,mancara-l mama pe el de frumos!

ANA-MARIA,de doua zile e cam maraita nustiu ce-i cu ea,nu mai pot sa fac nimic ,vrea numai in brate,asa ca o mai las sa mai planga putin ,ca n-am ce face,si acum la fel eu scriu aici si ea plange asa ca o las balta,poate mai intru can mai doarme ea!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Mari78,acum am vizionat si pozicile Teodorei!
Vai ce scumpica si frumushica!Sa stii ca si eu am facut tot la fel "probe" cu ap.foto pt.invitatia de botez!

Uitindu-ma mai cu atentie la ochisorii Teodorei,indraznesc sa afirm ca nu prea arata a se schimba in caprui,cel mult,in verde.
Hai ca sunt curioasa daca am avut dreptate!

Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

neata mamici! pupam la voi si la bebei

noi am avut in we de kk, m-am chinuit cu cea declaratie de venit si in fiecare an imi zic ca n-o mai las pe ultima zi si in fiecare an o las. ma rog, le-am completat si le-a trimis tati luni prin posta si am scapat.

luni seara am fost la doctor la ortoped. Perluta nu are displazie de sold si asta e lucrul bun. ne-a descris in amanunt de inseamna torticolis, stiti problemuta ei de la gatut. aici lucrurile se complica. trebuie tot timpul sa fim atenti cum isi tine capusorul, asa incat muschiul sternocleidomastoidian sa revina la lungimea sa. cam asta inseamna torticolis, acest muschi este contractat si tunci bebelina are tendinta de a-si tine capusorul aplecat spre dreapta. si ne-a zis trebuie corectat gatutul. adica in loc sa stea cu urechea pe umar, cum mai are tendinta sa stea acum, sa priveasca peste umar si asta trebuie sa o obligam noi sa faca.

bine-nteles ca si in privinta asta exista pareri diferite, unii medici sustin masajul gatului, altii sustin corectia, adica obligarea gatutului sa stea in pozitia corecta. medicul la care am fost sustine a doua opinie si voi merge pe mana lui ca mi s-a cam acrit de cate voci am auzit si fiecare sustine altceva.

ieri am fost din nou la medic, de data asta la neurolog, pentru pareza. bebelina mea isi tinea un colt al buzei de jos in jos, daca intelegeti ce vreau sa zic. in ultim vreme lucrul asta era in ce in ce mai putin vizibil, dar tot ne-am dus la medic sa fim siguri ca nu e nici o problema si dupa un control super amanuntit dna doctor ne-a zis ca bebelina este super sanatoasa sa nu ne facem nici o grija.

asa ca acum suntem mai linistiti, din 3 probleme am ramas numai cu una, si pe care speram sa o rezolvam.

cam asa stau lucrurile cu noi.

va pupam si revenim.

_
Anamaria &
Biuta perluta

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LADY HAWK, eu mi-am comandat batista pe net si mi-au trimis-o prin posta. martea trecuta am dat comanda, alaltaieri adica luni a ajuns. Bine, dar eu stau tocmai in Oradea!
MARIANA, ce vorbesti, e super tortul tau! Mai ales ca e facut de tine! Asa da mamica, felicitari! Eu abia daca-s in stare sa fierb apa...daramite sa mai fac tort!

ALINA si BB MARC-ALEXANDRU

Mergi la inceput