Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ileana_marius,eu nu am alaptat decit 6-7 zile si mi-a venit ciclul la 6 saptamini PESTE lohii...
Perioada respectiva este f.relativa...vad ca s-a discutat pe forum despre "mica" menstruatie...
Eu aveam asa o "bafta",ori de cite ori schimbam climatul(calatoream)imi venea ciclul mai devreme...Poate ca acum e cazul si la tine?

Si eu eram dupa cezariana in dubiu de ciclu,dar cineva de pe forum mi-a zis ca desi alapta,ii venise ciclul,cu ambii copii la 5 sapt.fix!

Si eu am avut tot asa,mai abundent decit de obicei,nu stiu de ce...Daca nu ai dureri nasoale,scurgerea are miros normal,se opreste in max.8 zile,este f.posibil sa fie ciclul.

Tin pumnii sa fie bine!

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

N-am timp prea mult ca sunt broscutele in concert, dar am observat ca de cate ori accesez linkul din mesajul lui Kim cu votul, votez de fiecare data cu succes. Nu numai odata pe zi merge. Thank you for voting allways. Asa ca bagati voturi!! Fiecare din noi trebuie sa o ajutam pe Kim. Nu uitati! Pentru cele care nu ati fost pe faza, vizitati pag.5 din cap.2 din scutecele de acum si duceti-va pe linkul pus de Kim in mesajul ei din josul paginii, cautati foto la pag.18, poz.2 si votati-o!!!
Va pup si scuze ca nu am timp sa va raspund tuturor, dar sa stiti ca v-am citit si va iubesc in continuare.
Bun venit celor noi, ca deh, acu' eu sunt he he he , de mult, copiii mosului!!!

Adibal si cele 3 comori: Elena(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Pfui, ca acum am vazut ultimul mesaj al lui Kim. VOTATI DOAR O DATA PE ZI!!!! Scuze, Kim!

Adibal si cele 3 comori: Elena(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mariana , si aici se vaccineaza la 3 luni prima data.
Vad ca pe scriosoarea pe care am primit-o scrie polio (poliomelita).
Insa Viv a facut si un vaccin impotriva tuberculozei, chiar in primele zile .(ca astia aici cred ca in estul europei umbla ciinii cu tuberculoza in coada. A trebuit sa faca neaparat vaccinul asta ,ca de e mama din estul europei).
Acum de cind ii dau lui Viv suc de prune face kk in fiecare zi, uneori o data ,alteori de 2 ori pe zi.Recunosc ca uneori mai stimulez si cu termometrul.

IleanaMarius, am citit pe net ca ciclul poate veni si dupa 3 sapt.
Si mie mi-a venit, dar vad ca nu curge f mult.Oricum in ziua in care mi-a venit m-au durut nasol burta si spatele ,precum si ovarele.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor care din voi ati comandat pe net batista bebelusului...(ca nu-mi aduc aminte...ultimul neuron aflat in viata cred ca a sucombat )...k io am comandat-o si mi-au spus ca o sa vina cineva luni-pe 15 mai cu livrarea si pana acum...ciuciu!!!!am o mie de nervisori!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Oooooooooooo....a aparut leidi Uelsh... ce placere....Tinutz vaz ca Deivid al tau a luat in greutate cat beba mea....hihihihi...cred ca e din cauza ca se numesc amandoi Deivid-la beba e nume de familie ce-i drept......oricum ala mare era Goliath!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana Marius mie la 5 saptamani si doua zile mi-a venit asa numita "mica menstruatie", abundenta, dar m-a tinut doar 2 zile. Daca te tine putin e asta, daca dureaza mai mult e ciclul adevarat (mie nu mi-a venit, inca, desi vad ca ma doare burta de cateva zile).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ile,noi nu avem noroc de pediatri asa sexy.Super faza!pt. tine si pt. frumoasa Vivian.

aida am trimis chiar 2 mesaje,inainte si dupa nastere,la nr. din contul comun.Sa nu-mi spui ca am trimis mesaj pe fix,ca moooor!Mi-a trecut un gand prin minte...

mariana,f. reusit tortuletul vostru si probabil,f. gustos!

In ceea ce priveste intalnirea,daca este posibil o putem face in februarie,sau intr-o alta perioada.Eventual intr-o luna in care nu avem ,,motulete,, , ,,turte,, si alte evenimente,ca sa fim cat mai multe.Laura si Ileana,pe cat posibil ar fi minunat sa veniti si voi!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mari,poza cu brazi pe fundal este facuta chiar la Paradisul Verde,in casa prietenilor nostri.Noi avem in curte orice altceva(ma rog,ce se poate in 200 de metri...),mai putin brazi.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, vezi, acum parca vreau si mai mult "casuta in Paradis".Dar poti pune si tu cativa braduti,mergi la Garden Plaza(parca asa ii zice,cel de pe DN1), sunt sigura ca gasesti si nu sunt foarte pretentiosi, eventual sa iti spuna ce soi sa alegi, ceva care se prinde usor. Sa stii ca si 200 metri e ok, curte sa fie.
Kim, am inteles, o data pe zi ! Gata si azi.
Mariana, pai tocmai caprui nu vreau sa fie.Acum ii are albastri si tare as vrea sa ramana asa. Doar eu am ochii caprui in familie, in rest si tati si bunicii au ochii albastri sau verzi.Foarte frumos tortul de botez !
Lady Hawk, eu am comandat pe net batista bebelusului, dar la noi au venit mai repede decat ne asteptam. Noi am lasat si nr de tel si ne-au sunat inainte. Nu au numar de telefon sa-i suni ?

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)

Mergi la inceput